Ghost
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ghost
To ma być raczej standardowy koncert, z jakimiś przedbitkami pokazującymi technicznymi. Na zbyt wiele w tym zakresie sobie nie mogą pozwolić, patrząc po długości materiału.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No właśnie patrzyłem na długość i bałem się tego żeby nie było tak że połowa setu wyleci a w zamian ktoś mądry mi będzie tłumaczył że to "produkcja jakiej świat dotąd nie widział" albo opowiadał jak złożyć światełka żeby zrobił się z tego krzyż
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Tego się nie da słuchać. Coś strasznego.Recit The Thornographer pisze: ↑śr sie 19, 2026 3:32 pm https://m.youtube.com/watch?v=0WaLWdKhe ... =1&pp=oAcB
Umbra z Meksyku
www.last.fm/user/darkfuneral18
- -#Assassin

Bez kitu, strasznie to brzmi.
Bardzo zła zajawka. Mix jest do dupy. Ja słucham na słuchawkach z podbitym basem, ale Jezu, tego jest tutaj za dużo, a gitary za słabe. Tobias brzmi źle, brzmi na znudzonego, w tym nie ma w ogóle energii. Ten moment "I will make you my angel" dramat. Tak słabego performance'u nie było na żadnej z dwóch poprzednich koncertówek. No nie powiem, nastawienie do całości mam negatywne. Fajnie, że w końcu dostaliśmy "pełną" Umbrę, to jest z dodatkowym refrenem na koniec, ale przecież w Europie te finałowe wersy wypadały duuużo lepiej. Ja wiem, że on ten Meksyk śpiewał zaraz po ciężkim zatruciu, ale serio, już lepiej byłoby te partie dograć w studiu
Nota bene fajnie byłoby wiedzieć, czy to CD wyjdzie, bo na razie nie widziałem nawet nieoficjalnego info.
Nota bene fajnie byłoby wiedzieć, czy to CD wyjdzie, bo na razie nie widziałem nawet nieoficjalnego info.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Forge czyta Sanktuarium i usunął ten klip z YT
- -#Assassin

Dlaczego w zasadzie tak licznie zespoły nagrywają w Meksyku? Nie mówcie, że dlatego, że jest taniej 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dobra publika, pełne duże obiekty, krótki lot do LA, wiec mozna wziac do realizacji firmy z Kaliforni.Recit The Thornographer pisze: ↑śr sie 19, 2026 8:13 pm Dlaczego w zasadzie tak licznie zespoły nagrywają w Meksyku? Nie mówcie, że dlatego, że jest taniej![]()
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No klątwa Meksyku jest ewidentna, a najnowsza jej odsłona jest żenująca - nie zdążyłem kliknąć linka w mailu a już filmik usunięty. Im bliżej premiery tym bardziej mam takie "meh" -jeszcze żaden zespół tak szybko nie zabił mi fazy na niego, a zaczęło się od braku drugiego europejskiego legu Skeletour.