19/06/2026 - Kanye West - Chorzów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Caracalized
- -#Moonchild

Re: 19/06/2026 - Kanye West - Chorzów
Manicheanowi nie chodziło o to, że dorabia w salonie tatuażu, tylko że WYGLĄDA JAK ĆPUNKA DORABIAJĄCA W SALONIE TATUAŻU. To spora różnica xDDD
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale on nie gra HH na żywo (jakby gral to bym jezdzil)Sytuacja, w której jakiś patus dumnie śpiewający "nigga heil Hitler" grałby koncert obok miejsc, w których zwyrole wyznający ten slogan 80 lat temu doprowadzali do eksterminacji ludności cywilnej, byłaby co najmniej niestosowna.
Murzyn kanye nawet nie wie co to PolskaSprowadzanie wszystkiego do Żydów jest po prostu błędne, bo Polska była bezpośrednim poszkodowanym działań nazistowskich podczas II wś
Ostatnio zmieniony sob maja 02, 2026 8:01 pm przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

On tego nie pochwalal. I krytykowal. Moze ta zmiana jest po to żeby mieć kontakt z dzieckiem, bo był od nich izolowany. Do niedawna łkał, że mu Kardashianka psuje córkę - teraz przyklaskuje wciąganiu jej do showbiznesu i promuje jej karierę muzyczną. Dwunastolatce, która przeklina i jest pomalowana jak ćpunka dorabiająca w salonie tatuażu. A typ jest rzekomo wielce wierzący i konserwatywny. Siebie warci ludzie
2026 bronie Kanye na metalowym forum, co za czasy żeby żyć
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Bronisz, bo podziela twój antysemityzm, nie z powodów muzycznych, nie czarujmy się.
.
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2026 6:45 am przez Zajzajer, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajzajer on the Road 2026:
- Caracalized
- -#Moonchild

Nie ma co się interesować twórczością nazisty. Do zaorania.
Wiesz, ja staram się to odzielać, Anselmo też pokazał kiedyś wiadomy gest ręką i też było gadanie, nawet taki Slayer był często posądzany o nazizm, ale wiadomo, że to brednie.
- Caracalized
- -#Moonchild

Posądzanie kogoś o nazizm, a bycie właściwym nazistą to są dwie różne rzeczy. Wiadomo, że jak masz utwory o holokauście czy o nazistowskiej tematyce to nie znaczy, że jesteś nazistą czy faszystą i wyznajesz poglądy wiadomego austriackiego artysty, najlepiej aby sztuka mówiła sama za siebie, ale jak ktoś wprost przyznaje się do czegoś takiego... no to cóź, co będę tutaj pisać, najlepiej olewać twórczość takiej osoby i tyle, ale sam też nie jestem tu święty, bo nieraz mi się zdarzy posłuchać Morrissey'a wspierającego jakieś brytyjskie fronty nacjonalistyczne czy Silencer, gdzie wokalistą był neonazista, ale głową tego projektu był ktoś inny, i w Deathspell Omega na wokalach też był jakiś skrajnieprawicowy oszołom, ale reszta muzyków ma zupełnie inne wartości i poglądy na świat, tłumaczyli takie połączenie osobowości pewnym napięciem artystycznym i międzyludzkim, które pomaga tworzyć jeszcze bardziej fascynującą sztukę xDDD
chyba czaję o co Ci chodzi, weźmy też np takiego Watersa, nie zgadzam się z jego ''polityką'' ale na koncert który ostatnio ogłosił u nas w PL byłem chętny, ale może w sumie dobrze, że odwołali. Dickinsona też nie za bardzo lubię, mimo, że nic mi nie zrobił, nie wiem tak jakoś.
Ten cały West podobno cierpi na dwubiegunówkę i inne schorzenia, nie żebym go usprawiedliwiał, ale może to jeden z powodów jego zachowania. A czasami to myślę, że to jest wszystko pod publiczkę robione. Książe Harry też przebrał się kiedyś na jakąś imprezę w strój gestapowca czy innego Afrika Korps (tych drugich z tego co pamiętam akurat nie sądzili po wojnie) ale mniejsza z tym.
Ten cały West podobno cierpi na dwubiegunówkę i inne schorzenia, nie żebym go usprawiedliwiał, ale może to jeden z powodów jego zachowania. A czasami to myślę, że to jest wszystko pod publiczkę robione. Książe Harry też przebrał się kiedyś na jakąś imprezę w strój gestapowca czy innego Afrika Korps (tych drugich z tego co pamiętam akurat nie sądzili po wojnie) ale mniejsza z tym.
Uważajcie z tą dyskusją! Dziwne, że moder frustrat jeszcze nie dał wam po warnie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Przyznam, że wiem o typie tylko tyle, ze promował buty Timberland i był z KK.
A, i że jego chyba obecna laska chodzi ubrana.... wróć, chodzi prawie bez ubrań.
A, i że jego chyba obecna laska chodzi ubrana.... wróć, chodzi prawie bez ubrań.
Dopiero przy tej dyskusji ogarnąłem, że jego córka nazywa się... North West
.
Odświeżam temat, bo jednak pojawił się dobry powód cancellowania Westa, tj. występowanie za rubelki. Ukraińcy mają szansę zrobić najśmieszniejszą rzecz ever.
https://www.bbc.com/news/articles/cd9w4v1nx93o
https://www.bbc.com/news/articles/cd9w4v1nx93o
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Europa: anuluje koncerty Westa
West: gra wobec tego w Rosji
Europa: oooo uuuu jak on moze uuuu
West: gra wobec tego w Rosji
Europa: oooo uuuu jak on moze uuuu
- Caracalized
- -#Moonchild

No i niech tam wypierdala, my takich śmieci nie potrzebujemy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie bądź rasista
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Oj tam rasista, względy ekonomiczne są jednak decydujące... Jebać czarnuchów, ale tylko tych grających za rubelki 
Dlaczego?
Murzyn jedzie do Ruskich, robi chałturę i zabiera im kupę szmalu, którego oni nie przeznaczą na drony, na rakiety którymi atakowaliby naszych kochanych wukraińców
To jest dobra Murzina!!
Murzyn jedzie do Ruskich, robi chałturę i zabiera im kupę szmalu, którego oni nie przeznaczą na drony, na rakiety którymi atakowaliby naszych kochanych wukraińców
To jest dobra Murzina!!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Caracalized
- -#Moonchild

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist