Doogie White & Polish Chapter - Polska 2026
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Doogie White's White Noise - Polska 2026
Koncert w Poznaniu chyba przeniesiony dzień wcześniej i inny klub? Dla mnie to oznacza, że chyba nie pójdę, miało być w sobotę a teraz jak widzę jest piątek, który mi nie pasuje za bardzo...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
tak, są te zmiany
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Przeglądając koncerty w swojej ulubionej warszawskiej norze, kliknąłem w Doogie'ego a tam info że to nie White Noise, a Doogie + Polish Chapter, plus coś takiego:
VIP 18:30
Regular 19:00
Start 19:30
Normalny bilet wstępu – 80 zł (100 w dniu koncertu)
Kolekcjonerski bilet wstępu z autografem – 150 zł
Meet & Greet + Kolekcjonerski bilet wstępu z autografem – 300zł
Żałuję że termin mi nie pasuje, ale może dla kogoś istotne info. I w sumie byłbym chętny na ewentualną wycieczkę do Lublina, bo blisko i nie mam na ten dzień innych planów.
VIP 18:30
Regular 19:00
Start 19:30
Normalny bilet wstępu – 80 zł (100 w dniu koncertu)
Kolekcjonerski bilet wstępu z autografem – 150 zł
Meet & Greet + Kolekcjonerski bilet wstępu z autografem – 300zł
Żałuję że termin mi nie pasuje, ale może dla kogoś istotne info. I w sumie byłbym chętny na ewentualną wycieczkę do Lublina, bo blisko i nie mam na ten dzień innych planów.
Re: Doogie White & Polish Chapter - Polska 2026
zmienilem tytul
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Caracalized
- -#Assassin

Re: Doogie White & Polish Chapter - Polska 2026
Całkiem fajne te ceny. Aż szkoda, że żaden termin mi nie pasuje, łącznie z tym urodzinowym, ale ja raz White'a widziałem w 2011 z Tank jak przed Judas Priest grali i mi w sumie póki co wystarczy