Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: Skład Festiwalu cz. 2
z oficjalnej strony Primal Fear: "We're in contact with some more open air festivals in Italy, Poland, Spain and Germany, plus shows in Russia and Japan. You will read it here first! So long!"
Ja bym się cieszył z ich występu na Mysticu :rocx
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

A co mystic na to??
Mystic jak zwykle działa z opóźnieniem więc czekanie na info od nich nie ma większego sensu. Chyba za bardzo skupiają się na załatwianiu formalności i zapominają o wydawaniu wiadomości. Ale to już chyba każda agencja tak ma.Under Jolly Roger pisze:A co mystic na to??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już o tym pisaliśmy.metal pisze:z oficjalnej strony Primal Fear: "We're in contact with some more open air festivals in Italy, Poland, Spain and Germany, plus shows in Russia and Japan. You will read it here first! So long!"
Na razie prowadzą tylko negocjacje więc nic nie jest przesądzone... Zobaczymy. Z pewnością nie byłby to najgorszy support choć jakiś zespół światowej klasy to nie jest.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Gdyby dalsze plyty robili na poziomie pierwszej, to byliby z pewnoscia jedna z gwiazd, ale nie do konca tak wyszlo..., aczkolwiek Matt Sinner i s-ka zagraliby heavy na swiatowym poziomie - w to nie watpie ! Zreszta, zagraja - to bedzie zarabisty support ! :rocx
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Z CGM:
Kolejny Gość Mystic Festival
[Leszek Gnoiński, 2005.04.01]
Na Stadionie Śląskim wystąpi również zespół Di'anno
29 maja na Stadionie Śląskim zobaczymy też zespół Di'anno byłego wokalisty Iron Maiden Paula Di'anno.
Przypominamy, że główna gwiazdą tegorocznego Mystic Festival jest Iron Maiden. Przed Żelazną Dziewicą wystąpią również Nightwish. Kreator, Behemoth, Dragonforce. Jak się dowiedzieliśmy istnieje prawdopodobieństwo, że Paul Di'ianno zaśpiewa ze swoimi dawnymi kolegami. Szczególnie, że zbliżający się koncert Iron Maiden w swoim założeniu ma być powrotem do korzeni, a w zespole występuje przecież aż trzech muzyków, z którymi Di'anno współpracował podczas swojego pobytu w Maiden: Steve Harris, Dave Murray i Adrian Smith.
Paul Di'anno zaśpiewał na dwóch, niezwykle istotnych i dziś już klasycznych płytach Żelaznej Dziewicy "Iron Maiden" (80) i "Killers" (81).
-
Deleted User 357
Ludzie,ja wiem że to Prima Aprilis ale dajcie sobie na wstrzymanie 
MissMadness pisze:Z CGM:Kolejny Gość Mystic Festival
Wierzyć temu co napiszą nam 1 kwietnia trudno. Wiadomo.
Jakby tego było mało na Sanktuarium napisane jest że wystąpi VAN HALEN
UP the IRONS!!!
jak możecie wierzyć w to, że zespół Di'Anno wystąpi?
przecież wiadomo nie od dziś, że on na tej trasie zastąpi Bruce'a, bo Dickinson odkrył swój talent do gry na klawiszach i teraz zajmie się właśnie tym instrumentem
przecież wiadomo nie od dziś, że on na tej trasie zastąpi Bruce'a, bo Dickinson odkrył swój talent do gry na klawiszach i teraz zajmie się właśnie tym instrumentem
Przestańcie
jak tak można nabierać ludzi kto wymyśłił prima aprilis ehhh
Ale tak swoją drogą zespół pokroju Van Halen był by naprawde gwiazdą (zaraz po IM) na Mystic Festival
i na pewno było by wielu chętnych

