M.
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Cheers, mate! 
M.
M.
Kurde poważny wiek. Zdrówka!
Pierdziele w wieku 70lat w takiej formie na scenie - każdemu życzyć!
I na boisku
Sto lat, Szefie! 
Nie wierzę, będę w czymś tutaj pierwszy - siadł właśnie trailer dokumentu.
No i nie jesteś 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
44 lata z The Number of the Beast !!!
Dla mnie - 44 lata z Iron Maiden. Czuję się farciarzem.
Dla mnie - 44 lata z Iron Maiden. Czuję się farciarzem.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
38 lat od wydania 7 Syna
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Metallica - Chorzów - 50%
Kings of Leon - Łódź
Testament - Krk
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Metallica - Chorzów - 50%
Kings of Leon - Łódź
Testament - Krk
- Saimon1995
- -#Moderator

Iron Maiden zostaną w końcu włączeni do Rock and Roll Hall of Fame!
Świat się kończy 
- Emilio
- -#Lord of the flies

I co, Bruce teraz u nich zaśpiewa na gali, po tym jak jeździł po nich jak po łysej kobyle? Trochę głupio xd
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Ja podzielam zdanie Dickinsona odnośnie tej organizacji i w sumie nie wiem czemu się jeszcze tym całym RRHOF przejmować w ogóle w 2026 roku.
46lat minęło od wydania debiutu.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ale Smallwood wydał oświadczenie, że są zaszczyceni, bla, bla, bla. A chyba zespoły włączone tam, tradycyjnie pojawiają się na gali i chyba występują (poprawcie mnie jeśli się mylę ) To trochę śmiesznie będzie widzieć tam Dickinsona jak się uśmiecha i odbiera zaszczyty, od gremium, które jeszcze niedawno nazywał "dupkami" czy hjakoś tam podobnie xdCaracalized pisze: ↑wt kwie 14, 2026 10:15 am Ja podzielam zdanie Dickinsona odnośnie tej organizacji i w sumie nie wiem czemu się jeszcze tym całym RRHOF przejmować w ogóle w 2026 roku.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Dickinson kilka lat temu twierdził, że miejsce muzyki rockowej nie powinno być w muzeum, bo to wygląda tak, jakby ta sztuka była wymarła, kiedy w rzeczywistości tak nie jest no i właściwie z tym się zgadzam, a jak jest teraz z nim pojęcia nie mam. Tak, wykonawcy wprowadzeni do RRHOF występują na tej gali, kilka lat temu Judas Priest też tam przez 10 minut występowali z dwoma perkusistami (Travisem i Binksem) i trzema gitarzystami (Downing, Tipton, Faulkner, ale ten ostatni nie był wprowadzony tam). I o ile tradycyjnie wykonawcy tam występują to równie dobrze mogą też chyba tego odmówić, nikt ich raczej nie zmusza do występowania na gali, na której nie mają ochoty być nawet xDD
- Saimon1995
- -#Moderator

No większość się pojawia. W takim wypadku... no zdziwiłbym się, gdyby muzycy zjawili się na gali.
Obstawiam, że ich nie będzie. Gala odbędzie się jesienią. W ubiegłym roku odbyła się 8 listopada. Wtedy panowie się w trasie koncertowej, więc problem się sam rozwiązał. Jest dobre wytłumaczenie!
No nie pojawią się bo bedą w Australii. Chyba że Blaze w imieniu zespołu wyjdzie na scenę, podziękuje a potem dwukrotnie zaśpiewa Angel And The Gambler.
www.last.fm/user/darkfuneral18