PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
poison-girl
- -#Invader

Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
tobink sluchaj taki ziomal i wzorowy fan hip-hopu jak JMM to by sie brzydzil nawet dotknac plakatu IM
Ostatnio zmieniony pn kwie 25, 2005 8:38 pm przez poison-girl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
El Dorado
a ty trzymasz jego strone... co mam zrobic abyscie mi uwiezyli ze to on?! jajca sobie robisz.. fajnie.. i mnie jeszcze bardziej wkurzasz tym...poison-girl pisze:tobink sluchaj taki ziomal i wzorowy fan hip-hopu jak JMM to by sie przydzil nawet dotknac plakatu IM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Wiecie co, żeby zakończyć już tą kłótnie, i nie wprowadzać żadnej nerwowej atmosfery już wolę się przyznać, ze to przeze mnie tego plakatu już tam nie ma.
PEACE!
PEACE!
To może cos razem zaśpiewajmy?
Tobink..już nieważne....olej to.
-
El Dorado
nie oleje bo JMM zachował sie jak szczyl!! i Wy wszyscy mnie sflugaliscie ze jestem mitomanem i te sprawy ....Pink pisze:Tobink..już nieważne....olej to.
Trza było sie nie chwalić że to (jeśli) on. Byłby spokój.
-
El Dorado
za późno... i to był on...Pink pisze:Trza było sie nie chwalić że to (jeśli) on. Byłby spokój.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok.Natalia pisze:Hmm..wycofuje się
Tobink - ostrzeżenie... Przykro mi, ale off-topowanie w tym temacie i publiczne oskarżanie innych użytkowników jest zdecydowanie nie na miejscu. Mogłeś upomnieć kolegę jak go spotkałeś z plakatem, a Ty na początku wręcz chwaliłeś się, że Twój kumpel zerwał plakat. Takie sprawy powinno załatwiać się na priv.
-
El Dorado
otóż nie EOT.... to nie mój kumpel tylko JMM!!!! chwaliłem się tak.. wiem... ale po to aby ustrzec innych zeby dorwali lepsze kleje ....WICKER MAN pisze:Ok.Natalia pisze:Hmm..wycofuje się![]()
To kto zajmie się w maju Trójmiastem?
![]()
Tobink - ostrzeżenie... Przykro mi, ale off-topowanie w tym temacie i publiczne oskarżanie innych użytkowników jest zdecydowanie nie na miejscu. Mogłeś upomnieć kolegę jak go spotkałeś z plakatem, a Ty na początku wręcz chwaliłeś się, że Twój kumpel zerwał plakat. Takie sprawy powinno załatwiać się na priv.EOT.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To nie jest istotne. To forum nie służy do rzucania publicznych oskrażeń na innych userów...tobink pisze:otóż nie EOT.... to nie mój kumpel tylko JMM!!!! chwaliłem się tak.. wiem... ale po to aby ustrzec innych zeby dorwali lepsze kleje ....
Co do klejów to od paru stron pytamy się jaki byłby najlepszy więc może zabłyśniesz wiedzą?
-
El Dorado
do drewna.... one mają troche butelkę dziwną... ale klei idealnie.. plakaty Vadera trzymają sie do dzisiaj (tzn pozostałosci)WICKER MAN pisze:To nie jest istotne. To forum nie służy do rzucania publicznych oskrażeń na innych userów...tobink pisze:otóż nie EOT.... to nie mój kumpel tylko JMM!!!! chwaliłem się tak.. wiem... ale po to aby ustrzec innych zeby dorwali lepsze kleje ....
Co do klejów to od paru stron pytamy się jaki byłby najlepszy więc może zabłyśniesz wiedzą?![]()
nie pamietam nazwy kleju ale w najblizszym czasie podam
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, postaraj się podać nazwę. Choć raz do czegoś byś się przydał.tobink pisze:do drewna.... one mają troche butelkę dziwną... ale klei idealnie.. plakaty Vadera trzymają sie do dzisiaj (tzn pozostałosci)
tobnik ---> jak dla mnie to Ty masz coś nie tak z głową. tyle larma o jeden cholerny plakat robić to jest nienormalne. myślisz, że jeden zostanie zerwany?? ja myślę, że jednak nie. poza tym co to do cholery ma być za publiczne oskarżanie na dodatek nieudokumentowane?? za zniesławienie jest w najlepszym przypadku warning 
- aniloratka
- -#Charlotte

Ja generalnie mieszkam w Poznaniu i również jestem chętnaYaaqb pisze:dobra umowmy sie ze mieszkam w Poznaniu (tam chodze do budy mam jakies 3 minuty autobusem do miasta). zglaszam siebie, na pewno jurasa ( :beer )... co do reszty to jeszcze sie umowie... a adres chyba na priva nie?
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
To wal na gganiloratka pisze:Ja generalnie mieszkam w Poznaniu i również jestem chętnaYaaqb pisze:dobra umowmy sie ze mieszkam w Poznaniu (tam chodze do budy mam jakies 3 minuty autobusem do miasta). zglaszam siebie, na pewno jurasa ( :beer )... co do reszty to jeszcze sie umowie... a adres chyba na priva nie?
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

WITAM!!! Przepraszam za to ze mnie tak dlugo nie bylo i ze nie odpisywalem ale komp mi sie zjaral!!!! Jestem jak zwykle chetny do pomocy i moge sie zajac rozwieszaniem plakatow w Bytomiu, Chorzowie, Katowicach i w wiekszosci dzielnic Bytomia
Mnie proszę w to nie mieszać. Uwaga dla zainteresowanych jeżeli ktoś z Krakowa chce jeszcze dołączyć do naszej ekipy to zapraszam. Ruszamy w piątek, oj będzie się działo....tobink pisze:a ty trzymasz jego strone... co mam zrobic abyscie mi uwiezyli ze to on?! jajca sobie robisz.. fajnie.. i mnie jeszcze bardziej wkurzasz tym...poison-girl pisze:tobink sluchaj taki ziomal i wzorowy fan hip-hopu jak JMM to by sie przydzil nawet dotknac plakatu IM
- Metalophil
- -#Moonchild

sprobuje odpowiedziec za niegoWICKER MAN pisze:Ok, postaraj się podać nazwę. Choć raz do czegoś byś się przydał.tobink pisze:do drewna.... one mają troche butelkę dziwną... ale klei idealnie.. plakaty Vadera trzymają sie do dzisiaj (tzn pozostałosci)
rysopis wskazuje na butapren