Tak na prawdę to praktycznie wiekszosc kawalķow po reunion (za wyjatkiem Wickera i BB) to już są dawno niegrane kwałki, niestety ale 2001 rok to już byl 25 lat temu
Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Co Ty gadasz... serio?remi pisze: ↑sob maja 23, 2026 10:13 pmZagraliby IDreams w 2012 a Strangera w 2008 i nie byłoby magii w secie w latach 2023 i 2026może oni specjalnie to przytrzymali, uznając, że sety były wystarczająco dobre na tamten okres.
Tak szczerze w poczekalni zostało już tylko coś typu Be Quick, coś z PO Reunion i wręcz nierealne to Tame a Land.
www.MetalSide.pl
I są Dziadami za brak Olka. Nie rozumiem, w czym był problem 
Nie mieli skąd tło wziąć 
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Zespół od dawna nie wykonuje utworów, których Bruce nie chciałby zaśpiewać. Aces to odpał Bruce’a na punkcie Spita i przebieranek w lotnicze ciuszki
M.
Sam Bruce w kilku wywiadach mówił, że AH to numer, który sprawia mu problemy, zwłaszcza pod koniec seta, a Flash of the Blade gra solo w obniżonej tonacji, więc nie jestem tego taki pewien.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No to teraz czekać na pro-szota ID, jak w przypadku Alexa.
I czekać
I czekać
w GR nigdy nie zagrali olka, a u nas chyba nigdy nie zagrają już ID. To takie ze statystyk
Zajzajer on the Road 2026:
No i to tak a propo zmian w secie to mimo wszystko polityka Maidenów jest jednak lepsza aczkolwiek też nie do końca.
Clairvoyanta słyszałem już a ID wcale a jednak na tym drugim dużo bardziej mi zależało od zawsze. Gdyby nie wypad do Bratysławy to grubo bym się wkurwił. Zresztą podobnie było jak The Great Unknow który wpadł na drugim legu TBOS już nie miałem okazji go usłyszeć , podobnie było z Paschendale na TFF.
A o co mi chodzi. Meta we Frankfurcie pocisnęła m.in Orion Battery i Ride , no i tu wolałbym ten set powtarzalny jednak…
Clairvoyanta słyszałem już a ID wcale a jednak na tym drugim dużo bardziej mi zależało od zawsze. Gdyby nie wypad do Bratysławy to grubo bym się wkurwił. Zresztą podobnie było jak The Great Unknow który wpadł na drugim legu TBOS już nie miałem okazji go usłyszeć , podobnie było z Paschendale na TFF.
A o co mi chodzi. Meta we Frankfurcie pocisnęła m.in Orion Battery i Ride , no i tu wolałbym ten set powtarzalny jednak…
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
no bo Meta gra we Frankfurcie 2 koncerty w formule no repeat
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
A odnośnie tych wszystkich innych wałków, które nie były grane. Myślę, że w 2028 jest 40 lecie synka, może wleci - Only, ale ja bym wolał Tame (mój nr 1 od zawsze i jeszcze nie spadł) lub Still Life, 45 lecie Piece of Mind, teraz karty są w ich rękach, wszystko jest możliwe.
Zajzajer on the Road 2026:
A też racja , zapomniałem o tym.
Na następnej trasie to niech coś z XXI wieku więcej zagrają a nie kolejna dawka lat 80 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Fajna by była taka przekrojówka reunion, ale kurde nie wiem czy chciałbym to słyszeć w wykonaniu Simona jednak.
On się super sprawdza w materiale Burra, ale już partie Nicka mi nie siedzą i nawet w ID brzmi to kwadratowo jakoś, niby poprawnie a jednak czegoś brakuje.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nastepnym razem prosze sie nie kłócić, pozdrawiamBon Dzosef pisze: ↑pt maja 22, 2026 1:11 amJakbym mial teraz mowic to jeden IN.Kevin18 pisze: ↑pt maja 22, 2026 12:54 amNo skoro mają być dwa IN-y i niby nie RF to nie wiem co ma być obok Infinite jeśli nie Evil.Bon Dzosef pisze: ↑pt maja 22, 2026 12:26 am
Ten Evil to chyba sie nie uda, ale no byl grany na probach w tym tyg
Tym drugim miał byc Evil, ale dzis niby słysze ze nie.
RF mial byc rok temu ale wyleciał.
Ej dzosef ale sam mi zaprzeczałeś id
- Metalophil
- -#Moonchild

A za Clairvoyanta, bo też z SSoaSS, nie był to kawałek tak kluczowy jak tytułowy + najmniej do zmiany w scenografii, bo na Proroku, z tego co pamiętam, była nieruchoma grafika. Kurde, planowałem nie poznawać setlisty przed Bratysławą, ale to się nie da. Trzeba by było kompletnie przez tydzień do Internetu nie zaglądać…Niemniej jest w 100% jak przewidywałem, potwierdziło się, więc nie boli aż tak bardzo ten brak niespodzianki
Ta grafika to niby szczegół i samo granie ID wynagradza wszystko, ale w tle zamiast płonącej świeczki jasnowidza, aż się prosi łopoczącą flagę GBR Edka na motorze. No trudno jak wspomniałem to szczegół, ale lenie level master 
Gdyby nie podnoszenie tematu wizualizacji w internetach, to moje myśli w tym kierunku skończyłyby się na "A, używają starej grafiki" 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller