Inny garowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Inny garowy
Ciekaw jestem jak by to było jak by nicko(nigdy bym tego nie chcial) nie mógl grac w ironkach lub gdyby odszedl do swojego projektu.kogo by steve zatrudnil i jak by wygladala dalsza przyszlosc z zespolem
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: Inny garowy
Gdybanie nie ma sensu. Lecz pamiętajmy o tym, że NIcko nie jest jakims wybitnym bębniarzem. Bezproblemu można by go zastąpić jako instrumentalistę... Jako osobowość.. oj tu już by były większe problemy 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 1499
Wybitym jak phil collins to napewno nie ale grać umie i dla mnie to on jest lepszym garotłokiem niz clive burr.fakt ze drugiego takiego to nie ma i mysle ze iron maiden bez nicko to tak jak bez adriana smitha
Wg. Clive Burr był lepszym bębniarzem niż Nicko ale to tylko moje zdanie.sekcjazwlok pisze:Wybitym jak phil collins to napewno nie ale grać umie i dla mnie to on jest lepszym garotłokiem niz clive burr.fakt ze drugiego takiego to nie ma i mysle ze iron maiden bez nicko to tak jak bez adriana smitha
Co do Maiden bez Nicko...bez Smitha żyli i wiodło im się całkiem nieźle...McBrain nie jest niezastąpiony napewno znaleźli by szybko kogoś na jego miejsce.
świnek dobrze prawisz z tą osobowością :beer ale nie ma ludzi nie do zastapienia 
-
Deleted User 1499
pewnie tylko ciekawi mnie jak by brzmial album bez nicka czy by nie bylo tak jak wtedy gdy kapele opuscil bruce i wiekszosc fanow odwrocila sie od zespolu
świnek dobrze prawisz z tą osobowością :beer ale nie ma ludzi nie do zastapienia 
Tylko, że zmiana wokalisty jest o wiele bardziej "widoczna" i słyszalna niz zmiana jednego z muzyków.sekcjazwlok pisze:pewnie tylko ciekawi mnie jak by brzmial album bez nicka czy by nie bylo tak jak wtedy gdy kapele opuscil bruce i wiekszosc fanow odwrocila sie od zespolu
Ja również sądzę, że Clive Burr był lepszym bębniarzem, więcej kombinował podczas gry.
Trzeba pamiętać, że Nicko jest o kilka lat starszy od reszty i patrząc pod względem sprawności to on jako pierwszy może mieć (bądż juz ma) z nią problemy. Myślę, że zmiana nie wiele by zmieniła, doszedłby ktoś normalny który starałby się dokładnie odgrywać partie poprzedników i tworzyć w podobnym do nich stylu.
Zgadzam się również z przedmówcami iż osobowość Nicko jest niedozastąpienia.
I takie małe pytanko na koniec: Czy był jakiś specjalny powód który spowodował zmienę bębnów z Sonora na Premier?
Mysle ze na obecnym etapie odejscie ktoregokolwiek z nich skutkowaloby najprawdopodobniej koncem zespolu.
Jak dla mnie to jeśli Nicko miałby zastąpić np. JoJo Mayer, albo Dennis Chambers to bym się nie obraził.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Poza tym to tylko głupie spekulacje.Stranger pisze:Mysle ze na obecnym etapie odejscie ktoregokolwiek z nich skutkowaloby najprawdopodobniej koncem zespolu.
- Iron Marcin
- -#Invader

Moim zdaniem Nicko jest znakomitym bebniarzem i swietnym showmanem. Warto zobaczyc video "Rythmn of the Beast" na ktorym pokazuje pare fajnych bajerow. a do jego odejscia to mam nadzieje, ze to nigdy nie nastapi bo to nie bylby ten sam zespol. Nicko jest The Be(a)st.
Nie wyobrazam sobie by Nicko odszedl z Maiden.Jest to swietny bebniarz i uwazam ze zespol bez niego to by nie bylby taki sam.Nicko nadaje niepowtarzalny styl Iron Maiden i mysle ze niegdy nie odejdzie z Ironow. 
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Zastąpi go Clive Burrsekcjazwlok pisze:zgadzam sie nicko jest dobry i nikt go niezastapi
- deadly_sin
- -#Prisoner

no ale Nicko już jest dość... no wiecie... 53 lata 
IMHO zespół by się rozpadł...
- Slav The Great
- -#Prisoner

Nicko jest dobrym bebniarzem,ale nie najlepszym.Znalazło by sie wielu ktorzy byliby godni go zastapic na garach,jednak pewnie mało ktory wpasowałby sie tak w ten zespół.Zreszta jak juz ktos wczesniej powiedział,odejscie jakiegokolwiek z muzyków oznaczałoby początek końca.
jak to powiedział kiedyś pewien świetny muzyk "support music not rumours"
wiec Nicko mozna zastąpic bez szkody dla zespołu i jego brzmienia.
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
A ja mam takie pytanie..co się stało z Burrem przecież on całkiem nieźle bębnił a i na ED go nie widziałem.maciekmetal pisze:jak to powiedział kiedyś pewien świetny muzyk "support music not rumours"wiec Nicko mozna zastąpic bez szkody dla zespołu i jego brzmienia.