29-31/08/2026 - Fear Factory - Poznań/Kraków/Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
29-31/08/2026 - Fear Factory - Poznań/Kraków/Warszawa
FEAR FACTORY
+ HATE
+ THE NOCTURNAL AFFAIR
Fear Factory wystąpią na trzech koncertach w Polsce!
29 sierpnia 2026 Tama, Poznań
30 sierpnia 2026 Klub Kwadrat, Kraków
31 sierpnia 2026 Palladium, Warszawa
Przedsprzedaż Ticketmaster Polska: 26 marca godz. 11:00
Sprzedaż ogólna: 27 marca godz. 11:00
Fear Factory to pionierzy industrial metalu, którzy od ponad trzech dekad kształtują brzmienie ciężkiej muzyki, łącząc agresywny metal z elektroniką i futurystycznymi motywami. Ich twórczość wyróżnia się mechaniczną precyzją, intensywnością oraz tematyką technologii i przyszłości ludzkości.
Przed koncertem wystąpią HATEOFFICIAL i The Nocturnal Affair.
Więcej info: www.LiveNation.pl
+ HATE
+ THE NOCTURNAL AFFAIR
Fear Factory wystąpią na trzech koncertach w Polsce!
29 sierpnia 2026 Tama, Poznań
30 sierpnia 2026 Klub Kwadrat, Kraków
31 sierpnia 2026 Palladium, Warszawa
Przedsprzedaż Ticketmaster Polska: 26 marca godz. 11:00
Sprzedaż ogólna: 27 marca godz. 11:00
Fear Factory to pionierzy industrial metalu, którzy od ponad trzech dekad kształtują brzmienie ciężkiej muzyki, łącząc agresywny metal z elektroniką i futurystycznymi motywami. Ich twórczość wyróżnia się mechaniczną precyzją, intensywnością oraz tematyką technologii i przyszłości ludzkości.
Przed koncertem wystąpią HATEOFFICIAL i The Nocturnal Affair.
Więcej info: www.LiveNation.pl
Re: 29-31/08/2026 - Fear Factory - Poznań/Kraków/Warszawa
W sumie czemu by nie zaliczyć czwartego roku z rzędu z koncertem Fear Factory na koncie... 
Skoro już są tak blisko mnie, to możliwe, ze przejdę się do Tamy...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jutro jestem, zobaczymy co z nich jeszcze zostało.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Byłem wczoraj, koncert ogólnie okej choc bez urywu d***. Ale nigdy nie byłem ich wilekim fanem, więc pewnie jeśli ktoś ich bardziej lubi, to podobało mu się też znacznie bardziej. Pierwszy support został odwołany, ale za to Hate dostało więcej czasu antenowego 
- Frank Drebin
- -#Clansman

Pamiętasz, o której wszedł na scenę Hate? Ja idę dzisiaj, trochę w ciemno, bo nigdzie nie ma rozpiski godzinowej. Wiadomo, że może być inna niż wczoraj, ale lepsze takie info niż żadne info;-)Emilio pisze: ↑ndz sie 30, 2026 8:52 pm Byłem wczoraj, koncert ogólnie okej choc bez urywu d***. Ale nigdy nie byłem ich wilekim fanem, więc pewnie jeśli ktoś ich bardziej lubi, to podobało mu się też znacznie bardziej. Pierwszy support został odwołany, ale za to Hate dostało więcej czasu antenowego![]()
FotD = TOP5 albumów Maiden
Jak nigdzie nie ma, jak jest podane przez LN na wydarzeniu na FB, plus często bileterie same wysyłają info na @. Tak czy inaczej:
18:00 Otwarcie drzwi
18:30 The Nocturnal Affair
19:20 Hate (~40 min)
20:35 Fear Factory (~80min)
(i nie sugeruj się rozpiską na Poznań czy Kraków, bo tam wszytko rozpoczynało się 30 minut później)
(i nie sugeruj się rozpiską na Poznań czy Kraków, bo tam wszytko rozpoczynało się 30 minut później)
- Frank Drebin
- -#Clansman

Dzięki!SOBER1Z pisze: ↑pn sie 31, 2026 1:13 pm Jak nigdzie nie ma, jak jest podane przez LN na wydarzeniu na FB, plus często bileterie same wysyłają info na @. Tak czy inaczej:
- Caracalized
- -#Assassin

- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Najlepszy jest pod tym względem Eventim, prawie zawsze wysyłają czasówkę mailem na tydzień przed wydarzeniem.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
- Caracalized
- -#Assassin

To ja na eventimie chyba tylko jeden bilet w tym roku kupiłem póki co xD
- Frank Drebin
- -#Clansman

Już po warszawskim gigu. W niezbyt dużym Palladium od sold outu było daleko, mimo że lokalizacja dobra i cena zacna. Można było dość swobodnie się poruszać, nie było mowy o nadmiernym ścisku. Hate zdecydowanie za głośno, niewiele słyszałem oprócz basu i nakurwiającej perki, a szkoda, bo lubię ten zespół. Na Fear Factory albo już ogłuchłem, albo ścięli głośność, bo akustycznie mocno się poprawiło (chociaż na początku zbyt wyciszony był wokal). FF to kolejny (po Nevermore) zaliczony przeze mnie w tym roku koncertowo zespół, który względnie niedawno wybrał nowego wokalistę i dokonał wyboru słusznego. Młody za mikrofonem spisał się bardzo dobrze, i wokalnie, i jako frontman. Zespół złapał dobry kontakt z publiką, nauczyli się nawet trochę polskich słów (od "dziękuję" i "siema" po "kurwa" - mają chłopaki talent do języków). Set krótki, ale energetyczny i dość przekrojowy (z naciskiem na Demanufacture i Obsolate), publika bawiła się co najmniej dobrze, ja również. Udany wieczór.