Iced Earth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Iced Earth

Post autor: gumbyy »

Schizoid pisze: ndz paź 05, 2025 2:03 pm Jutro koncert, więc nie oglądam całości, ale rzuciłem okiem na fragmenty. Jest gites :)
Tak samo. Kawałek 1 numeru obejrzane i styka. Ale dzisiaj od rana "The Dark Saga" w odtwarzaczu :)
www.MetalSide.pl
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Matt jest najpiękniejszy, a ja się czułem jak te 20 lat temu kiedy poznawałem Iced Earth. Dobrze że jutro powtórka
Forum internetowe to poważna sprawa.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ashes of Ares wróci do Europy w lipcu. Dat na razie nie ma, zespół nieoficjalnie potwierdził Serbię. Może do Polski też się wybiorą.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Wstawili plakat trasy z Dark Sagą, czyli chyba będzie kontynuowana ta forma. Szkoda, że nie Something albo Burnt.
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Schizoid pisze: śr mar 04, 2026 4:04 pm Ashes of Ares wróci do Europy w lipcu. Dat na razie nie ma, zespół nieoficjalnie potwierdził Serbię. Może do Polski też się wybiorą.
Bardzo chętnie bym się wybrał ponownie :)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Max323 pisze: śr mar 04, 2026 5:06 pm Wstawili plakat trasy z Dark Sagą, czyli chyba będzie kontynuowana ta forma. Szkoda, że nie Something albo Burnt.
no wlasnie, bo 2x po Europie to nie będę za nimi jeździł
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Niestety wg. kogokolwiek kto prowadzi fanpeja Ashes of Ares (a jest to chyba Freddie), zespół nie przybędzie do nas ani teraz ani w 2027 :(

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Mega szkoda :(
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