Certyfikowany cwelZajzajer pisze: ↑sob cze 27, 2026 1:42 pm Lorna Shore? pierwsze słyszę, ale sporo ''nowych'' zespołów odkryłem w tym dziale, o takim Powerwolf, że coś takiego istnieje też nie miałem pojęcia podobnie jak Sleep Token, ale niczego z tego nie słuchałem i raczej mnie nie ciągnie.
Aż musiałem zobaczyć:
Ja pier.. koleś ma lepszy fryz niż ja![]()
![]()
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Koncertowe przewidywania
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Wiemy, Dzozef. Doslownie chyba każdy na forum juz wie xD
- Caracalized
- -#Moonchild

Myślę, że trzeba się naprawdę postarać, aby zostać pobitym za kolor włosów i chodzić już w naprawdę chujowe miejsca, aby do czegoś takiego doszło w ogóle.
A dla mnie takie coś co deathcore'owe bandy robią albo Ty chciałbyś zrobić i Ci się podoba to po prostu wynaturzenie i tyle. Jak ktoś chce niech sobie tak chodzi i robi z siebie pośmiewisko. I kasę, którą przećpałeś i przepiłeś prędzej na koncerty bym przeliczał niż na dziary. Nawet powiem więcej - już wolałbym na kurwy ją wydawać niż na tatuaże xD
A dla mnie takie coś co deathcore'owe bandy robią albo Ty chciałbyś zrobić i Ci się podoba to po prostu wynaturzenie i tyle. Jak ktoś chce niech sobie tak chodzi i robi z siebie pośmiewisko. I kasę, którą przećpałeś i przepiłeś prędzej na koncerty bym przeliczał niż na dziary. Nawet powiem więcej - już wolałbym na kurwy ją wydawać niż na tatuaże xD
- Caracalized
- -#Moonchild

P.S. Odpowiedziałem na komentarz Invadera, który on sam usunął, no ale niech moja odpowiedź zostanie xD
DEATHCORE to świetny gatunek który ma kapitalne zespoły takie jak Whitechapel, Thy Art Is Murder, Fit For An Autopsy czy Carnifex.
Co nie zmienia faktu że Lorna Shore to gówno najgorsze które popularność zyskalo dzięki wokaliście który na tiktoku robił dźwięki świni.
A co do reaktywacji CoB - Kocham Follow The Reaper w chuj, top melodeath z neoklasycznym sznytem. Znaleźli chlopa który imituje Laiho 1:1 i mi to pasuje. Jak strzela w pysk In Your Face czy Hatebreeder to dostane pierdolca pod sceną. Zresztą tam cały skład był od początku więc niech sobie coś zarobią w tych trudnych czasach.
Co nie zmienia faktu że Lorna Shore to gówno najgorsze które popularność zyskalo dzięki wokaliście który na tiktoku robił dźwięki świni.
A co do reaktywacji CoB - Kocham Follow The Reaper w chuj, top melodeath z neoklasycznym sznytem. Znaleźli chlopa który imituje Laiho 1:1 i mi to pasuje. Jak strzela w pysk In Your Face czy Hatebreeder to dostane pierdolca pod sceną. Zresztą tam cały skład był od początku więc niech sobie coś zarobią w tych trudnych czasach.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Spokojnie na wszystko styknie, mnie akurat koncerty już nie jarają tak jak kiedyś
o ile na koncertach przeważnie się dobrze bawię (w 2024 gdzieś z 14 koncertów, a w zeszłym jeden, w tym będzie ze 4 jak dobrze pójdzie) to podróże do innych miast/państw mnie męczą i dlatego jest liczba jaka jest. Moim zdaniem żadne pośmiewisko jak ktoś jest cały wydziarany. Stare babcie to sie nawet patrzą z przerażeniem na mój tatutaż na dłoni, pewnie myślą, że jestem stara erka 
Miałem robić pierwszą dziarę na 18tkę - (logo DT), ale gość który robił dziary (stary mojego byłego kolegi tak btw) wziął zaliczkę a reszta miała być po wykonanej robocie, ale tak mnie wkręcił, że dałem mu za kilka dni całą resztę kasy, a on potem przechlał, bo to alkus był. Świetne dziary robił, w konkursach wygrywał, ale alkoholik (zresztą piliśmy razem czasami). Za tydzień po tym jak chciałem odzyskac moje pieniądze, okazało sie, ze salon zadłużony a on pojechał do niemiec, nawet nie wiem czy teraz żyje, bo to było prawie 20 lat temu xd, wiec miałem awersje do tatuaży, bo sie bałem, że mnie znowu ktoś wychuja na hajs. Wciągnąłem się wir imprez i koncertowania i na to w dużej mierze szła kasa.
Miałem robić pierwszą dziarę na 18tkę - (logo DT), ale gość który robił dziary (stary mojego byłego kolegi tak btw) wziął zaliczkę a reszta miała być po wykonanej robocie, ale tak mnie wkręcił, że dałem mu za kilka dni całą resztę kasy, a on potem przechlał, bo to alkus był. Świetne dziary robił, w konkursach wygrywał, ale alkoholik (zresztą piliśmy razem czasami). Za tydzień po tym jak chciałem odzyskac moje pieniądze, okazało sie, ze salon zadłużony a on pojechał do niemiec, nawet nie wiem czy teraz żyje, bo to było prawie 20 lat temu xd, wiec miałem awersje do tatuaży, bo sie bałem, że mnie znowu ktoś wychuja na hajs. Wciągnąłem się wir imprez i koncertowania i na to w dużej mierze szła kasa.
Zajzajer on the Road 2026:
Widziałem koncerty w 14 państwach, wiec się nie uważam za jakiegoś cieniasa, oczywiście do poziomu Dzosefa czy innych nigdy nie doskoczę. Ale nie o to w tym chodzi, jakbym miał z kim jeździć na koncerty, bo samemu już nie jeżdżę (chyba że w krk) to ostatni raz był 2020 przed pandemią, to może by to inaczej wyglądało. Ojciec ma 70tke prawie i słucha jeszcze mniej kapel niż ja, i nie wszystko mu się podoba. I jakby Rush np nie grało w PL, to by za uja na nich ze mną nie pojechał, bo nie lubi głosu Geddy'ego. I bym musiał pewnie komuś postawić bilet i podróż zeby ze mną pojechał.
- Caracalized
- -#Moonchild

