Wasz koncertowy dorobek

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Caracalized
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Wasz koncertowy dorobek

Post autor: Caracalized »

U mnie wczoraj pyknął 15. dzień koncertowy dzięki Cooperowi. 15 dni koncertowych i 27 występów o ile dobrze sobie to policzyłem na szybko z głowy xD

A druga połowa roku zapowiada się na zabójczą, przynajmniej zabójczą jak na moje możliwości :D
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

kto bogatemu zabroni ;)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

U mnie bieda, chyba 30 dni koncertowych. Ale rozrzucone już na trzy kontynenty, wiec mile się zgadzaja.
Ostatnio zmieniony pn lip 20, 2026 12:22 pm przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

U mnie stabilnie - na zero :P Aczkolwiek nadal mam jakieś śladowe szanse na Priest, ale skończy się pewnie wypadem wakacyjnym na przełomie miesięcy :)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

johnny_o pisze: śr lip 01, 2026 1:53 pm Półrocze zakończyłem z 40. dniami koncertowymi (83 występy), choć spokojnie mogło być ich dosłownie dwa razy tyle - mnóstwo gigów z różnych powodów odpuściłem. O tej porze w zeszłym roku było 30 i skończyło się na 64., w tym drugie półrocze póki co wygląda na uboższe. Ale już dawno pobiłem zeszłoroczny rekord fantów ;)

Spodziewałem się wielu dni u Ciebie. U mnie 29 dni koncertowych na ten moment, ale aż 95 zespołów widzianych. Zdecydowanie zasługa festiwali. Również z kilku wyjść zrezygnowałem, ale co najważniejsze były to w większości własne decyzje, a nie np. zdrowotne jak Saxon z Wheels of Steel. W samym czerwcu odpadły 4 wyjścia. Alter Bridge w Krakowie (bo nie chciało mi się jechać pociągiem), The Warning i coverband Sepy (bo nie zależało mi aż tak bardzo i założyłem, że pójdę tylko w odpowiednio niskiej cenie) oraz NK w Pruszkowie (bo nam się po prostu nie chciało jechać).

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Jako, że mam lekką przerwę w gigach zagoniłem clankera do zrobienia analizy moich gigów. Pomaga fakt, że wszystko notuje.

475 koncertów lub dni festiwalowych
1267 obejrzanych występów
545 różnych wykonawców
140 miast
36 krajów

Najbardziej mnie zszokowało, że tylko 35,7% z tych koncertów było w Polsce, czyli 306 gigów widziałem za granicą.

Ważne zastrzeżenie, nie wpisuję chujowych supportów, jakichś raków na festiwalach i tego typu gówien, więc jak na festiwalu stałem cały dzień czekając na Maiden i potem od razu poszedłem spać to wpisuję jeden zespół, niech te wszystkie metalcorowe gówna, raven age, killshit czy inne chujozy giną w mrokach historii, nie zasługują na wpis do moich kronik.

Top odwiedzonych miast na gigi: Londyn (11), Berlin (10), Dessel (6), Paryż (6), Sztokholm (6), Wiedeń (6), Sao Paulo! (5), Praga (5)

Top zespoły: Maiden 138, Megadeth 48, Anthrax 20, Within Temptation 19, Helloween 16, Opeth 15, Saxon 13, Judas Priest 12, Gojira 10, Ghost 10, Kreator 9, Mastodon 9, Atlantean Kodex 8, Slayer 8, Testament 8.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Ciężko byłoby uznać, że byłeś na tych supportem skoro miałeś słuchawki w uszach.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Nie będę sobą, jeśli nie wspomnę przy okazji o moim uwielbieniu do KSE 🥰
ODPOWIEDZ