Pożegnania

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Pożegnania

Post autor: gumbyy »

johnny_o pisze: pn paź 20, 2025 5:27 pm Dzosef usunął drugie konto?
Może ADM zrobiła porządek z tym multi?
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

johnny_o pisze: pn paź 20, 2025 5:27 pm Dzosef usunął konta?
Tak miało być, johnny :roll: ;)
Timothy Dalton
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Timothy Dalton »

Geri666 pisze: pn sie 18, 2025 10:19 pm
Timothy Dalton pisze: pn sie 18, 2025 6:30 pm Dobra serio stąd spadam bo widzę, że tu się zaczyna robić "dziwnie"

Invader jeszcze raz najlepszego, więcej spacerów, mniej internetu. Dobrze Ci to zrobi!
siemanko.

Nie zapomnij wpaść za rok, napisać, że The X Factor to gówno, trasa słaba, bo Harris stał się tym co wyśmiewał w młodości, heavy metal umarł, odkopać temat o Budgie w którym sam ze sobą piszesz itp itd
No nie, kurde znajdź mi jeden post bym napisał, że X Factor nawet nie jest gównem, co jest słabe/bardzo słabe. Umiarkowanie lubię ten album. Wiele razy go tu broniłem. Sign of the Cross to najlepsza kompozycja Iron Maiden ostatnich 35 lat, lubię jeszcze z 4-5 kawałków. Jest to album nieraz przesadnie chwalony, bo wybitny to on nie jest. Gdzie mu tam do lat 80, no ale za gówno to ja tylko Senjutsu uważam i to takie wyjątkowo cuchnące. Plus TFF i BoS za bardzo słabe płyty.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Timothy Dalton pisze: pt paź 31, 2025 10:40 pm
Geri666 pisze: pn sie 18, 2025 10:19 pm
Timothy Dalton pisze: pn sie 18, 2025 6:30 pm Dobra serio stąd spadam bo widzę, że tu się zaczyna robić "dziwnie"

Invader jeszcze raz najlepszego, więcej spacerów, mniej internetu. Dobrze Ci to zrobi!
siemanko.

Nie zapomnij wpaść za rok, napisać, że The X Factor to gówno, trasa słaba, bo Harris stał się tym co wyśmiewał w młodości, heavy metal umarł, odkopać temat o Budgie w którym sam ze sobą piszesz itp itd
No nie, kurde znajdź mi jeden post bym napisał, że X Factor nawet nie jest gównem, co jest słabe/bardzo słabe. Umiarkowanie lubię ten album. Wiele razy go tu broniłem. Sign of the Cross to najlepsza kompozycja Iron Maiden ostatnich 35 lat, lubię jeszcze z 4-5 kawałków. Jest to album nieraz przesadnie chwalony, bo wybitny to on nie jest. Gdzie mu tam do lat 80, no ale za gówno to ja tylko Senjutsu uważam i to takie wyjątkowo cuchnące. Plus TFF i BoS za bardzo słabe płyty.
Ja też dużo wypiłem.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

gumbyy pisze: pn paź 20, 2025 5:49 pm
Wywaliłem to konto sam jak dostałem bana na tym, bo widziałem tam spore plakanie ze mam dwa konta (mimo zen ie uzywalem tego do omijania banów) a kilkukrotna prosba o merge kont pozostała bez odzewu. Jestem baddasem nie anarchista, jak mi ktos banuje konto to na zdrowie, a teraz przynajmniej nikt nie bedzie płakał ze mam dwa.

Swoja droga nawet nie wiedziałem ze mam bana, dowiedziałem sie dzis od pza xd
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Bon Dzosef pisze: ndz gru 14, 2025 11:17 pm
wiedziałeś, bo pisałeś do mnie z płaczem we wrzesniu kiedy go dostales XD wiec nie klam
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

kwiknięte xD
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Sardi pisze: pn gru 15, 2025 1:26 pm

wiedziałeś, bo pisałeś do mnie z płaczem we wrzesniu kiedy go dostales XD wiec nie klam
:lol: :lol:

Szybko poszło :D
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Sardi, to było... BADASS 8)
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Frank Drebin »

Wiedział, ale to wyparł (jak pewnie wiele innych rzeczy).
FotD = TOP5 albumów Maiden
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nie kłamie, wiedziałem ze go dostałem - nei wiedziałem ze jest permanentny, zawsze były krotkie.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
nugz
SMERF MARUDA

Zacznij być normalny tutaj, to nie będziesz miał tematu rodzajów zbieranych banów. Kilku twoich towarzyszy koncertowych/znajomych (w różnym wieku) pisało, że na żywo wcale taki nie jesteś i zgodnie przyznali, że w sieci ci odpierdala - co za niespodzianka 😏
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Co też było podkreślane niejednokrotnie. Zluzuj z kretynami, baranami i wszelkimi innymi inwektywami wobec współkuracjuszy, a wtedy nie będzie żadnej gadki o banach.

