johnny, tak, nie jesteś mną - nie leżysz raz na chłopie, raz pod chłopem
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i Wniosków
Schiz, pjona 
Sardi, co się zadziało, że urlop nie doszedł.jednak do skutku? Ja rozumiem, że Wy rozumiecie, że to nic nie zmieni, nie jesteście... idiotami, ale dlaczego znów zabrakło konsekwencji? pz był przeciwny podczas narady? Chciałbym zrozumieć proces decyzyjny. Fajnie, że pozwoliliście dociągnąć dyskusję, spoko, ale to tyle, tak? W sumie znam odpowiedzi, bo gdyby miało do tego dojść, to reakcja byłaby wczoraj, dziś i tak już po chuju.
Nie ogarniam Waszej polityki.
Bot w kawiarni
bo czasami najlepiej pozwolić dać dalej się kompromitowaćnugz pisze: ↑śr sie 26, 2026 9:22 am Sardi, co się zadziało, że urlop nie doszedł.jednak do skutku? Ja rozumiem, że Wy rozumiecie, że to nic nie zmieni, nie jesteście... idiotami, ale dlaczego znów zabrakło konsekwencji? pz był przeciwny podczas narady? Chciałbym zrozumieć proces decyzyjny. Fajnie, że pozwoliliście dociągnąć dyskusję, spoko, ale to tyle, tak? W sumie znam odpowiedzi, bo gdyby miało do tego dojść, to reakcja byłaby wczoraj, dziś i tak już po chuju.
a sam obrażony nie poczuł się urażony i poprosił o niebanowanie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Frank Drebin
- -#Clansman

Aha, po części rozumiem, ale jednak Wy jesteście tutaj od egzekwowania Regulaminu i preferencje Obrażanego nie powinny mieć decydującego znaczenia, szczególnie W TYM KONKRETNYM PRZYPADKU, bo niedługo padnie na kogoś innego, może jeszcze dziśSardi pisze: ↑śr sie 26, 2026 10:03 ambo czasami najlepiej pozwolić dać dalej się kompromitowaćnugz pisze: ↑śr sie 26, 2026 9:22 am Sardi, co się zadziało, że urlop nie doszedł.jednak do skutku? Ja rozumiem, że Wy rozumiecie, że to nic nie zmieni, nie jesteście... idiotami, ale dlaczego znów zabrakło konsekwencji? pz był przeciwny podczas narady? Chciałbym zrozumieć proces decyzyjny. Fajnie, że pozwoliliście dociągnąć dyskusję, spoko, ale to tyle, tak? W sumie znam odpowiedzi, bo gdyby miało do tego dojść, to reakcja byłaby wczoraj, dziś i tak już po chuju.
a sam obrażony nie poczuł się urażony i poprosił o niebanowanie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ty uwazasz ze istnieja kobiety z penisami wiec ostroznie z tymi kompromitacjami.Sardi pisze: ↑śr sie 26, 2026 10:03 ambo czasami najlepiej pozwolić dać dalej się kompromitowaćnugz pisze: ↑śr sie 26, 2026 9:22 am Sardi, co się zadziało, że urlop nie doszedł.jednak do skutku? Ja rozumiem, że Wy rozumiecie, że to nic nie zmieni, nie jesteście... idiotami, ale dlaczego znów zabrakło konsekwencji? pz był przeciwny podczas narady? Chciałbym zrozumieć proces decyzyjny. Fajnie, że pozwoliliście dociągnąć dyskusję, spoko, ale to tyle, tak? W sumie znam odpowiedzi, bo gdyby miało do tego dojść, to reakcja byłaby wczoraj, dziś i tak już po chuju.
ja uważam, że wszystkim by się przydało tutaj zluzować majty. Mniej personalnych wycieczek, rozmawiajmy o muzyce. Szkoda życia.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Właśnie się zdziwiłem czemu mi wyskoczyło na czerwono, coraz głupsze te boty i kompletnie z dupy 
Geri, tak jak pisał kilka dni temu SS - jest to banalnie proste i zajmie pewnie 30 sekund.
Różnica w jakości "powietrza" tutaj byłaby taka, jakby Prezes nagle przestał skąpić i wrzucił do Tropikalnej Progresji kilka jednostek AC
Różnica w jakości "powietrza" tutaj byłaby taka, jakby Prezes nagle przestał skąpić i wrzucił do Tropikalnej Progresji kilka jednostek AC
Bot w koncertach