28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Beaviso nie boj sie, jakby ktos z zdeklarowanych nie byl skory do zaplacenia to na jego miejsce czekaja juz sepy

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie.

Poczekajcie jeszcze chwilkę - muszę przygotować te maile. Wyślę je Wam już niedługo.
Poczekajcie jeszcze chwilkę - muszę przygotować te maile. Wyślę je Wam już niedługo.
Niestety wypadło mi coś bardzo ważnego i nie będe mógł jechac do Pragi.
Zwalniam swoje miejsce w PIERWSZYM BUSIE i Szukam chętnych na kupienie biletu ode mnie. Bilet oczywiście Stani u Podia. Więcej info na maila Saymon007@poczta.onet.pl albo PW
Zwalniam swoje miejsce w PIERWSZYM BUSIE i Szukam chętnych na kupienie biletu ode mnie. Bilet oczywiście Stani u Podia. Więcej info na maila Saymon007@poczta.onet.pl albo PW
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Na miejsce w busie jestem chetny, ale rozumiem ze chcesz miejsce z biletem sprzedac. 2 tygodnie za pozno - jakbym wiedzial to bym nie zamowil biletu 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok. Zobaczę kto był zapisany w kolejce i komu należy przyznać to miejsce. Możliwe, że będziesz to właśnie Ty, Szymon.Saymon pisze:Niestety wypadło mi coś bardzo ważnego i nie będe mógł jechac do Pragi.
No chyba marne moje szanse, bo lista zamknieta na busy byla chyba w styczniu, a ja bilet mam dopiero od 1,5 tygodnia
No w kazdym razie gdyby jednak bylo w olne miejsce to jestem chetny 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba zgłaszałeś się na rezerwową listę. Sprawdzę to jeszcze.Szymon pisze:No chyba marne moje szanse, bo lista zamknieta na busy byla chyba w styczniu, a ja bilet mam dopiero od 1,5 tygodniaNo w kazdym razie gdyby jednak bylo w olne miejsce to jestem chetny
Jakby co to kto jest chętny, aby pojechać za Saymona?
Oczywiście odsprzedam bilet za normalną cene, ale to juz na maila, PW albo GG.
Wicker wrzuć info na główną sanktuarium, że zwolniło się miejsce od Pragi i daj mojego maila.
Wicker wrzuć info na główną sanktuarium, że zwolniło się miejsce od Pragi i daj mojego maila.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Co do miejsca to załatwimy to tutaj, na forum. Były już osoby od dawna na nie oczekujące...Saymon pisze:Oczywiście odsprzedam bilet za normalną cene, ale to juz na maila, PW albo GG.
Z biletem spróbuj na razie na forum.
mnei Wicker mozesz wypisac bo mam akoorat wtedy 18 stke kumpla wiec.. mnei nei ma na liscie rezerwowej 
No to nie wiem jak jest - czekam na jakies info. Jak sie okaze ze sie jakims cudem zalapie to super. Wczoraj mi 100 zeta jak manna z nieba spadlo, wiec mogle juz wplacac cala kase na busa 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To kto z Was jest chętny na miejsce w pierwszym busie? Rozumiem, że Szymon? 
Oficjalna Maiden podaje, że w Pradze zespół wejdzie na scenę o 20.30 co oznacza, że najprawdopodobniej nie będzie supportu.
Oficjalna Maiden podaje, że w Pradze zespół wejdzie na scenę o 20.30 co oznacza, że najprawdopodobniej nie będzie supportu.
a na co komu support? Mystic nam zrekompensuje brak supportu w Pradze 
No ba ze jestem chetnyWICKER MAN pisze:To kto z Was jest chętny na miejsce w pierwszym busie? Rozumiem, że Szymon?
A co do braku supportu to jak dla mnie to koncert marzenie
Divki i Divaki przed wami hevi metalowa skupina Iron Maiden!!
czeski język jest niesamowicie zabawny, przeciez jakby jakis kolo tak powiedział to ja zaliczę zgona ze śmiechuSzymon pisze: Divki i Divaki przed wami hevi metalowa skupina Iron Maiden!!![]()
przed ostatnim koncertem w pradze rozdawali czeskie gazetki Rockshock taki odpowiednik naszego Teraz Rocka i w jednym numerze byl artykul o Maiden - pamietam ze radosc z czytania byla spora 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie - cały czas mam tę gazetkę! ROTFL na maksa!Szymon pisze:przed ostatnim koncertem w pradze rozdawali czeskie gazetki Rockshock taki odpowiednik naszego Teraz Rocka i w jednym numerze byl artykul o Maiden - pamietam ze radosc z czytania byla spora
Szymon - w takim razie chyba jedziesz, bo nikt inny się nie zgłasza... Dam Ci jeszcze znać! :beer
tez gdzies mam chyba 2 albo 3 rozne numery tego pisemka 
No jak jest miejsce dla mnie to ja nie mam nic na przeciwko
Moge kase wplacac natychmiast
Jak bedzie wsio wiadomo to daj mi znac najlepiej na gygy
No jak jest miejsce dla mnie to ja nie mam nic na przeciwko
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, to Szymon jedzie za Saymon'a (mała zmiana
)...
Saymon --> daj tu jeszcze ogłoszenie, że masz bilet do sprzedania. Może ktoś się skusi. W końcu "stani u podia" to nie lada gratka! :rocx
Saymon --> daj tu jeszcze ogłoszenie, że masz bilet do sprzedania. Może ktoś się skusi. W końcu "stani u podia" to nie lada gratka! :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mój znajomy z Katowic nie ma jak jechać do Pragi. Czy ktoś z Was wybiera się samochodem i ma miejsce? Oczywiście zrzucilibyście się na fuel.