27/03/2027 - RUSH - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Re: 27/03/2027 - RUSH - Kraków
Jak się uda to może się spiknę z Wami i innymi na miejscu, ale wiedząc, a przynajmniej widząc na podstawie swoich własnych rojeń, że mało kto za mną już tu przepada, to cóż, nie nastawiam się na to 
Spokojnie, pamiętaj, że najbliższe koncerty A7X jedziemy razem
było ustalone, ja w tym roku na pewno będę na Testament w Krk, może Nugza spotkam albo kogoś 
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Metallica - Chorzów - 50%
Kings of Leon - Łódź
Testament - Krk
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Metallica - Chorzów - 50%
Kings of Leon - Łódź
Testament - Krk
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Ja Testament zobaczę na Bloodstocku, o ile dam radę tam być ostatecznie, no ale za bilet zapłaciłem, loty mam wykupione, nocleg zarezerwowany, paszport za parę tygodni zacznę robić (i do sierpnia spokojnie go będę miał), to nie wiem co może pójść źle po drodze 
Nie bluźnij! Przecież zgarnąłeś chyba ze dwie SanktuariankiCaracalized pisze: ↑wt lut 24, 2026 7:39 pm Jak się uda to może się spiknę z Wami i innymi na miejscu, ale wiedząc, a przynajmniej widząc na podstawie swoich własnych rojeń, że mało kto za mną już tu przepada, to cóż, nie nastawiam się na to
A co do Rush..., chciałoby się zaliczyć ten Kraków... Ale w domu się krzywią - a że jajca malowane trza święcić, a że barszcz kisić, kiełbachy wędzić. A że jak to? święta bez taty? I tłumacz tu człowieku, że jajca malowane są co roku, a Geddy i Alex z niemiecką drummerką pierwszy i ostatni raz w Polsce
Zabierz dzieci, pomalować możecie coś w Krakowie dla odmiany. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Z czego jedną z taką łatwościa, że nawet mi to nie imponuje, bo żadnej konkurencji dla mnie nie było
No właśnie, w Krakowie niech zrobią wielkanoc
Tak szefie, łatwo Ci powiedzieć. Ale pertraktacje ze studentką i licealistką to nie taka bułka z masłem
Ale mam cichy plan - wielkanocny weekend w Krakowie z "ż", pewnie ją namówię.
Fakt. Im starsze tym trudniej. Moje też już protestują, bo mają swoje plany, a jeszcze podstawówka.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Kupiłem bilet do Krakowa, też myślałem, że będzie drożej, ale trudno. Raz się żyję.
Ostatecznie kupiłem bilety na Sztokholm. Wyszło, przy bilecie na trybuny, że bilet kosztował mnie 275 zł
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Udało się upolować I rząd dalszej płyty (czyli faktycznie 19 rząd na wprost sceny) za 640 zł - powiedzmy, że za taką legendę cena akceptowalna chociaż rzeczywiście w Sztokholmie czy Paryżu ciut taniej (albo podobna cena, ale za bilety bliżej sceny).
Niektórzy napisali na forum po raz pierwszy od poprzedniej trasy RUSHTomek(JMM) pisze: ↑śr lut 25, 2026 2:35 pm Kupiłem bilet do Krakowa, też myślałem, że będzie drożej, ale trudno. Raz się żyję.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Aż się prosi o jakiś zlot SanktuariuM A.D. 2003-2007 przed koncertem RUSH - zważywszy, że paradoksalnie spora część z tego grona nie jeździ na koncerty IM.

- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Na Polskie koncerty jeździ, ale faktycznie dawno się wielu osób nie widziało : )WICKER MAN pisze: ↑śr lut 25, 2026 5:57 pm Aż się prosi o jakiś zlot SanktuariuM A.D. 2003-2007 przed koncertem RUSH - zważywszy, że paradoksalnie spora część z tego grona nie jeździ na koncerty IM.![]()
![]()
Będę, avatar zobowiązuje
Bilet w podobnej miejscówce co Wicker. Będę ze znajomymi dwa dni w Krakowie, więc propozycja ze zlotem brzmi nieźle.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Same zloty bedą, ekipa z fanklubu Marillion, the Web też organizuje xd
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Z ciekawostek - ruszyła sprzedaż ogólna i ceny na pojedyńcze bilety które się ostały na trybunach najbliżej sceny znacząco wzrosły
Ziobro zaskoczenia. Może druga data się szykuje? 
- Shedao Shai
- -#Nomad

Szczerze mówiąc, to jestem zdziwiony że jeszcze są bilety, myślałem że jak ruszy sprzedaż to najpierw rozkurwi serwery, potem dwie godziny ludzkich dramatów i informacja o soldoucie