Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i Wniosków
O Schizoidzie też pomyślałem, ale nie mogę znów robić jemu e-gały, i tak już dostanie ode mnie oczywiste głosy na Gali 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Schizoid byłby idealny, pytanie czy by się podjął. Ja mu gały jeszcze nie robiłem, ale przynajmniej jeden głos mój ma 
Dżosef na moderatora. Przynajmniej byłby spokój z debilami
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Caracalized
- -#Moonchild

No to ode mnie głosu nie dostaniesz, bo co te ankiety Ci zrobiły?
Schizoid mógłby być. Nie widzę innej opcji między Schizoidem, a johnnym - tylko oni!
Edit: noo dobrze, jeszcze Shedao może by też był, ale jego kandydatura strasznie by uraziła wiadomego kolegę
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

I to jest myśl. Dajcie mi zieleń na godzinę, będziecie mieli tak spokojne forum jak nigdyCaracalized pisze: ↑wt sie 25, 2026 12:13 pm Edit: noo dobrze, jeszcze Shedao może by też był, ale jego kandydatura strasznie by uraziła wiadomego kolegę![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak wam sie nudzi to napiszcie jakiegos ciekawego posta o muzyce, a tu kilka stron jakiegos pierdolenia o niczym.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

No już, już, nie bądź taki skromny.Bon Dzosef pisze: ↑wt sie 25, 2026 12:18 pm Jak wam sie nudzi to napiszcie jakiegos ciekawego posta o muzyce, a tu kilka stron jakiegos pierdolenia o niczym.
- Caracalized
- -#Moonchild

Tak tu piszemy o ewentualnym nowym modzie, który mógłby zastąpić Simona (no bo on naprawdę nic tu praktycznie nie robi) i nikt o Tobie Dżosef nie wspomniał, z całym szacunkiem, bo za bardzo się odpalasz i ciężko byłoby coś napisać pod Twoim reżimem skoro miałbyś za każdym razem banować albo upominać kogoś za mały offtop. No i nie tylko muzyką człowiek żyje - są też koty, inne zwierzęta, latynoski, białe bydlaki, no i oczywiście ci moderatorzy 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A czy ja bym chcial byc modem? Chlopie jak przejalem forum to nawet nei dalem sobie admina, zwlaszcza w tamtych czasach jak lubilem sie poklocic. Na tym forum jest pare aktywnych osob na krzyz, moderatorzy to sa potrzebni do usuwania botow i tyle.

I tak praktycznie codziennie, moze tu jest potrzebny mod zeby im wytlumaczyc "na chuj odpisujesz typowi, ktory ci nie odpisze".

I tak praktycznie codziennie, moze tu jest potrzebny mod zeby im wytlumaczyc "na chuj odpisujesz typowi, ktory ci nie odpisze".
Nie no Panowie, spokojnie
Team kolorowych jest i co do zasady działa. Jedyny problem, jaki może rzucać się w oczy, to fakt że istotnie część A&M nie robi nic w zakresie uprawnień "sprzątających". Zachodzi w ogóle pytanie, po co te kolorki są. Patrząc po skargach BCC, to zielony nie zachęca, zwłaszcza że gdybym go dostał, to w krótkim czasie zostałbym pewnie bardziej znienawidzony niż wspomniany Kuracjusz 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
dzosef, a co mnie interesuje, że nie widzisz moich postów, odblokuj mnie, to zobaczysz XDD
podążaj mapami krusa, nie stosuj tanich sztuczek z blokowaniem
Uważam, że trzeci Zielony się przyda, Saimon orbituje gdzieś indziej, podobnie jak pz (nie mam na myśli urlopu)
podążaj mapami krusa, nie stosuj tanich sztuczek z blokowaniem
Uważam, że trzeci Zielony się przyda, Saimon orbituje gdzieś indziej, podobnie jak pz (nie mam na myśli urlopu)