Supporty - ankieta
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Supporty - ankieta
Na rowni Kreator nightwish i Primal Fear, na reszcie bede cos jadł albo pił... 
zdecydowanie Kreator :rocx
Akurat Nightwish jako support to dla mnie zla nowina, czuje ze z Nightwishowcami na plycie bedize ciezka przeprawa, jesli bede chcial sie utrzymac tuz pod scena
a ja sie najbardziej ciesze ze bedzie behemoth... za tym tez nie przepadam, ale fajnie bedzie popatrzec na smiercmetalowcow ;] fajnie tez ze frontside sie pojawi.
a ja sie najbardziej ciesze ze bedzie behemoth... za tym tez nie przepadam, ale fajnie bedzie popatrzec na smiercmetalowcow ;] fajnie tez ze frontside sie pojawi.
Pijesz? Nie pisz.
Nightwish, a Kreatora jestem bardzo ciekaw. Reszta to miły dodatek
Nightwish
, dopóki nie usłyszałem że będą grali to nie byłem pewien czy jechać na koncert
, a później Dragonforce, też fajnie grają
, chociaz brakuje mi tu tego Grave Diggera i Within Temptation, którzy mieli podobno grać, szkoda że nie zawitają na Mysticu
, oby Nightwish grał starsze płytki bo to Once to kicha...
Mi odpowiadają wszystkie zespoły z wyjątkiem Nightwish. Nie wiem dlaczego ale nie trawie tego zespołu (co nie oznacza że nie mam do nich szacunku). No może jeszcze frontside nie jest zbyt ciekawy (szczegullnie z nowym wokalem)
- Iron Marcin
- -#Invader

Moim zdaniem najlepszy support to KREATOR a zaraz po nich PRIMAL FEAR :rocx. Reszte tez chetnie zobacze, ale nikogo z nich dobrze nie znam.
Nie mam faworyta. Na każdym bede sie bawił i oceniał na bierząco. Ale na bank bee musiał na którymś pójść coś zjeśc 
Kreator, choć i Behemoth niczego sobie (szkoda że to nie stadionowa muzyka)
reaktywacja
czy ja wiem czy taka nie stadionowa? co do behemotha sie zgodze, bo lepiej IMO wypadaja w mniejszym, ciasnym klubie.
ale Kreator ?! po obejzeniu Live Kreation, jestem swiecie przekonany, ze tylko jesli beda dobrze naglonieniu rozpieprza Chorzow. po prostu to moze byc koncert wieczoru. Kreator wbrew pozorom moze byc bardzo "stadionowy"
ale Kreator ?! po obejzeniu Live Kreation, jestem swiecie przekonany, ze tylko jesli beda dobrze naglonieniu rozpieprza Chorzow. po prostu to moze byc koncert wieczoru. Kreator wbrew pozorom moze byc bardzo "stadionowy"
Jazz is not dead, it just smells funny.
Slayer ---> Swarożyc mówiąc o niestadionowej muzyce miał chyba na myśli tylko behemotha z tych 2óch 
ogólnie taka muzyka lepsza w klubie, bo na stadionie ten dzwięk jednak gdzieś wychodzi, a w malutkim klubie jest taki większy chaos, bo dżwięki niemalże ciągle wędrują po salislayer pisze:czy ja wiem czy taka nie stadionowa? co do behemotha sie zgodze, bo lepiej IMO wypadaja w mniejszym, ciasnym klubie.
-
El Dorado
Nightwish i tylko Nightwish. Reszta supportów mnie mało obchodzi. No może jeszcze Kreator 
Ostatnio zmieniony czw maja 05, 2005 7:54 pm przez vck, łącznie zmieniany 1 raz.
dobre są covery Kreatora? w sumie żadnych nie znamvck pisze:Nightwish i tylko Nightwish. Reszta cowerów mnie mało obchodzi. No może jeszcze Kreator
Ktoś kto mnie rozumie nareszcie...Kea pisze:Slayer ---> Swarożyc mówiąc o niestadionowej muzyce miał chyba na myśli tylko behemotha z tych 2óch
Faworyt- Kreator
Niestadionowy - Behemoth
Fakt, post był nieczytelny.
Supporty nie są takie tragiczne. Z Behemotha się bardzo cieszę, Primal Fear po przesłuchaniu 2 LP też niczego sobie. Jakoś zniosę Frontside. Na DragonForce będzie brecht. Tylko ten Nightwish...ech
O Kreatorze nie piszę bo to dla mnie nie support.
Wogóle proponuję zaprzestać szerzenie defektyzmu, tylko pojechać z nastawieniem że może się uda przekonać do jakiejś nowej kapeli
reaktywacja
Chodziło mi o supporty
Ach te zapożyczenia językowe....
Ach te zapożyczenia językowe....
Ja zadowolony jestem z KREATORA. Ubolewam nad tym, że nie będzie Huntera. Byłem ostatnio na ich koncercie i było zajebiście.
KREATOR nie lubie najtłisza :/ nie lepiej by było zamiast najtłisza SLAYER
ale tego juz bym nie wytrzymał
fajna śmierć na koncercie 
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
Ja njabardziej ciesze sie z Kreatora.jestem przekonany ze dadza swietny :rocx koncert.
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar