Ulubiony utwór Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- nomad85
- -#Prisoner

Ulubiony utwór Judas Priest
Był Slayer to teraz czas na Judas Priest
Jaki jest wasz ulubiony utwór tej wspaniałej kapeli .Ja sie wachałem pomiędzy Rapid Fire i Painkiller ,ale jednak wygrywa Painkiller ,jest niesamowity wprost. Solo,wokal ,melodia wszystko miażdzy.
Electir Eye i Sentinel były bardzo blisko.
Ps.Wiem ze zaraz będą głosy,znowu nomad itp. ,ale postarajcie sie napisac na temat
Jaki jest wasz ulubiony utwór tej wspaniałej kapeli .Ja sie wachałem pomiędzy Rapid Fire i Painkiller ,ale jednak wygrywa Painkiller ,jest niesamowity wprost. Solo,wokal ,melodia wszystko miażdzy.
Electir Eye i Sentinel były bardzo blisko.
Ps.Wiem ze zaraz będą głosy,znowu nomad itp. ,ale postarajcie sie napisac na temat
Re: Ulubiony utwór Judas Priest
okej, "napiszemy sie na temat"
z tych co podales to oczywiste jest,ze Painkiller, symbol tego zespolu
- zreszta jak i cala plyta o takim tytule.
np.Tori Amos-I don't like mondays
z tych co podales to oczywiste jest,ze Painkiller, symbol tego zespolu
np.Tori Amos-I don't like mondays
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 622
Victim of Changes, Sinner i Freewheel Burning :rocx Szkoda ze niektorych numerów nie ma ich w ankiecie, a z drugiej strony musiałoby być duuuzo duuuuuuzo wiecej, bo Dżudas to genialny zespół.
- nomad85
- -#Prisoner

no taaa musiałbym dać z 30 żeby wszystkich zadowolić
Jasne że genialny ,przynajmiej tutaj sie zgadzamy, jakiś rok temu byli u mnie równo z ironami ,teraz troszke spadli ,ale ich druga pozycja u mnie jest niezagrożona ( no chyba że Black Sabbath coś super wyda
)
Jasne że genialny ,przynajmiej tutaj sie zgadzamy, jakiś rok temu byli u mnie równo z ironami ,teraz troszke spadli ,ale ich druga pozycja u mnie jest niezagrożona ( no chyba że Black Sabbath coś super wyda
po krótkim zastanowieniu, dałem na Breaking The Law - niby taki prosty i nic sie w nim nie dzieje, a jednak niesamowicie porywający :rocx
Z innych dorzuciłbym jeszcze Sinner, Victim Of Changes i United.
Z innych dorzuciłbym jeszcze Sinner, Victim Of Changes i United.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ta ankieta jest bez sensu. Priest nagrali tyle dobrych kawałków, że głosowanie na jeden z pośród faworytów Nomada mija się z celem... 
oczywiscie Breaking The Law :rocx
jedynym przeciwnikiem był Painkiller
jedynym przeciwnikiem był Painkiller
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Żeby nie wpaść w monotonie bardzo znanych klasyków typu "Painkiller"
napisze że "Blood Red Skies" rządzi :solo :solo
painkiller, victim... , you`ve got....
:beer
Painkiller. Za intro i solowki. A jak go Witchking coveruje na koncertach.... mniam
:solo
Trudno mi wybrać jeden numer dlatego głosuje na album i jest to DOFT , SC i SAS .Dużym sentymentem daże również priest...live! (od tego albumu zaczynałem),a także British Steel. :solo
Ostatnio zmieniony czw gru 01, 2005 12:47 pm przez Bartdeath, łącznie zmieniany 1 raz.
...i po co komu wlasciwie takie tematy? 
hehehe baaa!!! zgadzam sie ale tak patrzac to.. painkiller chybaWICKER MAN pisze:Ta ankieta jest bez sensu. Priest nagrali tyle dobrych kawałków, że głosowanie na jeden z pośród faworytów Nomada mija się z celem...
-
Zbukuś Kupatek
Mam propozychę. Zróbta nowy dział specjalnie dla Nomada. Będzie tam zamieszczać wszystkie nowe topiki. Przynajmniej będzie wszystko w jednym worze.
ja tam w sprawie Nomada za często głosu nie zabieram, ale ten pomysł jest bardzo dobry.
-
poison-girl
- -#Invader

ej tam niech sobie cale swoje forum zalozy 
- nomad85
- -#Prisoner

To co Slayer czy Dream Theater ,moze mieć tu swoje ankiety a Judas Priest nie, o nie na to to ja nie pozwole.
Do wickera :To nie sa moi faworyci ,ale największe przeboje +mój ukochany Rapid Fire ,jakby byli moi faworyci to by było Beyond the Realms of Death czy One Shot at Glory ,i wiele innych/
Do wickera :To nie sa moi faworyci ,ale największe przeboje +mój ukochany Rapid Fire ,jakby byli moi faworyci to by było Beyond the Realms of Death czy One Shot at Glory ,i wiele innych/
- Metalophil
- -#Moonchild

no no - a widzicie - nie zalatwilo sie sprawy w odpowiednim czasie to juz poczul sie u wladzynomad85 pisze:To co Slayer czy Dream Theater ,moze mieć tu swoje ankiety a Judas Priest nie, o nie na to to ja nie pozwole.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To wcale nie są największe przeboje. A gdzie jest Diamonds And Rust, Green Manalishi, Hell Bent For Leather, Beyond The Realms Of Death (na pewno jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy utwór Priest), Living After Midnight (mega hit), Heading Out To The Highway (jak wcześniej), United, Riding On The Wind, Love Bites, Turbo Lover (hit), A Touch Of Evil czy kawałki z nowego albumu?nomad85 pisze:To co Slayer czy Dream Theater ,moze mieć tu swoje ankiety a Judas Priest nie, o nie na to to ja nie pozwole.
Organizowanie takich ankiet po prostu nie ma najmniejszego sensu... I nie tyczy się to tylko Priest. Jeśli już to można (w dziale Ankiety...