28/06/2026 - Cavalera Conspiracy (Chaos A.D.) - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/06/2026 - Cavalera Conspiracy (Chaos A.D.) - Warszawa
Pamiętam tam kiedyś Merry Christless w grudniu. Były tam wtedy absolutne tropiki, udręka.
Byłem tam kilka razy, najgorzej wspominam Camel ,nie dość, że ważyłem gdzieś tyle co teraz, to taki skwar, ze dramat, myslalem, ze tam zejde, na szczescie babka zobaczyła, ze leze na pól barierki i zaczela rozdawac wode, ale koncert spoko był za to. A na drugi dzień wygrany bilet na Andersona i Wakemana, warto sie było pomeczyć, Killers był wtedy ze mną.
Zajzajer on the Road 2026:
Byłem tam m.in. na Anselmo w 19 i faktycznie pod względem temperatury dość ciężko wspominam tamten gig, to był lipiec
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Byłem tam kiedyś na backstagu. Nie kojarzę takich luksusów. No, ale to było ładnych parę lat temu. Może jakiś wentylator prezes wstawił
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen