a ekipa... rewelacja
juz nie moge doczekac sie nastepnego natarcia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Skontaktuj się z koleżanką Tośką.SzarA pisze:pewnie Lublin już zaklepany, ale czy ja też moge dostać troche plakatów do rozwieszania ???
Bilety nigdzie nie poszły.Yaaqb pisze:Wicker napisales ze bilety JUZ POSZLY? To znaczy ze niedlugo beda?
Super! Skontaktujcie się z koleżanką Rogaś (pisała w tym temacie) - sama nie da sobie rady ze wszystkimi plakatami.jamro pisze:We Wroclawiu ekipa okolo 10 osobowa chetnie pomoze!
Pozdr
A co się stało?tobink pisze:moim zdaniem juz na wstepie ekipa Łódzka powinna dostac wejsciowki (choć mnie w niej nie ma na razie) .. nie bede pisał dlaczego.... nie potrzebnie sie z tego smiałem bo kara boska mnie spotkała !!
Haha debil ze mnieWICKER MAN pisze:Bilety nigdzie nie poszły.Yaaqb pisze:Wicker napisales ze bilety JUZ POSZLY? To znaczy ze niedlugo beda?Plakaty owszem.
Powinny dotrzeć do Was lada dzień...

No zdecydowanie niech sie dowiedzą i ewentualnie załatwią sobie zezwolenieWICKER MAN pisze:Przecież nie mówię, że rozdmuchujecie.
Cóż, na przyszłość warto zapytać się straży miejskiej przed rozpoczęciem akcji gdzie można legalnie wieszać plakaty...
Więc Ci z Was, którzy dopiero mają to wszystko przed sobą niech lepiej dowiedzą się jak to wygląda.
W Krakowie panuję jaSokrates pisze:Jak wygląda sprawa z Krakowem , Wicker - masz już kogoś w kraku??(jeżeli niemasz , to spokojnie mogę się tym zająć - wprawdzie niewiele czasu ale zawsze to coś)

kolejne 50 plakatow bedzie ode mnie.. wiec wiesz :p na razie ich ku.. nie dostałem ..... i sie zaczynam delikatnie DENERWOWAĆ!!tom_azs pisze:Plakaty rozwieszone
Co prawda nie na głównej ulicy bo tam trzeba mieć zezwolenie
ale jeśłi dostaniemy następną partie (którą chętnei weźmiemy)
to załatwimy pozwolenie na plakatowanie
Chciałem dodać ze ekipa z którą plakatowaliśmy świetna
Jak to powiedziął jeden z kolegów
"Dawno tak miłych ludzi nie spotkałem"
Wicker więc czekamy na kolejną partie

no i nie wiem z czego sie tak cieszysztobink pisze: poza tym słaby klej mieliscie :/ moj kumpel rano sobie jeden plakacik zabrał z przejscia podziemnego
dobra przepraszam. juz nigdy sie smiał nie bede.Ivona pisze:no i nie wiem z czego sie tak cieszysztobink pisze: poza tym słaby klej mieliscie :/ moj kumpel rano sobie jeden plakacik zabrał z przejscia podziemnego![]()
![]()
po za tym , to fajnych masz kumpli...