Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
No to drugi filmik jeszcze wisi: https://www.youtube.com/watch?v=4whunGUM-zc
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Udzielanie się na forum = parcie na szklo. Ja pierdole
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Czemu w tym temacie a nie trasowymSchizoid pisze: ↑wt maja 26, 2026 10:57 pm Asy z dzisiaj: https://www.youtube.com/watch?v=kciZ2jhoe9M
Przecież to jest słabsze od wykonu z Grecji, niech ktoś tam się ogarnie i choćby tego Jasnowidza wstawi na opening bisów.
Bo dotyczy stricte setlisty. Jeśli ten temat jest już zbyteczny, to kolorowi powinni go zamknąć, a posty pisane po pierwszym gigu przenieść do drugiego tematu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Czy ja wiem, imo to już bardziej dotyczy wykonu czyli już trasowy
Uważam, że ocena performensu kawałków jak najbardziej mieści się w ramach tego tematu. W każdym razie - Asy latają nisko i powinni oszczędzić Bronkowi gehenny i je strącić. Albo w ogóle nie wypuszczać w niebo.
Ja Cię kojarzę. Chyba w Tallinie się poznaliśmyPsotnick pisze: ↑wt maja 26, 2026 11:39 pmJa jeżdżę na wszystko a mnie nikt nie zna. A nawet jak zna to i tak nikt nie wie i nikt nie kojarzy i nikogo nie wezmę na fttb chyba że mnie ktoś wezmiemam fttb na Bukareszt. Anyone na Bratysławe?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen