Nowsze kawałki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- nomad85
- -#Prisoner

Re: Nowsze kawałki
....nie dałem Feara bo wiadomo ze będzie
Koniecznie Nomad i Paschendale. :solo :solo :solo
-
El Dorado
TLBLAH zagraja na trasie reklamujacej bnw-dod...nomad85 pisze:Musi być przynajmiej z 6 kawałków nie z Early Days !!!!!!!!
Ja proponuje Heaven Can Wait,Aces High(bo na marynarza nie ma co liczyć) ,No More Lies, Thin Line Between Love and Hate(bo jeszcze nie grali) , Infinite Dreams (dawno nie grany) i Sign of the Cross
a własnie .. ciekawe czy bedzie trasa koncertowa promujące nowe koncertowe dvd
Myślę że w przyszłym roku czas na nową płytę i dopiero póżniej trasa powiedzmy w 2007r. :solo
Ja przynajmniej na to liczę.
Ja przynajmniej na to liczę.
-
IvonMaiden
- -#Invader

milo by bylo uslyszec Paschendale Journeyman czy Ghost Of The Navigator.... oj chciala bym bardzo 
- nomad85
- -#Prisoner

Tylko nie Journeyman ,tylko nie to a co do Ghost of Navigator to....

Ale to ma byc trasa oparta na starszych kawalkach! Wiadomo, ze milo by bylo uslyszec np Wickera albo Paschendale, ale wstawiajac te kawalki do listy musieliby zagrac tez kilka innych, np 2 minutes, fear of the dark czy evil that men do; przez co set przestalby byc opartym na 4 pierwszych plytach. Wiadomo ze zagraja kilka nowszych kawalkow, ale nie liczylbym na wiecej niz 2-3.
ja tak sobie myślę, że to na prawde będzie Early Days. I na to liczę. Ale może na bis zagrają coś nowszego (FOTD, 2MTM, Wicker Man). Tak dla dopełnienia. 
Pewnie nie będzie zbyt wielu kawałków z nowszych płyt... w sumie to ma być Early Days, więc nic dziwnego. A swoją drogą ja bardzo liczę na Sign of The Cross - strasznie chcę to na żywo usłyszeć!!!! Wicker Man będzie raczej na 100% - i bardzo dobrze!!!!
Up The Irons!!! :rocx :rocx :rocx
Up The Irons!!! :rocx :rocx :rocx
nothing... just Maiden
Bardzo chciałbym aby zagrali cos z POWERLSAVE (2mtm albo Aces High) tylko obawiam sie, że to będzie mozna usłyszeć na trasie promujacej DVD z drugą częścią historii IRON MAIDEN. No cóz pożyjemy zobaczymy. A może kiedyś doczekamy się trasy zatytułownej ANOTHER WORLD SLAVER TOUR ???
i znowu 5 koncertów w Polsce :rocx
No mam nadzieję, że zagrają jakiś nowszy kawałek 
Z nowszych tematów, to powinni zagrać utwory których zwykle nie grywają na koncertach takich jak Nomad,Gates Of Tomorrow (chociaż wiem ,że wiekszość nie cierpi tego kawałka) itd. :solo
ooo to by bylo genialnie... tylko ja bym wolal np. "the thin line between love and hate" albo "alexander the great"Bartdeath pisze:Z nowszych tematów, to powinni zagrać utwory których zwykle nie grywają na koncertach takich jak Nomad,Gates Of Tomorrow (chociaż wiem ,że wiekszość nie cierpi tego kawałka) itd. :solo
obietnica Bruce'a dana w 2000 roku Grekom pozwala mieć nadzieję, że zagrają Alexandra 
-
El Dorado
miejmy nadziejęMiKi pisze:obietnica Bruce'a dana w 2000 roku Grekom pozwala mieć nadzieję, że zagrają Alexandra
-
Jack
oo mi tez sie marzy ''the thin line between love and hate'' ale raczej nie ma co liczyc
to chyba nie jest koncertowy
BNW - 100% tytułowy kawałek, chociaż osobiście bardzo chciałbym usłyszeć The Thin Line Between Love And Hate oraz Out Of A Silent Planet. Z DOD'a zagrają Paschendale? - scenografia przy tym kawałku powala ;) - hm... a może w rzeczy samej nie zagrają żadnego kawałka z tych kilku ostatnich płytek?
-
Jack
Wiecie co kazdemu z nas marza sie jakies fajne kawałki z nowych ALE jezeli beda faktycznie grali tylko kawałki z pierwszych płyt ooo Dżizes
:P jaki bedzie klimat
ja osobiscie bym chciał zeby własnie tak było zeby został zachowany ten wspaniały i nie porownywalny z innymi latami dla maiden klimat tak 80 zastanowcie sie klimat LaD
:)
ja osobiscie bym chciał zeby własnie tak było zeby został zachowany ten wspaniały i nie porownywalny z innymi latami dla maiden klimat tak 80 zastanowcie sie klimat LaD
W sumie był by klimat neiżły
i Jakby zagrali tylko kawałki z 4 pierwszych płyt to bajer
lata 80 świetna sprawa
Ale nie ukrywam ze kilka nowszych kawałków też mi się marzy
No ale moje zdanie jest takie
Niech zagrają to co chcą zagrać
to i ja zadowolony będe
i Jakby zagrali tylko kawałki z 4 pierwszych płyt to bajer
lata 80 świetna sprawa
Ale nie ukrywam ze kilka nowszych kawałków też mi się marzy
No ale moje zdanie jest takie
Niech zagrają to co chcą zagrać
to i ja zadowolony będe
UP THE IRONS!!
:solo
-
Deleted User 1499
Jeżeli znajde sie 29 maja na stadionie to bedzie to moj pierwszy koncert iron maiden dlatego mi to obojetne jakie beda utwory poniewaz dla mnie liczy sie ujrzenie ironow na zywca ale skoro jest to early days to lepiej niech nie graja nic nowego i zamiast no more lies(swietny utwor) czy brave new worl(rownie wypasiony) niech zagraja cos czego dawno lub wcale nie grali live poniewaz drugiej takiej okazjio moze juz nie byc a ww numery moga zagrac na kolejnej trasie :rocx
P.S 29 maja bede szalał na płycie więc mnie w domu ni ma
P.S 29 maja bede szalał na płycie więc mnie w domu ni ma