25-26/05/2024 - Pendragon - Zabrze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: 25-26/05/2024 - Pendragon - Zabrze
Bardzo mnie cieszą te wszystkie relacje i że tylu z nas wybrało bardziej konstruktywne spędzenie czasu niż kolejkowanie na Bossa
W Warszawie wpadłbym na oba dni, może następnym razem. Eventy tego typu warto wspierać z całego serca i pełna zgoda - każdy zespół poza największymi i najmniejszymi winien serwować taką gratkę swoim fanom przynajmniej od czasu do czasu.
PENDRAGON - Am I Really Losing You? - Zabrze 26.05.2024
https://youtu.be/0qP_LQrK5gA
https://youtu.be/0qP_LQrK5gA
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Czy z kimś się dziś widzimy?
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ja dziś na Zadymce Jazzowej w Bielsku, gra Aaron Parks ze swoim Trio plus Kurt Rosenwinkel. Zatem mnie w Kraku nie będzie choc nie powiem troszkę mi szkoda...
Bardzo sympatyczny wieczór z Nickiem. 2 godziny i 10 minut muzyki przeplatanej anedgotami. A potem darmowe m&g - autografy, fotki, rozmowy.
Z ciekawostek: Nick z małżonką był na krótkich wakacjach w Krakowie, nie mógł się nachwalić Polski. Chyba w wakacje znów przyjedzie, nie znam go na tyle by ocenić czy serio czy żartem mówił, że chętnie by się u nas osiedlili.
W przyszłym roku powinna być trasa Pendragon, oczywiście z przystankami w Koronie. Czekam
Poziom satysfakcji z wieczoru: spokojnie na 150%
Z ciekawostek: Nick z małżonką był na krótkich wakacjach w Krakowie, nie mógł się nachwalić Polski. Chyba w wakacje znów przyjedzie, nie znam go na tyle by ocenić czy serio czy żartem mówił, że chętnie by się u nas osiedlili.
W przyszłym roku powinna być trasa Pendragon, oczywiście z przystankami w Koronie. Czekam
Poziom satysfakcji z wieczoru: spokojnie na 150%