28/07/2026 - Judas Priest - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/07/2026 - Judas Priest - Warszawa
Ktoś jedzie z Wrocławia do Ostrawy autem? Bo z powrotnymi połączeniami to cienizna straszna.
Chyba nie robią. 1 lipca wrzucali post, że Ostrava sprzedana w 95 %.Schizoid pisze: ↑czw lip 09, 2026 8:41 pm Ja jeszcze nie, ale Czesi zrobili to w ciekawy sposób (zakładam, że ten wątek czytają też ludzie wybierający się do Ostrawy, więc napiszę to tutaj).
Jest bilet w apce, który jednocześnie można wydrukować xD Z tego co widzę, to można wejść zarówno pokazując kod w TM, taki jak zwykle, ale również bilet drukowany, który już wygląda jak klasyczny PDF. Wiem, bo sam sobie pobrałem na kompa.
Nota bene, jeśli ktoś chciałby tixa na Ostrawę bezpośrednio od orga, to chyba teraz jest dobry moment na zakup, bo koncert sprzedaje się dobrze. Ofc zakładając, że Pepiki nie robią machinacji jak nasze rodzime LN.
Ok, to ciekawe, bo jeśli wierzyć internetom, to hala jest spora
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z pewnością sporo ludzi ze Śląska i Małopolski się wybiera
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Caracalized
- -#Moonchild

O 00:30 bodajże jest flix do Katowic, a potem do Wrocławia z Kato jest o 3:10, więc jak to dla Ciebie nie jest jakiś wielki problem to w Katowicach się możesz przesiąść i długo byś nawet nie czekał.
Trybuny na Wawę na ten moment niedostępne, poza 1 tixem z resale xD
Pewnie coś dorzucą na dniach, ale jak na lipiec i 3 rok z rzędu w Europie, to koncerty w tej części kontynentu schodzą zaskakująco dobrze.
Kupiłem właśnie GA, wyszło mnie taniej niż Czechy - 400 łącznie. Już się cieszyłem, że to będzie 345, ale to niestety kwota bez opłat.
PYTANKO: pisze się ktoś na barierki? Bo w tym roku chyba będę samotnie sterczał pod areną, co mi się nie podoba. Jak coś, to pisać śmiało, dogramy temat.
Pewnie coś dorzucą na dniach, ale jak na lipiec i 3 rok z rzędu w Europie, to koncerty w tej części kontynentu schodzą zaskakująco dobrze.
Kupiłem właśnie GA, wyszło mnie taniej niż Czechy - 400 łącznie. Już się cieszyłem, że to będzie 345, ale to niestety kwota bez opłat.
PYTANKO: pisze się ktoś na barierki? Bo w tym roku chyba będę samotnie sterczał pod areną, co mi się nie podoba. Jak coś, to pisać śmiało, dogramy temat.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja i jeden mój kolega
Ok, to w kontakcie. Im nas więcej, tym lepiej.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie no, czterech stów za samo JP nie dam, nawet na miejscu, zwłaszcza z opcją Voivod. Tauron dużo większy niż Torwar, ale tam były dwa supporty najlepsze z możliwych więc z dzisiejszej perspektywy deal roku i mimo wszystko dziwne że wtedy były promki, a teraz nie.
Czemu dziwne? Jeśli koncert schodzi dobrze - a patrząc na to, że teraz dorzucają tylko ekstremalnie boczne trybuny, to pewnie schodzi - po co LN ma obniżać ceny? Skoro mogą zarobić tyle, ile z góry sobie wymyślili?
bo Torwar to niemal dokładnie 1/3 capacity Tauronki
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
Wiadomo, inaczej więc - dobrze że w Krakowie były promki. Ale wtedy bym się skusił i bez nich, a tym razem bez nich raczej pass.
Fakt, 2/3 Taurona to pewnie nie byli fani przede wszystkim UH i Saxon
Fakt, 2/3 Taurona to pewnie nie byli fani przede wszystkim UH i Saxon
Kupiłem właśnie resale na Torwar za 345. Teraz jeszcze drugi taniej dorwać.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
kupie bilet na plyte
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
No to definitywnie odpuszczam... Kurwa, na Scorpionsów też nie zdążyłem kupić, jeszcze niech mi się Voivod do kompletu wyprzeda XD
przeklejam z zespołowego:
5 dni do trasy, jeżeli ktoś wrzuci cokolwiek z seta bez uzycia funkcji spoiler ban na 7 dni bez ostrzezenia
5 dni do trasy, jeżeli ktoś wrzuci cokolwiek z seta bez uzycia funkcji spoiler ban na 7 dni bez ostrzezenia
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Spoko. Napiszę Ci prywatnie. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen