28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Powiem, że nie chce mi się specjalnie przebijać się przez 20 stron tego tematu
i zapytam: czy ustaliliście już dokładnie kiedy jest wyjazd? W piątek wieczorem, czy w sobotę rano?
W nocy z piątku na sobotę, około północy (2358?)
Zależy mi bardzo, żeby jednak nie wcześniej, bo z Gdańska trzeba się przebić, a niektórzy pracują tego dnia...... Myślę że północ jest w sam raz.
I od razu drugie pytanie do Roberta - czy stan wpłat na konto pana L.F. jest jakoś monitorowany? Ufam głęboko, że wszyscyście zapłacili należną kwotę, bo nie chciałbym dopłacać za puste miejsca.
pozdr, M/
Zależy mi bardzo, żeby jednak nie wcześniej, bo z Gdańska trzeba się przebić, a niektórzy pracują tego dnia...... Myślę że północ jest w sam raz.
I od razu drugie pytanie do Roberta - czy stan wpłat na konto pana L.F. jest jakoś monitorowany? Ufam głęboko, że wszyscyście zapłacili należną kwotę, bo nie chciałbym dopłacać za puste miejsca.
pozdr, M/
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Wyjazd w piątek 27 maja z Katowic około 23-24.beaviso pisze:W nocy z piątku na sobotę, około północy (2358?)
pozdr, M/
Tak, Twoje pieniądze doszły. Nie zapłaciły jeszcze 2 osoby, ale ich pieniądze są już chyba w drodze więc nie ma się co martwić.
No ode mnie kasa pewnie jeszcze drodze, bo wszystkie info dotyczace wysylki dostalem dopiero we wtorek zdaje sie, a poczta to troche moze isc.
Co do odjazdu to tez nie jestem za zbyt wczesnym odjazdem --> 24 jest chyba ok. 27 maja mam spotkanie klasy 5 lat po maturce
W kazdym razie lepiej zeby odjazd nie byl tez za pozno, bo moze mi sie autopilot wylaczyc w pewnym momencie 
Co do odjazdu to tez nie jestem za zbyt wczesnym odjazdem --> 24 jest chyba ok. 27 maja mam spotkanie klasy 5 lat po maturce
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok... Czekamy.Szymon pisze:No ode mnie kasa pewnie jeszcze drodze, bo wszystkie info dotyczace wysylki dostalem dopiero we wtorek zdaje sie, a poczta to troche moze isc.
Co do odjazdu to tez nie jestem za zbyt wczesnym odjazdem --> 24 jest chyba ok. 27 maja mam spotkanie klasy 5 lat po maturceW kazdym razie lepiej zeby odjazd nie byl tez za pozno, bo moze mi sie autopilot wylaczyc w pewnym momencie
Myślę, że wyjedziemy właśnie koło północy (23.58?
w 2003 samochodem osobowym jechalismy cos 7 godzin. Coprawda jechalismy masakryczna trasa (niby najkrotsza, ale prawie zero 2 pasmowek), zaczelismy gnac dopiero pod koniec jak sie te 2 pasy pojawily. Troche sie cieplo robilo bo wyjechalismy z Katosow w godzinach 11-12, a w czasie jazdy bracia Czesi informowali nas poprzez znaki drogowe ze kierunek jest dobry, ale praktycznie do ostatniej chwili nie mielismy pojecia jak duzo kilometrow nam jeszcze zostalo
Jak zajechalismy pod hale to doslownie w momencie otwarcia bram.
no nam raczej nie grozi spóźnienie na koncert 
No spoznic sie nie spoznimy, ale czas jazdy ma jednak dosc spore znaczenie. Jezeli kierowcow autobusow obowiazuja dokladnie takie same czasy pracy jak ciezarowek to jesli mnie pamiec nie myli to sprawa wyglada nastepujaco: 4,5h jazdy; 45-60minut przerwy; 4,5h jazdy; 12h przerwy; i dopiero mozna ten cykla raz powtorzyc. No wiec gdyby taki bus mial w 9h nie dojechac to sie robi cieplo 
WICKER jak z tymi paskami na reke??
dobrze by było sie zabezpieczyc w razie jakiegos spoznienia
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chodzi Ci o opaski w Chorzowie? Na razie nic nie wiadomo. Jeśli wyjechalibyśmy z Pragi po koncercie koło północy to i tak dojechalibyśmy do Chorzowa baaardzo wcześnie rano więc luz.LoRdI pisze:WICKER jak z tymi paskami na reke??
To ja mam jeszcze jedno pytanie - ktoś chyba na początku tematu zaproponował, żeby po koncercie w Pradze pojechać pod hotel by (przy odrobinie szczęścia
) spotkać się z zespołem. Pomysł jest jeszcze aktualny?
Jezeli nie bedziemy znali konkretnego hotelu to IMO nie ma to sensu. Kluczenie po Pradze dwoma busami jest bez sensu. Jakby sie bylo autem i nie byloby cinienia, ze trzeba dotrzec na rano do Katosow mozna by probowac.
Jednakze wydaje mi sie, ze jest spora szansa, ze Maiden przyjada do Pragi duuzo wczesniej i kto wie, moze ich spotkamy gdzies "na miescie" np na Moscie Karola

Jednakze wydaje mi sie, ze jest spora szansa, ze Maiden przyjada do Pragi duuzo wczesniej i kto wie, moze ich spotkamy gdzies "na miescie" np na Moscie Karola
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak jak mówi Szymon - jeśli nie będziemy wiedzieć, w którym hotelu nocują (w Pradze są dziesiątki bardzo dobrych hoteli) to nie ma szans na ich spotkanie (chyba, że przez przypadekDa5id pisze:To ja mam jeszcze jedno pytanie - ktoś chyba na początku tematu zaproponował, żeby po koncercie w Pradze pojechać pod hotel by (przy odrobinie szczęścia) spotkać się z zespołem. Pomysł jest jeszcze aktualny?
np. po pijaku w toalecie miejskiej zawsze mozna wpaść na Nicko 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Skąd wiesz? Masz już jakieś doświadczenia?MiKi pisze:np. po pijaku w toalecie miejskiej zawsze mozna wpaść na Nicko
Ok, nie off-topujmy...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

UWAGA!
W najbliższym czasie rozdamy kilka wejściówek (normalnych) na koncert w Pradze. Więc Ci z Was, którzy jeszcze nie zdecydowali się na wyjazd, powinni regularnie odwiedzać stronę i forum!
W najbliższym czasie rozdamy kilka wejściówek (normalnych) na koncert w Pradze. Więc Ci z Was, którzy jeszcze nie zdecydowali się na wyjazd, powinni regularnie odwiedzać stronę i forum!
rozdamy?? czyli zadarmo??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak. Będzie konkurs. Dopiero teraz się o tym dowiedzieliśmy. Jednak zaznaczam, że będą to bilety normalne - nie "stani u podia".LoRdI pisze:rozdamy?? czyli zadarmo??
-
El Dorado
tylko dla fanklubowiczów?WICKER MAN pisze:Tak. Będzie konkurs. Dopiero teraz się o tym dowiedzieliśmy. Jednak zaznaczam, że będą to bilety normalne - nie "stani u podia".LoRdI pisze:rozdamy?? czyli zadarmo??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej dla wszystkich.
Będziemy musieli rozdać też w Pradze ulotki o re-edycjach Dickinsona. :rocx
Będziemy musieli rozdać też w Pradze ulotki o re-edycjach Dickinsona. :rocx