23-25/07/2026 - Scorpions - Gliwice/Łódź

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Re: 23-25/07/2026 - Scorpions - Gliwice/Łódź

Post autor: Emilio »

Łe tam, jakiś typ pod halą grał insgtrumentalnie SLY, to właściwie można powiedzieć że słyszałem wczoraj xd
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Nie, powiedział coś w stylu: "I doubt it will ever be back". Raczej nie trzeba być Einsteinem, aby domyślić się, że chodzi o formę Klausa, który naprawdę jest w kiepskim stanie i wygląda na mocno schorowanego (chociażby trzęsące się ręce...).
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Nie ma sie co czarować, niewiele im zostało. Tym bardziej było warto być wczoraj w Łodzi.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

W takim razie ja się już pożegnałem rok temu w Łodzi, chyba że nastąpi kolejna wizyta w Warszawie, co jest dosyć mało prawdopodobne. Cóż, masa fajnych wspomnień i w sumie cztery bardzo udane gigi, choć żałuję że nie było ich więcej.
Awatar użytkownika
johnny_o

Na stronie Prestige oczywiście czysty zachwyt z generatora razy dwa, ale w relacji z Łodzi taki fragment... :facepalm:
I nawet jeśli fanom brakowało niektórych największych przebojów, jak „Still Loving You” czy „Holiday”, to na pewno doceniają fakt, że wokalista Klaus Meine śpiewa na żywo, a nie z playbacku.
Awatar użytkownika
Shin
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Shin »

Czyli "cieszcie się, że macie minimum, bo przecież mogliście nie" xD
Awatar użytkownika
johnny_o

Jak na orga przystało... Generalnie problem mam wieloraki z tym fragmentem - odwołanie się do playbacku jest mocno niesmaczne, Still Loving You wypadło dopiero teraz i pewnie nie tylko ja nie wyobrażam sobie gigu Scorpions bez tego numeru, a Holiday nie jest grane od lat i w 2026 można to sprawdzić w sekundę. Już pomijam fakt że osobiście potrafiłbym wymienić kilkadziesiąt kawałków które usłyszałbym chętniej. Czyli traktowanie klientów jak kompletnych debili, no ale tak to jest jak poza Scorpionsami organizuje się tylko bieda-operę i jakieś inne gówno.
ODPOWIEDZ