TAK!
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Mnie osobiście wkurwiają stare chopy które stoją pod hotelem z 5 vinylami i chcą żeby im artysta podpisał, bo "tych jeszcze nie mam podpisanych". A potem się dziwić, że muzycy spieprzają i nie mają ochoty na górę albo hand shake.
Koszulka zacna
Koszulka zacna
To ride the storm to an empire of the clouds...
Podwyżka dla grafika, spoko wyszło.
Ja nie lubię stylu tego gościa. Sam koncept bardzo spoko, ewidentnie grecki, ale wykonanie mi nie leży.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zmieniam zdanie, zgoda ze Schizem XD
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Też uważam jak Schizoid, koncept fajny, ale styl zupełnie do mnie nie trafia.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Zajebista sprawa, Polski brak ale Germania do rozważenia -
https://www.terazmuzyka.pl/nicko-mcbrai ... wyjatkowa/
https://www.terazmuzyka.pl/nicko-mcbrai ... wyjatkowa/
https://www.loudersound.com/bands-artis ... eve-harris
- Kolejny raz Harris płacze że Maiden nie gra Only The Good Die Young
- Harris nie był wielkim zwolennikiem Infinite Dreams w secie, ale Bruce chciał więc dodali
- Harris stwierdził że nawet gdyby Maiden miało możliwość to nie wybraliby się na Rock N Roll Glory Hole.
- Ulubiona trasa Bruce'a Dickinsona to ' Brave New World Tour '
- Harris nie był na promocji Burning Ambition bo zle się czuje na takich wydarzeniach
- Bruce chciałby nagrać z Maiden nowy album i to jak najszybciej
- Steve nie chce nagrać albumu jak najszybciej, chce grać jak najwięcej na żywo i nie zdziwi się jak padnie na scenie
AMEN.
- Kolejny raz Harris płacze że Maiden nie gra Only The Good Die Young
- Harris nie był wielkim zwolennikiem Infinite Dreams w secie, ale Bruce chciał więc dodali
- Harris stwierdził że nawet gdyby Maiden miało możliwość to nie wybraliby się na Rock N Roll Glory Hole.
- Ulubiona trasa Bruce'a Dickinsona to ' Brave New World Tour '
- Harris nie był na promocji Burning Ambition bo zle się czuje na takich wydarzeniach
- Bruce chciałby nagrać z Maiden nowy album i to jak najszybciej
- Steve nie chce nagrać albumu jak najszybciej, chce grać jak najwięcej na żywo i nie zdziwi się jak padnie na scenie
AMEN.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Frank Drebin
- -#Clansman

A więc co do alternatywy Nowa Płyta VS Granie-Koncertów-Ile-Tylko-Sie-Da: zdecydowanie team Harris.
FotD = TOP5 albumów Maiden
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To niech Bruce z Adrianem to napisza, a Steve to z daleka od studia bo jesscze brzmienie popsuje
- johnny_o
Brzmienie jak brzmienie, ale ponowne intro do intra razy trzy metalowa brać mogłaby nie przeżyć 
Na tym etapie Steve nie zezwoli na wydanie płyty IM, na której nie miałby sporego udziału w komponowaniu.
Jeśli Bruce z biegiem trasy zaczął coraz śmielej przebąkiwać o rychłym powrocie Maiden, to opcja Harrisa mogła wygrać.
Musieliby ten album nagrać w pierwszych miesiącach 2027, bo potem Bruce jedzie w trasę i ona swoje potrwa. Sęk w tym, że rzekomo jakoś w tym samym czasie ma wyjść jego własny album, a to jest osobna kampania promocyjna, obejmująca też całą masę wywiadów, więc to okienko niby istnieje, ale no tak nie za bardzo.
Swoją drogą to ja Harrisa nie rozumiem co do setlist. Ikar był be, ID było be. On ma jeszcze jakiekolwiek ambicje w tym temacie? Mi to wygląda na to, jakby już nie łapał, że ludzie chcą takich rzeczy słuchać. Przecież o ID proszono od dekad i oczywiście, że wpasowało się w repertuar idealnie xD
Jeśli Bruce z biegiem trasy zaczął coraz śmielej przebąkiwać o rychłym powrocie Maiden, to opcja Harrisa mogła wygrać.
Musieliby ten album nagrać w pierwszych miesiącach 2027, bo potem Bruce jedzie w trasę i ona swoje potrwa. Sęk w tym, że rzekomo jakoś w tym samym czasie ma wyjść jego własny album, a to jest osobna kampania promocyjna, obejmująca też całą masę wywiadów, więc to okienko niby istnieje, ale no tak nie za bardzo.
Swoją drogą to ja Harrisa nie rozumiem co do setlist. Ikar był be, ID było be. On ma jeszcze jakiekolwiek ambicje w tym temacie? Mi to wygląda na to, jakby już nie łapał, że ludzie chcą takich rzeczy słuchać. Przecież o ID proszono od dekad i oczywiście, że wpasowało się w repertuar idealnie xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Harris to w tym wywiadzie nawet zwala na Bruce'a ' że no ale w 2027 szanowny pan Dickinson to ma jakieś tam swoje solowe rzeczy to jak to tak album nagrać.. 'Schizoid pisze: ↑czw lip 09, 2026 8:03 pm Na tym etapie Steve nie zezwoli na wydanie płyty IM, na której nie miałby sporego udziału w komponowaniu.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Harris nie chciał Ikara? No to ładnie wyskoczył z tym - jak Stefan z Konserwy 
- johnny_o
witam steve to ogon co macha harrisem pozdrawiam
Jak to co? Wykorzystują zasadę analogiczną do wspomnianej w "Zaklętych rewirach":Pati pisze: ↑wt lip 14, 2026 6:04 pm Ciekawe co kombinują.... Chociaż w sumie...
https://www.hellorayo.co.uk/planet-rock ... 0AalxWD4cQ
https://www.facebook.com/KuchenneRewolu ... 644076978/
M.