Run for Your Lives tour 2026 Europa i Reszta Świata
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for Your Lives tour 2026 Europa i Reszta Świata
Potwierdzam. Jestem w Paryżu. Koncert przerwano w połowie 2 minutes to Midnight. Chwilę wcześniej zapalily się glowne światła w hali. Do momentu przerwania koncert absolutna rewelacja. Bruce w bardzo dobrej formie. Natomiast ja po pół godzinie czekania wyszedłemz hali.....gdzieś podswiadomie zapachnialo mi sabotazem, a w dalszej kolejnosci terrorem, bo brak pradu na tego typu imprezach jest ultra rzadkością.
W Paryzu jest dziś 41 stopni. Wracajac, wyłaczyli linię RER E ( podmiejski pociąg) z uwagi na przegrzane tory.
W Paryzu jest dziś 41 stopni. Wracajac, wyłaczyli linię RER E ( podmiejski pociąg) z uwagi na przegrzane tory.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Nie zagrali 3 ostatnich kawałków. Wznowili po około 30 min. Ogólnie koncert do zapomnienia. Dziwna sytuacja. Z tego co mi Francuzi mówią nie mogli grać dłużej niż do 23:30
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2026 11:59 pm przez Psotnick, łącznie zmieniany 3 razy.
Masakra i nie dziwię się. Tyle już było dramatów we Francji że sam podświadomie bym miał stracha jakby siadł nagle prąd, zapaliły się światła itp.cezi pisze: ↑pn cze 22, 2026 11:41 pm Potwierdzam. Jestem w Paryżu. Koncert przerwano w połowie 2 minutes to Midnight. Chwilę wcześniej zapalily się glowne światła w hali. Do momentu przerwania koncert absolutna rewelacja. Bruce w bardzo dobrej formie. Natomiast ja po pół godzinie czekania wyszedłemz hali.....gdzieś podswiadomie zapachnialo mi sabotazem, a w dalszej kolejnosci terrorem, bo brak pradu na tego typu imprezach jest ultra rzadkością.
Podobno bez bisów !
Jak kurwie w deszcz z tym DVD i sprzedażą biletow na Eddfest. Kara za brak filmu z Future Past.
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Ciekawe czy będą lepić ten materiał z różnych koncertów czy zarejestrują coś na dalszym etapie trasy.
Dobrze, że nie wylosowali mnie do FTTB bo jeszcze bym pojechał do Paryża na waryjata i ostatecznie bym się bardzo zdenerwował na przebieg wydarzenia.
Dobrze, że nie wylosowali mnie do FTTB bo jeszcze bym pojechał do Paryża na waryjata i ostatecznie bym się bardzo zdenerwował na przebieg wydarzenia.
Jeśli chcą się trzymać koncepcji koncertu z jednego miasta, to powinni na szybko wynająć kamery na któryś z kolejnych gigów.
W najgorszym razie mają obraz z festiwali.
W najgorszym razie mają obraz z festiwali.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Biorąc pod uwagę fakt że wiele ludzi pojechało do Paryża dlatego żeby mieć pamiątkę w postaci dvd, to niezbyt miłe rozczarowanie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Grają multum podwójnych nocy w drugiej części trasy (Toronto, New Jersey, LA, Buenos Aires, Sao Paulo, Santiago, Brisbane, Auckland, Yokohama) więc myślę, że spokojnie skombinują ekipę w jednym z tych miast... Mają na to nawet blisko 5 mscy (do Japonii). A nagrywając dwa koncerty minimalizują ryzyko takich wpadek... Tak swoją drogą to mogli spokojnie zarejestrować 2 koncerty w tym samym venue w Paryżu rok temu i byłoby po temacie....
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Bruca ale mają dogrywać bisy w Lyonie. W ogóle na 2 minutes włączyły się wszystkie światła na całą płytę jak przy wychodzeniu, a chwilę potem wszystko padło. Komunikaty co się dzieje tylko po francusku a lokalsi nieuki też słabo tłumaczyli
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2026 12:46 am przez mrfox, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba najlepszy gig na trasie. Jakby zdecydowali się wydać, to IDreams, Hallowed czy Rime z Synem byłyby uwiecznione w odpowiedniej formie. Bruce w formie wokalnej zacnej. Podobał mi się attitude na twarzach, jak wrócili na scenę.
Koncert do zapamiętania. Mega upał (miało to swój klimat), zobaczyć jak przygotowali dodatkowy sprzęt na nagrywki (boxy z kamerami na płycie w kilku punktach). Mina Steva gdy w trakcie Hallowed techniczny powiesił mu kartkę na piciu (prawdopodobnie - „bez bisow dzisiaj” - bezcenny) - wkurzył się, zerwał i jakby przeklnął pod nosem. Ładnym obrazkiem było to, że długo siedział na podeście po wyjebaniu prądu, gdy reszta zeszła za scenę. Dopiero gdy poszedł po niego Ian, że to potrwa - zszedł wkurzony. Wracając, klaskał do tłumu, (jakby szacun - za czekanie w upale).
Było pchanie, mega spocony - czuję, że żyje
No i… koncert bez Fear of the Dark
Koncert do zapamiętania. Mega upał (miało to swój klimat), zobaczyć jak przygotowali dodatkowy sprzęt na nagrywki (boxy z kamerami na płycie w kilku punktach). Mina Steva gdy w trakcie Hallowed techniczny powiesił mu kartkę na piciu (prawdopodobnie - „bez bisow dzisiaj” - bezcenny) - wkurzył się, zerwał i jakby przeklnął pod nosem. Ładnym obrazkiem było to, że długo siedział na podeście po wyjebaniu prądu, gdy reszta zeszła za scenę. Dopiero gdy poszedł po niego Ian, że to potrwa - zszedł wkurzony. Wracając, klaskał do tłumu, (jakby szacun - za czekanie w upale).
Było pchanie, mega spocony - czuję, że żyje
No i… koncert bez Fear of the Dark
Jak dla mnie to na każdym koncercie powinni zamykać ludziom telefony w tych saszetkach
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Grubo było, telefon sobie wyjalem z yondra więc mogłem patrzec że nawet maszty gsm musiały nie działać, a sytuacje sledzilem patrzac czy działa wifi crew i służbowe na hali.
Mega szkoda bo byli w super formie
Mega szkoda bo byli w super formie
"Piękna katastrofa" akurat na rejestrowanej sztuce. Ciekawe czy to co nagrali zostanie finalnie na koncertówce.
www.MetalSide.pl
Wyjebało pewnie moc od tych przyjemnych lokalnych temperatur... Strasznie to był niefortunny wieczór :/
Rock and roll.
Mogli sobie przypomnieć jak to było te 50 years back, jak zaczynali w małych salach i pewnie często coś trzeba było szyć na ostatnią chwilę, a nie że teraz wszystko zawsze cacy i podane na tacy, ze szlafroczkiem włącznie. Trzeba improwizować i uruchamiać Plan B, a emocje prosimy umieścić w muzyce
M.
Mogli sobie przypomnieć jak to było te 50 years back, jak zaczynali w małych salach i pewnie często coś trzeba było szyć na ostatnią chwilę, a nie że teraz wszystko zawsze cacy i podane na tacy, ze szlafroczkiem włącznie. Trzeba improwizować i uruchamiać Plan B, a emocje prosimy umieścić w muzyce
M.
Bogowie nad nami czuwają i darowali nam obecnej wersji Aces High na DVD <3
Chyba najlepszy wykon od bardzo dawna, i wcale się nie nudzi i nie dłuży.