Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i Wniosków
zakladajac ze je usunąłeś to moze byc problem większy niz jak bylo aktywne, ale to temat do dwoch adminów na pewno
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No był płacz ze mam dwa to usunalem zeby zaden duren nie twierdzil ze omijam bany.
Połączenie to nie jest prosta sprawa. Tzn. pewnie nie jest trudna, ale wymaga trochę pracy. Nie da się tego zrobić z poziomu panelu. Trzeba zadziałać bezpośrednio na bazie, czyli znaleźć Wasze (Twoje, Invadera, Nomada i innych, którzy skasowali i wrócili) stare posty i przypisać im id użytkownika. Nie wiem jak dokładnie struktury wyglądają, a od tego sporo zależy (ilość roboty).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
PreZes, daj chłopu lejce, niech sam se pogrzebie
Nie chciałeś go wywalić, mimo wszelkich znaków i sygnałów, to teraz zrób odwrotnie - daj kolor, na stałe 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Widzisz, Dzosef Enterprise mialo na payrollu profesjonaliste do takich rzeczy, trzeba było zostawic zarzadzanie powaznym ludziom 
Myślę, że forum jest zarządzane lepiej niż kiedykolwiek.
Realnie, widzę jeden poważny problem - nadal aktywne twoje konto
Realnie, widzę jeden poważny problem - nadal aktywne twoje konto
Bon Dzosef pisze: ↑wt mar 17, 2026 1:08 am Widzisz, Dzosef Enterprise mialo na payrollu profesjonaliste do takich rzeczy, trzeba było zostawic zarzadzanie powaznym ludziom![]()
Dzosef Enterprise to zasłynęło przede wszystkim nieuzasadnionym usuwaniem kont użytkowników.
A co do samych zmian, to wszyscy tutaj zajmujemy się tym hobbystycznie, a na liście moich hobby (i myślę, że u blackcockera podobnie) sanatorium znajduje się na dość odległej pozycji.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie uzytkownikow, tylko szonow
there's a thin line between szon and sister
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Taką wiadomość prywatną dostałem. Podejrzewam, że jednemu z użytkowników przejęto konto:
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

A co, jeśli Paczino to od początku był bot xD
Hojna oferta, nie narzekajcie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Najsensowniejsza jego aktywnosc w historii forume
Trafna uwaga
Od 2013 roku??? Wątpię. Musiałby być niezłym śpiochem-dywersantem.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bon Dzosef pisze: ↑pn mar 16, 2026 5:12 pm Da sie cos zrobic zeby przycisk "oznacz wszystko jako przeczytane" wymagał dodatkowego potwierdzenia?
Kliknalem ostatnio niechcacy a mialem czerwone forum chyba od 2021....
Jak zwykle wracam też z tematem przypisania postów z drugiego konta
- blackcocker
- -#Moderator

1. Nawet jeśli byłaby taka opcja, to raczej nie byłaby personalizowalna, a ja np. nie chcę tego potwierdzać, bo korzystam z tego przycisku często. Ale jeśli jest więcej osób, które chciałyby możliwość takiego potwierdzenia to myślę, że możemy zrobić głosowanie i przy większości - wyszukam czy jest taka możliwość.
2. Temat już uważam za wyjaśniony przez pzta
2. Temat już uważam za wyjaśniony przez pzta
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Nie chcę takiej opcji.blackcocker pisze: ↑czw kwie 02, 2026 6:27 pm 1. Nawet jeśli byłaby taka opcja, to raczej nie byłaby personalizowalna, a ja np. nie chcę tego potwierdzać, bo korzystam z tego przycisku często. Ale jeśli jest więcej osób, które chciałyby możliwość takiego potwierdzenia to myślę, że możemy zrobić głosowanie i przy większości - wyszukam czy jest taka możliwość.
A nugzowi dodalibyście konieczność dodatkowego kliknięcia co rano, to mogłoby zaważyć na jego obecności na forum xD
Od końcówki maja, ten wspaniały przycisk powinien być widoczny w panelu na stronie głównej, obok nazwy użytkownika i skrzynki nadawczo-odbiorczej 
Też nie potrzebuję takiego potwierdzania.Shedao Shai pisze: ↑czw kwie 02, 2026 6:57 pmNie chcę takiej opcji.blackcocker pisze: ↑czw kwie 02, 2026 6:27 pm 1. Nawet jeśli byłaby taka opcja, to raczej nie byłaby personalizowalna, a ja np. nie chcę tego potwierdzać, bo korzystam z tego przycisku często. Ale jeśli jest więcej osób, które chciałyby możliwość takiego potwierdzenia to myślę, że możemy zrobić głosowanie i przy większości - wyszukam czy jest taka możliwość.
www.MetalSide.pl