Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Frank Drebin
- -#Clansman

Re: Manowar
A swoją drogą słuchałem dziś sobie "Kings of Metal" i pięknie siadło. Nadal mój nr 1 tej formacji. Nawet dziadek ze swoją opowieścią dał radę i nie miałem ochoty go pomijać. Gdy się tego słucha raz na jakiś czas (a nie kilka z rzędu), ma się mniejsze wrażenie, że ten przerywnik osłabia dynamikę albumu. Top of the top: Hail, Heart i Blood.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Między czeskimi flagami, a ogłoszeniem dat minęło 13 dni. A jeszcze chyba w kolejce są Węgry.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Regularnie irytuje narzeczona puszczając w aucie PLEASURE SLAVE.Frank Drebin pisze: ↑ndz cze 21, 2026 9:51 pm A swoją drogą słuchałem dziś sobie "Kings of Metal" i pięknie siadło. Nadal mój nr 1 tej formacji. Nawet dziadek ze swoją opowieścią dał radę i nie miałem ochoty go pomijać. Gdy się tego słucha raz na jakiś czas (a nie kilka z rzędu), ma się mniejsze wrażenie, że ten przerywnik osłabia dynamikę albumu. Top of the top: Hail, Heart i Blood.
Monument epickiego klasycznego Heavy Metalu. Od wspaniałych strzałów w stylu tytułowego czy Wheels Of Fire, po barbarzyńskie Hail and Kill i Blood Of The Kings na wyciskających łzy pieśniach Crown i Heart kończąc.
Czas się nasmarować olejkiem. Fuck the World, Hail and Kill.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Czeskie bilety na Manowar przestały być tanie! 4 sztuki a ceny blisko 400 zł za tixa, o 50% droższe od stycznia 2025

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Frank Drebin
- -#Clansman

Nadal prawie 30% taniej niż w Germanii (wliczając wszystkie opłaty z DE).
Alter Art zrobi za 460, final call za 650, a potem wywiad Ziołowego, że i tak za tanio.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Caracalized
- -#Moonchild

Alter Art, może nie licząc jakiegoś Deftones, chyba się nie zajmuje takimi metalowymi koncertami. Albo Prestige albo Evil Nation albo Winiary.
Biorę tixa na sektor T w AA 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Dawaj na GC, wimpie 
Spierdalaj, nie będę się ocierał o kogoś wysmarowanego oliwką, tylko naturalne wydzieliny 
- johnny_o
Ja się nie będę smarował, zapraszam do stójki 
ManOwaR ma tak przerysowany image, tak absurdalny itp itd. że absolutnie nie zdziwiłbym się, jakby pan Ziutek prywatnie był dwubiegunowy, albo nawet ... jednoznacznie waginosceptyczny
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
Mieli w składzie PDFa, mogą mieć i zwykłego, niegroźnego geja 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kto to jest pan Ziutek?
Ziutek po angielsku Joey
- Frank Drebin
- -#Clansman

Nie bardzo wiem, w jaki inny sposób mieliby się zachowywać Królowie, którzy od kilkudziesięciu lat przelewają krew wrogów Metalu, niszczą wimpów i pozerów, komponują epickie hymny, są najgłośniejszym zespołem świata, a lista ich podbojów łóżkowych (piszę tu o oryginalnych członkach, żeby nikt nie wjechał zaraz z żadnym pdfem) jest pewnie dłuższa niż kilometrówki Żukowskiej. Totalnie szczery, w 100% prawdziwy wizerunek.
Totalnie. Posłucham trochę i wypierdala mi taki testosteron, że Żona jedzie spać do MatkiFrank Drebin pisze: ↑czw cze 25, 2026 11:45 pm Nie bardzo wiem, w jaki inny sposób mieliby się zachowywać Królowie, którzy od kilkudziesięciu lat przelewają krew wrogów Metalu, niszczą wimpów i pozerów, komponują epickie hymny, są najgłośniejszym zespołem świata, a lista ich podbojów łóżkowych (piszę tu o oryginalnych członkach, żeby nikt nie wjechał zaraz z żadnym pdfem) jest pewnie dłuższa niż kilometrówki Żukowskiej. Totalnie szczery, w 100% prawdziwy wizerunek.
- Frank Drebin
- -#Clansman

- johnny_o
Może żona jest wimpem, a miłość do CwŻ zobowiązuje