"Muzycy wystąpią 4 października w poznańskiej Arenie. Koncert planowo ma trwać 3 i pół godziny... "
04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Który to już koncert w tym roku??
"Muzycy wystąpią 4 października w poznańskiej Arenie. Koncert planowo ma trwać 3 i pół godziny... "
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
MUSZE TAM BYĆ!!!!!
Kocham ten zespół, w dodatku Poznań jest tak blisko
Kocham ten zespół, w dodatku Poznań jest tak blisko
skad w ogole to info masz? 
źródło prosze 
3,5h to standard dla DT czy raczej nie?? Wiem ze cos kolo tego grali jak oprocz wlasnego setu grali dodatkowo np cale The Number Of The Beast
kurde cos mi sie w to nie chce wierzyc! byloby wspaniale, ja mam do areny 20 minut autobusem
oczywiscie,ze bede coz zmieniamy priorytety 
Slayer i Dream w jeden rok , mniam!
bede na 100% tylko,zeby to rzadna falszywa informacja nie byla
btw. mam kolezanke w poznaniu, ale swoja droga cikeawe czemu akurat tam...?
Slayer i Dream w jeden rok , mniam!
bede na 100% tylko,zeby to rzadna falszywa informacja nie byla
btw. mam kolezanke w poznaniu, ale swoja droga cikeawe czemu akurat tam...?
Ostatnio zmieniony ndz kwie 24, 2005 1:31 pm przez slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja tez mam nadzieje ze prawidziwa
to tym razem ja sie zajme organizacja libacji pokoncertowej (bo zakladam ze sie wybiore)
:beer
o kurde
w sumie dopoieeero październik , wiec kasa moze wpadnie jakas, ale wiadomo - plany 
Ja bym na razie spokojnie podchodził do tej informacji. Nie potwierdza jej żadne inne źródło, a na oficialnej na razie najdalszy termin to 3 lipca.
Chociaż ten fragment z oficialnej daje nadzieję, że koncert będzie i to jeszcze w tym roku:
Fret not all of you great European/UK fans....this 1st leg is just the beginning of the 2005/2006 World Tour. (this leg was aimed at festivals and headlining shows in markets we didn't make it to in 2004)
We will be doing a full headlining European/UK tour in October & November...so stay tuned!
Chociaż ten fragment z oficialnej daje nadzieję, że koncert będzie i to jeszcze w tym roku:
Fret not all of you great European/UK fans....this 1st leg is just the beginning of the 2005/2006 World Tour. (this leg was aimed at festivals and headlining shows in markets we didn't make it to in 2004)
We will be doing a full headlining European/UK tour in October & November...so stay tuned!
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
... lub masteraSzymon pisze: dodatkowo np cale The Number Of The Beast
wiec rozpoczynamy petycje! a co
doprosimy sie
doprosimy sie
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja tam nie znam DT za bardzo wiec specjalnie mi na gigu nie zalezy, szczegolnie ze zobacze ich w Paryzu

-
Zbukuś Kupatek
a ja mam trochę zaległości płytowych. Muszę kupić Budokan i parę innych płyt. Koncert sobie podaruję. Zresztą wiecie, że nie lubię jeździć na koncerty.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Mówiłem, że będą grac w tym roku u nas!
I bardzo dobrze, że pod koniec roku, bo będę mógł się tam wybrać. Chociaż, jak nowa płyta okarze się kiepska, co im się już zdarzyło, to nie bedzie sensu jechać na koncert ją promujący.
I bardzo dobrze, że pod koniec roku, bo będę mógł się tam wybrać. Chociaż, jak nowa płyta okarze się kiepska, co im się już zdarzyło, to nie bedzie sensu jechać na koncert ją promujący.
-
Deleted User 622
Nie polecam BudokanuZbukuś Kupatek pisze:a ja mam trochę zaległości płytowych. Muszę kupić Budokan i parę innych płyt. Koncert sobie podaruję. Zresztą wiecie, że nie lubię jeździć na koncerty.
-
Zbukuś Kupatek
A ja mam na DVD i chciałbym mieć to audio. Wiem więc czego się spodziewać.
Nie okaze sie kiepskaJMM pisze:Mówiłem, że będą grac w tym roku u nas!![]()
Co do koncertu to szkoda ze az w Poznaniu , jak dla mnie troche za daleko ale zrobie wszystko zeby sie tam udac
A jaka plyte polecacie na poczatek, tak zeby sie zapoznac z tworczoscia? Bo ja mam tylko NOTB i nie sadze zeby to oddawalo w 100% to co graja na codzien
A przed koncertem trzebaby co nieco przetrawic...