We Wrocławiu w 2016 też był Anthrax
30/05/2026 - Bratysława, Národný Futbalový Štadión
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/05/2026 - Bratysława, Národný Futbalový Štadión
www.MetalSide.pl
Czekam na Iron Maiden
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Xardas2309
- -#Invader

Jednak Słowacy to lekko stypiarze. W Polsce już dawno by płyta była rozniesiona. Dobrze że chociaż jakieś pogo się utworzyło. Bo to muzyka do pogo nie do stania
Udanego koncertu 
U mnie nad Niemnem na bank ich nie było
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
I też było nudnogumbyy pisze: ↑sob maja 30, 2026 8:08 pmWe Wrocławiu w 2016 też był Anthrax![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie no, ok są, ale dźwięk bardzo średni.
Ale za ostatnie lata widziałem znacznie lepsze supporty, w 2016 dużo bardziej mi się podobali.
Ale za ostatnie lata widziałem znacznie lepsze supporty, w 2016 dużo bardziej mi się podobali.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Frank Drebin
- -#Clansman

Kurczę, jak dla mnie ani Anthrax nudny, ani dźwięk słaby^^
Ostatnio zmieniony sob maja 30, 2026 8:43 pm przez Frank Drebin, łącznie zmieniany 1 raz.
FotD = TOP5 albumów Maiden
A gdzie stoisz?
- Frank Drebin
- -#Clansman

Po prawej stronie sceny z 10 m przed barierkami oddzielającymi płytę od "GC".
Na pewno lepiej brzmieli w Spodku gdy grali z Testament i Kreator, ale tam chyba byli najlepsi na scenie.
Dzis nie narzekam, czwórka się należy
Dzis nie narzekam, czwórka się należy
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Caracalized
- -#Moonchild

Cóż, jedni wolą słuchać muzyki, a inni bawić się w dzicz i psuć zabawę postronnym niewinnym ludziom. Nie wiem co fajnego jest w obijaniu się o innych, kurewsko prymitywne to jest i tyle.Xardas2309 pisze: ↑sob maja 30, 2026 8:23 pm Jednak Słowacy to lekko stypiarze. W Polsce już dawno by płyta była rozniesiona. Dobrze że chociaż jakieś pogo się utworzyło. Bo to muzyka do pogo nie do stania
Kurewsko dobry koncert
- Frank Drebin
- -#Clansman

+666
Nagłośnienie żyleta, zaryzykuję że to było najlepsze Maiden od strony dźwiękowej, na którym byłem. Pocżątek Wasted w końcu jak na płycie.
A i publika pierwsza klasa, gdyby jeszcze nie jarali tych elektronicznych gówien, to w ogóle pełna kulturka.
Koło mnie zielsko jarali
Ja stałem z 3-4 m od barierek po lewej przed Adrianem i momentami było ostro, czułem się prawie jak w Polsce. Sam koncert genialny, jeden z najlrpszych jakie widziałem. Niech nawet nie próbują myśleć o emeryturze.
Nie pozdrawiam każdego, kto ma taki mental i np. uczynił koncert w Krakowie piekłem pod sceną.Xardas2309 pisze: ↑sob maja 30, 2026 8:23 pm Jednak Słowacy to lekko stypiarze. W Polsce już dawno by płyta była rozniesiona. Dobrze że chociaż jakieś pogo się utworzyło. Bo to muzyka do pogo nie do stania
Pogo na Maiden to kompletna chała.
-
Xardas2309
- -#Invader

Od kiedy śpiew i skakanie i przepychanie się to ,, dzicz ,, ? Są tacy między innymi ja co nie idą stać jak na stypie. Nie nadupcam każdego kto mi wejdzie w drogę. Stać to sobie będę na pogrzebie
-
Xardas2309
- -#Invader

Swoją drogą. Ten w Warszawie mi lepiej siadł. Tu wydaje mi się że gorzej wypadli
Swoją drogą Bruce bardzo dziwnie się pożegnał, jakby to miał być koniec.