jak tak można nabierać ludzi kto wymyśłił prima aprilis ehhh
Ale tak swoją drogą zespół pokroju Van Halen był by naprawde gwiazdą (zaraz po IM) na Mystic Festival
i na pewno było by wielu chętnych
UP THE IRONS!!
:solo
a ja idę dla maiden w niewiele mniejszym stopniu niż dla kreatoraMiKi pisze:ja akurat dla Kreatora idę tam w niedużo mniejszym stopniu niż dla Maidenów
nawet ostatnio w weekend z tej okazji włączyłam sobie po raz pierwszy od niepamiętnych już czasów płytke IM
a tak baj de łej - maja być jeszcze 1 czy 2 zespoły podane?? behemoth się do tej piątki liczy czy nie??
według tego co podawał Mystic w styczniu czy w luty to miało byc iron maiden oraz 5 zagranicznych gwiazd teraz wiemy ze mamy juz kreator i nightwish to jeszcze pozostaje 3 nie wiadomo jak liczyc dragonfocebo to nie gwiazda ale support dla iron maiden który i tak by przyjechał bo jeżdźic ma z Ironami po Europie tak wiec wydaje mi sie że jeszcze bedzie trzy zespoły chyba że sie mystic nie wyrobi to powiedza ze dargonforce to tez sie wlicza do tej zagranicznej piatki . z ty Di`Anno to przgiącie bardziej uwierze w primal fear graja podobnie do Judas priest no i niektóe płytki sa spoko choc( pierwsza, Nuclear fire, jaws of death ) :solo czasem na jedno kopyto (jak black sun) :rocx
według tego co podawał Mystic w styczniu czy w luty to miało byc iron maiden oraz 5 zagranicznych gwiazd teraz wiemy ze mamy juz kreator i nightwish to jeszcze pozostaje 3 nie wiadomo jak liczyc dragonfocebo to nie gwiazda ale support dla iron maiden który i tak by przyjechał bo jeżdźic ma z Ironami po Europie tak wiec wydaje mi sie że jeszcze bedzie trzy zespoły chyba że sie mystic nie wyrobi to powiedza ze dargonforce to tez sie wlicza do tej zagranicznej piatki . z ty Di`Anno to przgiącie bardziej uwierze w primal fear graja podobnie do Judas priest no i niektóe płytki sa spoko choc( pierwsza, Nuclear fire, jaws of death ) :solo czasem na jedno kopyto (jak black sun) :rocx
5 zagranicznych gwiazd?
czy 5 zagranicznych zespołów?
jeszcze ze 2 powinny być, ale obawiam się czy nie zaliczą Behemotha do tych zagraniczych
czy 5 zagranicznych zespołów?
jeszcze ze 2 powinny być, ale obawiam się czy nie zaliczą Behemotha do tych zagraniczych
-
El Dorado
nie wiem czy to juz było :/
chyba prima aprilis http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl. ... WS=7260972
chyba prima aprilis http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl. ... WS=7260972
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Nie chyba tylko na pewnotobink pisze: chyba prima aprilis http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl. ... WS=7260972
Właśnie właśnie
prima aprilisowy dowcipas
A na poważnei to mogli by już podać ostateczny skłąd
bo się strasznie wolno zbiwerają
prima aprilisowy dowcipas
A na poważnei to mogli by już podać ostateczny skłąd
bo się strasznie wolno zbiwerają
UP THE IRONS!!
Zerzneli moj pomysl z sanktuariumMissMadness pisze:Z CGM:Kolejny Gość Mystic Festival
[Leszek Gnoiński, 2005.04.01]
29 maja na Stadionie Śląskim zobaczymy też zespół Di'anno byłego wokalisty Iron Maiden Paula Di'anno.
Przypominamy, że główna gwiazdą tegorocznego Mystic Festival jest Iron Maiden. Przed Żelazną Dziewicą wystąpią również Nightwish. Kreator, Behemoth, Dragonforce. Jak się dowiedzieliśmy istnieje prawdopodobieństwo, że Paul Di'ianno zaśpiewa ze swoimi dawnymi kolegami. Szczególnie, że zbliżający się koncert Iron Maiden w swoim założeniu ma być powrotem do korzeni, a w zespole występuje przecież aż trzech muzyków, z którymi Di'anno współpracował podczas swojego pobytu w Maiden: Steve Harris, Dave Murray i Adrian Smith.
Paul Di'anno zaśpiewał na dwóch, niezwykle istotnych i dziś już klasycznych płytach Żelaznej Dziewicy "Iron Maiden" (80) i "Killers" (81).
MaYeR poważnei zerzneli?
to już bezczelne
a pomysł świetny na prima aprilis
to już bezczelne
a pomysł świetny na prima aprilis
UP THE IRONS!!
-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

Na stronie Primal Fear w tourdate'ach wymieniony jest nasz Mystic. Ale na razie Mystic nie pochwalił sie tą informacją.
You wanted the beast you got the beast