Normalna praktyka w USA, tam zawsze siedzące robią na RUSH.
27/03/2027 - RUSH - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/03/2027 - RUSH - Kraków
W pakietach VIP piszą o tym że pierwszy rząd siedzący w pakiecie czyli zakładam że koncert będzie na krzesłach
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Emilio
- -#Lord of the flies

Nie, ja zawsze miałem wrażenie, że Rush to w PL niszowy zespół. Uchodziłem za dziwoląga, że się nimi jarałem
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pewnie tak będzie, żeby więcej zarobic.
Całe życie marzylem o powrocie Rush, ale styl w jakim to zrobili i jak bardzo jest to nastawione na $$$ sporo zabiera ekscytacji
Całe życie marzylem o powrocie Rush, ale styl w jakim to zrobili i jak bardzo jest to nastawione na $$$ sporo zabiera ekscytacji
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Nie chcesz sobie kupić pakietu SuperConductor i walnąć sobie fotkę z Geddym i Alexem ?Bon Dzosef pisze: ↑pn lut 23, 2026 11:59 am Pewnie tak będzie, żeby więcej zarobic.
Ogólnie to opakowali to tak że finansowo management i Alex&Geddy ustawili swoje rodziny na 3 pokolenia do przodu. Imo wyciskają ten reunion jak cytrynę. Jak żył Neil to rzadko wpadali do Europy czy Ameryki Południowej, a tutaj jadą na pełnej. I dobrze. VAMOS !
Bo RUSH to technicznie jest niszowy zespół jeśli chodzi o Polskę. Już 15 lat temu jak naciskałem orgów żeby ktoś ich wziął na koncert w Polsce to było mówione że to się nie opłaca przy ich stawkach i ryzyku że mało kto przyjdzie.
Ci którzy są wierni mają presale już jutroShedao Shai pisze: ↑pn lut 23, 2026 11:11 am Zapisujta się na newsletter Alter Artu jeśli chcecie kupić pojutrze w przedsprzedaży.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
ciekawe po ile bilety 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Skąd ten wniosek?
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
https://superfan.live/artist/rushvip/
Tylko dla Holandii jest oddzielna zakładka i w opisie pakietu mamy: One golden circle standing GA ticket with an outstanding view of Rush’s performance!
No i Ameryka Południowa wydaje się być na stojąco, ale to już poza moimi zainteresowaniami
Tylko dla Holandii jest oddzielna zakładka i w opisie pakietu mamy: One golden circle standing GA ticket with an outstanding view of Rush’s performance!
No i Ameryka Południowa wydaje się być na stojąco, ale to już poza moimi zainteresowaniami
- Emilio
- -#Lord of the flies

Skoro siedzący koncert, to jak obstawiacie, najniższa cena ile? 500 starczy?? 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Za jakieś nosebleedy pod dachem może
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Emilio
- -#Lord of the flies

Na nic innego mnie nie będzie stać 
Pod 500 to ja chyba dawałem za górną trybsę na Petera Gabriela w 2023 (nie pod samym dachem), więc analogiczne miejsce na Rush to pewnie tak z 2 stówy więcej będzie 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie spodziewam się, aby ceny w Berlinie były znacząco (o ile w ogóle) tańsze. Ale przekonamy się w ciągu najbliższych dni.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Nie no, w ostateczności zrezygnuje, płacić tysiaka jeszcze z ujowe miejsca to mi się nie chce. Rush to ważny dla mnie zespół, ale wszystko ma swoje granice 
widziałem w niemczech, będę i teraz
, tylko mi się pomyliło, że to 2026 będzie a to przyszły rok, na lajcie, super info 
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Metallica - Chorzów - 50%
Kings of Leon - Łódź
Testament - Krk
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026: