Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ile biletów sprzedano?
Myśle że akcja promocyjna powinna ruszyć nieługo
Czasu jest coraz mniej
A dobrze byb yło żeby dotrzeć do wszystich potencjalnycnh nabywców
a niezdecydowanych przekonać do przyjazdu
:rocx :beer
Czasu jest coraz mniej
A dobrze byb yło żeby dotrzeć do wszystich potencjalnycnh nabywców
a niezdecydowanych przekonać do przyjazdu
:rocx :beer
UP THE IRONS!!
:solo
-
Eddie_Listonosz
- -#Charlotte

Ja osobiscie znam duzo ludzi ktorzy planuja isc, ale np. nie maja aktualnie kasy na bilety. Ogolem jeszcze sporo biletow zejdzie, ale warto ponamawiac innych 
Ja też znam troche takich ludziEddie_Listonosz pisze:Ja osobiscie znam duzo ludzi ktorzy planuja isc, ale np. nie maja aktualnie kasy na bilety. Ogolem jeszcze sporo biletow zejdzie, ale warto ponamawiac innych
No i mam nadzieje że będą mieli kase zeby kupić bilet
:rocx
UP THE IRONS!!
-
IvonMaiden
- -#Invader

wlasnie sobie pomyslalm jak zenujaco by wygladal taki pusty stadion z perspektywy zespolu.... cholera niech te bilety juz zchodza
Kiedy kupowałem bilet kilka dni temu to sie dowiedziałem ( od pana sprzedajacego), ze w całej Polsce zakupiono juz 35 tys biletow, wiec troche ludu chyba bedzie 
-
IvonMaiden
- -#Invader

kurde zaje*&% wiadomosc :rocx 
-
Deleted User 1309
Jeżeli to prawda ze poszło juz około 35 tysiecy biletów , to wręcz wyśmienicie
. Ale coś nie chce mi się w to wierzyć 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie tak źle choć np. 25.000 osób o wiele lepiej wygląda na obiekcie mieszczącym np. 25 czy 30 tys. niż na 60-tysięcznym stadionie.Ivona pisze:wlasnie sobie pomyslalm jak zenujaco by wygladal taki pusty stadion z perspektywy zespolu.... cholera niech te bilety juz zchodza
Bez obaw - i tak będzie to największa publiczność, przed którą grali u nas Maideni. :rocx Skoro tak im się podobały występy w małych (w porównaniu ze Stadionem Śląskim) halach typu Spodek czy Ludowa to pokochają ten występ.
Cóż, nie wiem czy to prawda, bo na forum raczej nikt się nie chwalił biletami z numerami grubo powyżej 20.000 (jeśli są numerowane po kolei)... Ale miejmy nadzieję, że ten Pan ma rację.eulogy pisze:Kiedy kupowałem bilet kilka dni temu to sie dowiedziałem ( od pana sprzedajacego), ze w całej Polsce zakupiono juz 35 tys biletow, wiec troche ludu chyba bedzie
Spróbuję dowiedzieć się czegoś w Mysticu...
BTW fajny nick.
ja mam bilet 19707 juz blisko 20.000:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. autoryzowanego punktu sprzedaży biletów, sprzedają się one cały czas bardzo dobrze! Oby tak dalej!
:rocx
WICKER MAN pisze:Wg. autoryzowanego punktu sprzedaży biletów, sprzedają się one cały czas bardzo dobrze! Oby tak dalej!:rocx
Czyli jakiego???
NO oby aż do zapełnienia stadionu:):)WICKER MAN pisze:Wg. autoryzowanego punktu sprzedaży biletów, sprzedają się one cały czas bardzo dobrze! Oby tak dalej!:rocx
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Shortcut.Miras pisze:WICKER MAN pisze:Wg. autoryzowanego punktu sprzedaży biletów, sprzedają się one cały czas bardzo dobrze! Oby tak dalej!:rocx
Czyli jakiego???
Cóż, wygląda na to, że około 15-20 tys. biletów już poszło, a jeśli nadal dobrze się sprzedają to tylko plus!
jeżeli to prawda to 30 tys będzie minimum, dopiero co supporty w sumie ogłoszono więc teraz zwalą się fani Mille, ew. fanatycy Behemoth
będzie dobrze chyba, nadzieje rosną
będzie dobrze chyba, nadzieje rosną
No to neich się sprzedają
jak już tyle psozło to dobrze
U mnei już szyscy znajomi zaczynają sie nad koncertem zastanawiać
wiec jest dobzre
jest coraz lepiej
:solo :rocx :beer
jak już tyle psozło to dobrze
U mnei już szyscy znajomi zaczynają sie nad koncertem zastanawiać
wiec jest dobzre
jest coraz lepiej
:solo :rocx :beer
UP THE IRONS!!
Zapewne bilety są numerowane oddzielnie w zależności od ceny, także podejrzewam że może być bilet nr 00001 za 100 zł bilet numer 00001 za 120 zł itd. Myślę że będzie dużo ludzi bo w sumie cena przystępna, super zespoły i termin rewelacyjny bo niedziela!!!!!!!
No jasne ze będzie dużoshower pisze:Zapewne bilety są numerowane oddzielnie w zależności od ceny, także podejrzewam że może być bilet nr 00001 za 100 zł bilet numer 00001 za 120 zł itd. Myślę że będzie dużo ludzi bo w sumie cena przystępna, super zespoły i termin rewelacyjny bo niedziela!!!!!!!
A co ma nie być :rocx
UP THE IRONS!!
-
MissMadness
- -#Prodigal son

tom_azs pisze:No to moze ktoś wie czy takie wysokie numery się pojawiły?
Ma ktoś bilet z wyjątkowo wysokim nominałem?
Z wątku "Kto ma już bilet?", strona 22, post wysłany: Czw Mar 03, 2005 4:06 pmdysza666 pisze:z Mystica, 21045, czyli trochę już poszło
O dzięi za informacje przegapiłem ten postMissMadness pisze:tom_azs pisze:No to moze ktoś wie czy takie wysokie numery się pojawiły?
Ma ktoś bilet z wyjątkowo wysokim nominałem?
:soloZ wątku "Kto ma już bilet?", strona 22, post wysłany: Czw Mar 03, 2005 4:06 pmdysza666 pisze:z Mystica, 21045, czyli trochę już poszło
:beer
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Poszło już około 20 tysięcy biletów. Całkiem ładnie - ponad dwa Spodki. 
Myślę, że wiele osób zdecyduje się jechać w ostatniej chwili więc 30 tys. to raczej minimum.

Myślę, że wiele osób zdecyduje się jechać w ostatniej chwili więc 30 tys. to raczej minimum.