Więc mogli byśmy rozpocząć akcje oplakatowania Łodzi
Prosze o kontakt Eddie i Ivone
Piszcze do mnie na gg to jakoś się umówimy i razem porozklejamy plakaty
Dzięi Wicker za załatwienie sprawy
:beer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja używam kleju do tapet starcza na długo i nie ma z nim problemu,rozrabia sie z woda.Do smarowania najlepszy jest wałek.I ogólnie ma jeszcze jedną zalete,jak się dobrze przyklei to właściwie bez wody jest nie do zerwania.
dobre pytanie bo troche nas mało jak na cały PoznańYaaqb pisze:No i sie rozkreca![]()
mam takie pytanko - czy jeszcze ktos oprocz mnie, Jurasa i Eola jest chetny porozwieszac plakaty w Poznaniu?
Nie no nie jest tak zle bo Juras ma jeszcze jakichs chetnych znajomychEol_Eddie pisze:dobre pytanie bo troche nas mało jak na cały PoznańYaaqb pisze:No i sie rozkreca![]()
mam takie pytanko - czy jeszcze ktos oprocz mnie, Jurasa i Eola jest chetny porozwieszac plakaty w Poznaniu?

a juz macie plakaty?tom_azs pisze:Ja jutro pędze po klej i będziemy ruszać dumnei na Łódź
Która neidługo stanei się najładniej wyplakatowanym miastem w Łodzi
Nie dziewczyny (to kieruje do 2 wspaniałych koleżanek które ze mną będy plakatowały Łódź)
:rocx
JAKTO?! mi wysłali w poniedziałek i jeszcze nie ma!! ile ich dostałeś??tom_azs pisze:No mamy mamy
Dosłtałem dzisiaj partie plakatów do rozklejenia
:rocx
no to ja tez dostane 50 sztuk.. cholercia.. no.... od poniedzialku do mnie juz ida.. chyba jutro wysle do mystica maila :/tom_azs pisze:Dostałęm 50 sztuk
Liczyłem na więcej ale tyle podesłali to tyle się rozklei po Łodzi
być moze :ptom_azs pisze:Widzisz tobink trzeba było zaufać Wickerowi to byś nei musiał się teraz denerwować
a jak podziałałęśna włąśną ręke to mas zproblem