Samokontrola popłaca, a czasami swoje opinie warto zachować dla siebie, ewentualnie na prywatną rozmowę. W niektórych przypadkach jestem w stanie zrozumieć frustrację (ale nie sformułowania kierowane do innych forumowiczów), jednakże ja już nie mam zamiaru bawić się w adwokata diabła, bo mamy tu klasyczne "wszystko było dobrze, dopóki klient nie zaczął się odzywać".

I ty będziesz spokojniejsi, a i inni nie będą mieli żadnych (często uzasadnionych) roszczeń.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Sardi pisze: wt gru 16, 2025 11:48 am Co też było podkreślane niejednokrotnie. Zluzuj z kretynami, baranami i wszelkimi innymi inwektywami wobec współkuracjuszy, a wtedy nie będzie żadnej gadki o banach.
Gdyby nie to, ze mam co robic bo piwnica sama sie nie zapełni kartonami to pewnie wpisalbym w wyszukiwarke słowa klucze ile razy nugzy i szedao mnie obrazali, tyle ze ja o to nie płacze.

Twoj cyrk twoje malpy, wyjebalem nawet drugie konto zeby nie bylo placzu ze obchodze bany. Jest mi to obojetne.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

I dlatego Nugz i Shedao (a także np. Pinio czy Frank) łapali razem z Tobą warny za te wszystkie pyskówki, które tu urządzaliście. Ty łapałeś ich najwięcej stąd wreszcie dostałeś długoterminowego bana. A uwagę zwracaliśmy Wam za każdym razem i zwykle przed pierwszym warnem najpierw prosiliśmy o zaprzestanie dziecinnych odzywek.

Użytkownicy mogą oczywiście zgłaszać posty, które im przeszkadzają, ale ostatecznie decyzja czy ktoś posunął się za daleko i zasługuje na ostrzeżenie czy nie leży w gestii osób, które teraz się tym zajmują i co było wcześniej nie ma znaczenia.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
nugz
SMERF MARUDA

ty lepiej nie wywołuj używania wyszukiwania słów kluczy, bo dopiero wtedy wyszłoby, jaka jest skala twojej twórczości na tym polu przez lata (z wjeżdżaniem na rodzinę włącznie)i jak bardzo dawno temu powinieneś mieć tutaj perma.
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Caracalized »

Nomadosław pisze: wt sie 27, 2013 12:57 am moje dalsze pisanie na stronach związanych z muzyką straciło sens, co miałem napisać, to napisałem, z wiekiem robię się coraz bardziej dyktatorski i nietolerancyjny więc jak to się mówi nie ma co psuć powietrza, teraz są inne czasy i co było dobre z 5 lat temu teraz się nie sprawdza
Ooo, widzę że Nomad już w 2013 się żegnał :lol:
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

:lol:
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Caracalized pisze: sob gru 27, 2025 12:30 am
Nomadosław pisze: wt sie 27, 2013 12:57 am moje dalsze pisanie na stronach związanych z muzyką straciło sens, co miałem napisać, to napisałem, z wiekiem robię się coraz bardziej dyktatorski i nietolerancyjny więc jak to się mówi nie ma co psuć powietrza, teraz są inne czasy i co było dobre z 5 lat temu teraz się nie sprawdza
Ooo, widzę że Nomad już w 2013 się żegnał :lol:
Tymczasem w 2025 😅
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Caracal, Ty też się kilka razy żegnałeś.
Nie będę używał heheszkujacej emoty, ale przyznasz, że trąca trochę hipokryzją, ze akurat to Ty wyciągasz jakieś archiwalne posty, żeby jeszcze dojechać Nomada, right?
Ostatnio zmieniony sob gru 27, 2025 10:34 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