Nie musisz się z niczego tłumaczyć, rób ze sobą i swoim życiem co chcesz 
Fajnie, że w 14 różnych krajach widziałeś koncerty, mi na razie w 4 różnych się udało, a do końca roku powinno być 11, do końca roku będę o trzy kraje gorszy od Ciebie. Ale nie o ilość też chodzi.
Fajnie, że w 14 różnych krajach widziałeś koncerty, mi na razie w 4 różnych się udało, a do końca roku powinno być 11, do końca roku będę o trzy kraje gorszy od Ciebie. Ale nie o ilość też chodzi.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Dokładnie. Chodzi o technikę. Oraz trochę jednak o długość.
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2026 4:50 pm przez Shedao Shai, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja myslałem, żeby do Tajlandii się nie wybrać na A7X, bo tylko tam grają w jednej hali 2 gigi, ale nie mam doświadczenia w gigach na innych kontynentach, a biletów już nie ma, nie wiem jakbym miał to ogarnąć, pewnie można gdzieś kupić z drugiej ręki, ale nigdy tego nie robiłem, i trochę strach. No i koniecznie ktoś do kompletu, nawet bym obstawił te podróż, grunt żeby ktoś ogarnął bilety i żeby to był ktoś kogo znam chociaż z neta. A nie jakiś kolo który się okaże jakimś pdf xddd
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Weźmiesz taksę i ogarniesz
- Caracalized
- -#Moonchild

Czy może szerokość?Shedao Shai pisze: ↑sob cze 27, 2026 4:48 pm Dokładnie. Chodzi o technikę. Oraz trochę jednak o długość.
- Caracalized
- -#Moonchild

Nie no weź, ale takiemu to bym ręki nie podałCaracalized pisze: ↑sob cze 27, 2026 4:54 pmNawet jeśli i byś o tym nie wiedział to Tobie by nie groził raczej![]()
No na pewno nie z Krk xd, ja się lubię taxi wozić, ale z tajlandyczykiem/tajem? wtf jak to sie odmienia w mojej karierze nie jechałem, był afgańczyk, gośc z omanu , to chyba tacy najbardziej egzotyczni i może jeszcze bangladesz
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

A co byś podał?
- Caracalized
- -#Moonchild

No wszystko możliwe, ale oby nie.Caracalized pisze: ↑sob cze 27, 2026 4:58 pmJesteś przekonany, że żadnemu do tej pory nie podałeś i jeszcze gdzieś przypadkiem nie podasz? Przecież nikt nie ma wypisane na czole, że lubi dzieci xD
Ale sie tu offtop zrobił, zaraz pewnie moderacja przeniesie.
W Twoim wieku chyba nie musisz się tego obawiać. Raczej nie wyglądasz jak dzieciak.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen