Pieprzony Skolim - miał wyjść niby o 22, później że północ, a finalnie wyszedł około 1...
Ogólnie o koncertach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnie o koncertach
Mam nadzieję, że się podobało.
Pieprzony Skolim - miał wyjść niby o 22, później że północ, a finalnie wyszedł około 1...
No ale jak ma się w kalendarzu podobno ponad 500 koncertów w roku, to logistyka może się czasami nie spinać.
- Caracalized
- -#Moonchild

Nie wiem do czego się odniosłeś na początku, ale pierwszy akapit napisałem specjalnie pod Ciebie, bo przecież jest w nim w jednym miejscu napisane: "I czy zadowolony jestem z tej podróży? W jednym wielkim skrócie, tak."
I ja wiem i wszyscy inni wiedzą, że więcej przecież nie przeczytasz xD
I ja wiem i wszyscy inni wiedzą, że więcej przecież nie przeczytasz xD
To mnie nabrałeś, bo idę od razu do podsumowania, a u Ciebie jakaś laska w merchu KD
Rano przewinę początek, za 3h pobudka :/
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Doskonała relacja Caracal, masz u mnie kolejną nominację 
Byłeś nugz w końcu na Królu Latino?!
Byłeś nugz w końcu na Królu Latino?!
Żona była, więc ja po części też, dopóki nie wróciła do domu, a było to w środku nocy
Chlop faktycznie klepie po 3 dziennie w ostatnim czasie. Jest rozkładówka w sieci.
Ja przeczytałem na razie 3 akapity.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Caracalized
- -#Moonchild

Dziękuję johnny i gumbyy za docenienie 
- johnny_o
Proszę bardzo, ciekawe jak tam nugz i Prezes 
Ja będę kontynuował jutro rano. Dzisiaj już koncerty
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Rozpisałeś sie tak, że musiałem czytać na raty. Ze względów logistycznych. MF jednak zajmuje większość dnia. Akcja z apką do biletów mega dziwna. Miało być łatwiej z eticketami, a robi się coraz więcej komplikacji.
A co do porównania polskich miast z Barcelon!, to polskie miasta są bardzo czyste w porównaniu z innymi w Europie.
Te apki to kuriozum, nie pierwszy raz w relacjach z zagranicznych koncertów ten temat się pojawia. Nie wiem czy to skutecznie odpycha koników, czy jakoś zmniejsza ten rynek wtórny, ale generuje czasem niepotrzebny stres. Dobrze, że u nas tylko ticketmaster to stosuje, a i tak można wejść na screen (chociaż twierdzą, że nie XD).Caracalized pisze: ↑pt cze 05, 2026 1:48 am Samą wejściówkę kupiłem bez większego zgrzytu, tylko większym wyzwaniem było zarejestrowanie jej w drugiej aplikacji, bo jakieś błędy mi wyskakiwały. W jednej aplikacji bilet się kupowało, ale zarejestrować go trzeba było w jeszcze innej, co wymagało więcej zachodu niż naprawdę powinno, ale w końcu po iluś próbach się udało i jak miałem ten kod QR to od tego czasu
A sama relacja super, dobrze że się udał wypad espanol.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Caracalized
- -#Moonchild

Na dużo zagranicznych koncertów mam bilety na ten rok i tylko przy tym jednym akurat tak miałem. Dosłownie, tylko jeden bilet można było kupić, więcej nie było możliwości (często limit do 8 czy 10 jest), nie dało rady go przetransferować i sprzedać też chyba nawet nie. Najlepsze co mogłeś zrobić to dać komuś swoje hasło do konta na AccessTicket, bo przy wejściu i tak nie sprawdzali nikomu tożsamości. A tak nie licząc właśnie tej Barcelony to na wszystkie pozapolskie gigi (nie licząc tego co kupiłem na czeskim Ticketmaster i na Bloodstock do tej pory mi biletu nie wysłali) bilety mam w formacie pdf. I na Ticketmasterze to przynajmniej normalnie kupujesz bilet i nie musisz go rejestrować w jeszcze innej aplikacji, póki co tylko z tym jednym Current 93 coś takiego miałem właśnie.
I Tobie również Max dziękuję za docenienie. I sam doceniam to, że chciało się niektórym to w ogóle czytać
I Tobie również Max dziękuję za docenienie. I sam doceniam to, że chciało się niektórym to w ogóle czytać
David + Rob - byłoby nieźle
Ciekawa relacja, gratki.
Ciekawa relacja, gratki.
- Caracalized
- -#Moonchild

Dziękuję bardzo, Cold 
No gdyby wokaliści dwóch moich ulubionych zespołów ze sobą kolaborowali to to mogłoby być combo stulecia
Dodam więcej - Tibet żartował w tym jednym wywiadzie, który ze trzy lata temu przeczytałem, że gdyby Judas Priest chcieli go mieć za wokalistę to chętnie zaakceptowałby ich ofertę 
No gdyby wokaliści dwóch moich ulubionych zespołów ze sobą kolaborowali to to mogłoby być combo stulecia
- blackcocker
- -#Moderator

Kojarzy ktoś czy jak na Puskas Arene mam bilet na GA ale mam wejście przez bramkę B, a nie D to czy zwalidują mi ten bilet na D?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- johnny_o
Szkoda, ale kolejny festiwal o którym dowiaduję się dopiero przy okazji jego odwołania...
https://www.terazmuzyka.pl/rockowy-fest ... iadczenie/
https://www.terazmuzyka.pl/rockowy-fest ... iadczenie/
NIe mam pojęcia, ale skoro jest niepodzielona płyta, to nie powinni nawet na to patrzeć zwłaszcza jeśli będziesz wchodził odpowiednio wcześniej. Ja tak miałem na Maiden w Pożoniu ostatnimi czasy ..blackcocker pisze: ↑czw cze 11, 2026 11:33 am Kojarzy ktoś czy jak na Puskas Arene mam bilet na GA ale mam wejście przez bramkę B, a nie D to czy zwalidują mi ten bilet na D?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Właśnie ma być nie dzielona i zastanawiam się, czy skanery na bramkach mają aż tak "wyczulone", że rozpoznają czy to B czy D... Wydawałoby mi się to głupie i raczej zakładam, że to informacja dla ludzi, żeby rozłożyć kolejkękrusejder pisze: ↑czw cze 11, 2026 12:04 pmNIe mam pojęcia, ale skoro jest niepodzielona płyta, to nie powinni nawet na to patrzeć zwłaszcza jeśli będziesz wchodził odpowiednio wcześniej. Ja tak miałem na Maiden w Pożoniu ostatnimi czasy ..blackcocker pisze: ↑czw cze 11, 2026 11:33 am Kojarzy ktoś czy jak na Puskas Arene mam bilet na GA ale mam wejście przez bramkę B, a nie D to czy zwalidują mi ten bilet na D?
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.