Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Judas Priest

Post autor: Bon Dzosef »

Klasyczna Slowacja xD Jestem pewien że jak napiszesz do orga i dasz w mu do lapy 30 euro to dostaniesz opaske EE, co i tak nie będzie sprawdzane na niedzialajacych skanerach
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

cymes organizacyjny xDDD
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ze Słowacją mam prawie wyłącznie złe skojarzenia. Koszmar w postaci parkingu na AC/DC, idiotyczne wpuszczanie na stadion w maju bieżącego roku, blokowanie drogi po gigu, gehenna z pociągami w 2022... Jedyne, co kojarzy mi się dobrze, to wypad na Watain parę lat temu, ale to tylko dlatego, że to był gig w jakiejś norze pod ziemią i ciężko tam było cokolwiek zepsuć.

A niedziałające skanery lubią też Czesi.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
manichean
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: manichean »

Pomijam już fakt, że oficjalna strona do zakupu biletów na ten koncert - jakiś TicketLive - wygląda jak skam zrobiony w WordPressie do kradnięcia numerów z kart kredytowych. Moja obawy do koncertowania po drugiej stronie Tatr rosną.
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Caracalized »

Zgadnijcie kto dzisiaj będzie bronił heavy metalu za 7h i 45min i już na to czeka pod sceną 😁 Chujowa ta scena, bo wysoka strasznie i z wybiegiem, ale mam barierkę po prawej stronie xD
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No to miłego :) Podziel się wrażeniami po fakcie, oczywiście odpowiednio dbając o oznaczanie spoilerów :D

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Caracalized »

Dobrze, może coś napiszę skrótowo i bez spoilerów, dłuższa relacja ze wszystkich wypadów może będzie w przyszłym tygodniu. Albo i w ogóle, no ale mooże coś napiszę.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

PRIEST!PRIEST!PRIEST!PRIEST!PRIEST!PRIEST!PRIEST!PRIEST!PRIEST!

;)
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Sanktuaryjne macki sięgają wszędzie. Czekamy na opis i przede wszystkim na seta.
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ależ ciśnie na sprawdzenie seta :lol:

Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Moja opinia co do seta
Spoiler
Mocno średni
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

I chuj, przełamałem się po doniesieniach.
Spoiler
Set nie jest zły, ale w chuj dziwny. Kilka dużych powrotów, Halls bardzo cieszy. Mam wrażenie, że to nie jest po kolei albo brakuje otwieracza, bo ten start wygląda bardzo dziwnie. Najgorsze co zrobili to pierdolenie o rocznicach, bo wyszło jak wyszło.

Awatar użytkownika
pinio
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: pinio »

Też popatrzyłem, jak dla mnie -
Spoiler
wielka średniawka, bez żalu odpuszczę
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem

Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy

Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Schizoid pisze: sob lip 25, 2026 10:32 pm I chuj, przełamałem się po doniesieniach.
Spoiler
Set nie jest zły, ale w chuj dziwny. Kilka dużych powrotów, Halls bardzo cieszy. Mam wrażenie, że to nie jest po kolei albo brakuje otwieracza, bo ten start wygląda bardzo dziwnie. Najgorsze co zrobili to pierdolenie o rocznicach, bo wyszło jak wyszło.
Spoiler
Thing raczej jest otwieraczem. Tu masz video https://www.instagram.com/p/DbOh39hhJQO/
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Max323 pisze: sob lip 25, 2026 10:40 pm
Schizoid pisze: sob lip 25, 2026 10:32 pm I chuj, przełamałem się po doniesieniach.
Spoiler
Spoiler
Thing raczej jest otwieraczem. Tu masz video https://www.instagram.com/p/DbOh39hhJQO/
No to dla mnie mega szok, nie wiem jak to ma działać XDDD

Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

pinio pisze: sob lip 25, 2026 10:38 pm Też popatrzyłem, jak dla mnie -
Spoiler
+1
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

pinio pisze: sob lip 25, 2026 10:38 pm Też popatrzyłem, jak dla mnie -
Spoiler
Tak, dokładnie. Myślałem, czy by coś ogarnąć Ostrawę z Ticketswapa, ale w tej sytuacji można podziękować, 3x Priest w ciągu 2 lat mi wystarczy
Forum internetowe to poważna sprawa.
nugz
SMERF MARUDA

Jeszcze nie sprawdzam. Schizoid, Twoja Tarcza rozsypała się, jakby była z LEGO ;)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

nugz pisze: sob lip 25, 2026 11:29 pm Jeszcze nie sprawdzam. Schizoid, Twoja Tarcza rozsypała się, jakby była z LEGO ;)
No bo dostałem cynk co do ogólnego zarysu i już wiedziałem, co tam może być :D

Analogicznie było w 2024 i wtedy na pierwszym gigu, jaki wtedy robiłem, sytuacja uległa znacznej poprawie, więc może teraz będzie podobnie :lol: Ale nie liczę na wiele.

nugz
SMERF MARUDA

Nie mam pojęcia, jaki jest tym razem otwieracz, nie mam nawet kandydata, mam kilka typów na później i trochę oczywistości, plus jakieś przeczucie, że grają Desert Plains :)
ODPOWIEDZ