Przez stronę zespołu wejdź
27/03/2027 - RUSH - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 27/03/2027 - RUSH - Kraków
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

A to huncwoty jedne. Na to nie wpadłem. Dziękuję pan Cocker. Berlin zakupiony.
Wziąłem pierwszy rząd na górnej trybunie, 534 zł no to mniej więcej tyle ile się spodziewałem, nawet ciut taniej niż analogiczne miejsca w Berlinie.
Teraz pozostaje najtrudniejsza część związana z koncertem, czyli jakoś zakomunikować rodzinie, że w przyszłym roku nie zaszczycę jej swoją obecnością na śniadaniu wielkanocnym XD.
Teraz pozostaje najtrudniejsza część związana z koncertem, czyli jakoś zakomunikować rodzinie, że w przyszłym roku nie zaszczycę jej swoją obecnością na śniadaniu wielkanocnym XD.
Podeślę ktoś link do sprzedaży w Berlinie? Wchodząc przez Rush.com widzę tylko te droższe pakiety, natomiast normalne bilety - info, że będą w przedaprzedaży
Dzięki, już widzę. To Kraków i Berlin zakupione. Myślę o Bazyleii, bo mam tam kolegę do odwiedzenia, ale zobaczymy jeszcze.
Kraków i Sztokholm na płycie kupione. Ofc ten drugi tańszy za praktycznie te same miejsca 
No właśnie pisałem powyżej, że dziwne, że Berlin ciut droższy... a potem sprawdziłem Oslo, gdzie najtańsze trybuny 799 koron, czyli 299 zł. Przeliczając na złotówki to źle nie brzmi, a co dopiero przy norweskich zarobkach.
U mnie będzie Kopenhaga. A i tata się ucieszył, że swój ukochany zespół zobaczy 
Patrzę na te miejsca pod dachem i chyba dam sobie spokój. 500 zł za takie gówniane miejsca, to jednak chyba nie ma sensu.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jednak kupiłem na Berlin, sektor 203 za 150 ełrasków
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
630 zł za całkiem fajne miejsce na trybunie na sektorze A19.
Myslałem że będzie gorzej.
Myslałem że będzie gorzej.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Ja mam mniej więcej środek płyty za 670 zł z opłatami, poza totalnie odklejoną ceną pierwszych rzędów nie ma aż takiego dramatu, zgadzam się
Forum internetowe to poważna sprawa.
Po prostu okno Overtona wam się przesunęło. Jednak cena 600 i więcej złotych za bilet na jeden koncert to spore przegięcie. Żeby nie było, sam temu uległem dziś dwukrotnie, więc wszyscy się też przyczyniamy do akceptacji takich fenomenów 
Masz sporo racji, natomiast np w moim przypadku to był jedyny koncert na który byłem w stanie przeznaczyć właśnie taką kwotę 
Forum internetowe to poważna sprawa.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no, tu raczej działa fakt ze to dla wiekszości ludzi pierwsza, a dla reszty ostatnia szansa na Rush na żywo. Te ceny w skali globalnej są po prostu chore.
Dobra, kur***, moja głupota lub miłość do Rush zwyciężyła i kupiłem jednak trybuny za 6 stówek. Teraz powiedzcie mi o co chodzi, bo nie mogę pobrać biletu, jest komunikat:
Twój bilet nie został jeszcze wygenerowany
Bilet zostanie wygenerowany na 14 dni przed startem wydarzenia
To normalne? Nie spotkałem się z czymś takim nigdy...
Twój bilet nie został jeszcze wygenerowany
Bilet zostanie wygenerowany na 14 dni przed startem wydarzenia
To normalne? Nie spotkałem się z czymś takim nigdy...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."