Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Bdb jest 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A jak miało brzmieć? Numer dla Bruce'a idealnie skrojony.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Wiedziałem mówiłem ale cholera z tym !!!! ID skacze ma scenę!!!
IRON MAIDEN
Był już alexander czy dopiero będzie??
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Bruce podobno ze sceny potwierdził, że nie będzie Alexandra.
Mam nadzieje, ze solo w ID zagrał Adrian a nie janick
Zajzajer on the Road 2026:
Skoro Bruce w kółko przerabia te same przebrania od 20 lat bo szkoda im wydać 1000 funtów na nowe, to by zapłacili komuś więcej za nową grafikę?jacob1 pisze: ↑sob maja 23, 2026 8:37 pmKiedyś słyszałem ze argument ze nie robią zmian w setach pomiędzybkoncertami bo musieliby mieć przygotowane różne backdropy
No to teraz argument upadł![]()
Chwała im za ID, ale kurwa... Ten fakap z tłem - prawie rok mieli.
JAK?!
JAK?!
Kurwa, no nie dogodzisz XD Zagrali CSIT, zagrali Alexandra, teraz grają ID, to se znaleźli coś nowego do narzekania, jprdl
na Maidenfans jest zdjęcie setu, reszta bez zmian
na Maidenfans jest zdjęcie setu, reszta bez zmian
Jest zdjęcie całego setu. Więcej zmian nie będzie.
Dla mnie mogliby mieć czarne tło za sobą byle by grali perełki które chce usłyszeć.
To ride the storm to an empire of the clouds...
Po prostu jest to dziwne, szczególnie jak ktoś ogarnia, co się dzieje. Trudno o tym nie wspomnieć, że nowy numer jedzie na grafice ex 
Przecież AI by im wygenerowało coś pół godziny przed
Przecież AI by im wygenerowało coś pół godziny przed
Jako że rok temu olałem drugi koncert i skończyłem na jednym, to w sumie dla mnie ten set z dodatkiem ID jest spoko.
Co ciekawe jest to najbardziej „krzykliwy” set ever. Bruce’a „screamy” kiedyś nawet ktoś tu porównywał na forum - krzyk z Rime vs Beast vs IDreams - tutaj mamy je po raz pierwszy razem plus krzyk z Wrathchild i plejadę krzyków z Killers. 
Dokładnie. A prompt nie byłby bardzo skomplikowany jakby mu dali wzór.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No ale przecież powołując się na wczorajszy ich filmik na YT, grafa jest generowana przez ludzi

Częściowo, bo częściowo też jest to ewidentny AI slop, który po wypluciu przez komputer graficy jakoś obrabiają 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
INFINITE DREAMS