28/06/2026 - Cavalera Conspiracy (Chaos A.D.) - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: 28/06/2026 - Cavalera Conspiracy (Chaos A.D.) - Warszawa

Post autor: nugz »

Pamiętam tam kiedyś Merry Christless w grudniu. Były tam wtedy absolutne tropiki, udręka.
Awatar użytkownika
Zajzajer
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zajzajer »

Byłem tam kilka razy, najgorzej wspominam Camel ,nie dość, że ważyłem gdzieś tyle co teraz, to taki skwar, ze dramat, myslalem, ze tam zejde, na szczescie babka zobaczyła, ze leze na pól barierki i zaczela rozdawac wode, ale koncert spoko był za to. A na drugi dzień wygrany bilet na Andersona i Wakemana, warto sie było pomeczyć, Killers był wtedy ze mną.
Zajzajer on the Road 2026:
rafalfcb
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: rafalfcb »

pz pisze: ndz cze 28, 2026 5:05 pm Widzę, że ticketmaster chyba wyłączył resale. Szkoda, bo ciągle polowałem na jakąś dobrą cenę na saunę :)
Chwilę przed 17-stą było 6 biletów do wzięcia za 159 w tym jeden za 115,po 17-stej wszystkie opcje zniknęły.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Byłem tam m.in. na Anselmo w 19 i faktycznie pod względem temperatury dość ciężko wspominam tamten gig, to był lipiec

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

nugz pisze: ndz cze 28, 2026 6:34 pm Pewnie strefa dla artystów ma co trzeba, a dla plebsu zapachy spod pachy uczestnika obok :)
Bar będzie dzisiaj extra-busy :D
Byłem tam kiedyś na backstagu. Nie kojarzę takich luksusów. No, ale to było ładnych parę lat temu. Może jakiś wentylator prezes wstawił :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
ODPOWIEDZ