Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i Wniosków
Skarga na to, że michał nie miał takiej awarii, a tak się chłop stara(ł) 
Ktoś znów wbił na konto Neona.
nugz nikt nie wbił na moje konto.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
witam neon nie przejmuj sie nugzem dalej rob swoje pozdrawiam
Steve, Ty grasz za kilka godzin koncert. Lepiej pilnuj alkomatu Janka 
- johnny_o
witam nugz janek napojony na zwyczajowym poziomie pilnujemy zeby nie wytrzezwial pozdrawiam
Pozdrawiam 
To nie jest takie proste zazielenić kolejnego usera forum. Musimy zrobić walne zebranie, przedyskutować, spotkać się 
- johnny_o
Młyny forumowego Sanhedrynu mielą powoli 
- Caracalized
- -#Assassin

Cały czas jestem za tym, by zazielenić johnny'ego, to nie powinno podlegać żadnej dyskusji 
Najgorszy kandydat - czytanie wszystkiego to nie wszystko! 
- Caracalized
- -#Assassin

Tobie forum bym nie dał do poprowadzenia gdyby to ode mnie zależało, a johnny przynajmniej czyta wszystko (w porównaniu z kimś kto czyta może 1/4 forum) i jest w miarę racjonalny. Moderator, który żyje społecznością i interesuje się tym co się dzieje to ktoś, kogo Sanatorium potrzebuje, a na kogo być może nawet i nie zasługuje. Naprawdę nic nie mam do Szymona, ale weźcie mu odbierzcie ten status i dajcie kogoś bardziej aktywnego, a jak nie czujecie potrzeby to nie dawajcie nikogo w jego miejsce i tyle, bo widzę, że to forum nie potrzebuje aż tylu moderatorów.
Ja też Tobie nie dałbym koloru - tu mamy zgodność
Serio, będziesz mi znów wypominał, że nie mielę wszystkiego? Masz za to płacone, czy jak?
Nie macie innych problemów w życiu, tylko czepianie się randoma o to, że nie wertuje całego contentu? Czujecie się dzięki temu bardziej Zasłużeni?
Nie chciałbym tutaj koloru, nawet gdyby mi proponowano, ale to też się nie wydarzy - jestem realistą.
johnny byłby dla mnie bdb kandydatem gdyby nie jego przesadne zamiłowanie do popcornu
bcc i Sardiemu przydałoby się jeszcze wparcie, bo w zasadzie oni robią brudną robotę.
Budziol też ostatnio ratował forum, propsy.
pz - nie wiem, co robi, poza hodowaniem tutaj na prywatnej uprawie e-chwasta, notorycznie łamiącego Regulamin. Nie wiem może wszystkiego.
Nie macie innych problemów w życiu, tylko czepianie się randoma o to, że nie wertuje całego contentu? Czujecie się dzięki temu bardziej Zasłużeni?
Nie chciałbym tutaj koloru, nawet gdyby mi proponowano, ale to też się nie wydarzy - jestem realistą.
johnny byłby dla mnie bdb kandydatem gdyby nie jego przesadne zamiłowanie do popcornu
bcc i Sardiemu przydałoby się jeszcze wparcie, bo w zasadzie oni robią brudną robotę.
Budziol też ostatnio ratował forum, propsy.
pz - nie wiem, co robi, poza hodowaniem tutaj na prywatnej uprawie e-chwasta, notorycznie łamiącego Regulamin. Nie wiem może wszystkiego.
- Caracalized
- -#Assassin

I mamy kolejną zgodność, bo też bym nie przyjął moda, gdyby ktoś mi go zaproponował, i zresztą nigdy się nie ludziłem, że ktokolwiek by to zrobił. Wolę nie obciążać siebie dodatkowymi obowiązkami, na które wydawałoby się, że mógłbym mieć czas, a potem z dnia na dzień okazałoby się, że żadnego czasu na to nie ma. Poza tym nie mam też wystarczająco mocnej psychiki do pełnienia takiej funkcji, ani zbyt wysokiej inteligencji emocjonalnej 

Gdyby mi płacili to rzetelniej i bardziej regularnie tę robotę bym wykonywał. Robię to praktycznie w ramach relaksu
I tak i tak
- johnny_o
Zaprawdę powiadam Tobie nugz po raz kolejny - wraz z przyjęciem zieloności odstawiłbym popcorn w kąt.
Johnny na prezydenta!
- johnny_o
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
To poważna deklaracja, zapamiętam
Oprócz popcornu, jeszcze jest temat kolesiostwa, przymykania oka na "swoich", czy innego "pezetowania"". Dasz se z tym radę?
Oprócz popcornu, jeszcze jest temat kolesiostwa, przymykania oka na "swoich", czy innego "pezetowania"". Dasz se z tym radę?