Kiedy zaczniemy ustalac cos odnosnie godziny odjazdu z Katowic?? Bo tak sie sklada ze w piatek 27go mam taka mala imprezke (spotkanie 5 lat po maturze) i musze to jakos logistycznie rozwiazac. Zeby sie spotkac ze znajomymi i jeszcze w miare pozadnym stanie trafic do BUSa
28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Kolega studiujacy w Niemczech i jego kolezanka Finka mieli przyjechac do Chorzowa, ale cos ostatnio sie okazalo ze w poniedzialek po koncercie musi byc tam spowrotem i wlasnie sie zastanawia nad rezygnacja, albo nad Praga - no to bedzie mial okazje 
Kiedy zaczniemy ustalac cos odnosnie godziny odjazdu z Katowic?? Bo tak sie sklada ze w piatek 27go mam taka mala imprezke (spotkanie 5 lat po maturze) i musze to jakos logistycznie rozwiazac. Zeby sie spotkac ze znajomymi i jeszcze w miare pozadnym stanie trafic do BUSa
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Finka?
To namów ich na Pragę!
Co do godziny wyjazdu to w najbliższym czasie ustalę to z Leonem... Ale myślę, że tak jak się wcześniej umawialiśmy - koło północy z piątku na sobotę.
Co do godziny wyjazdu to w najbliższym czasie ustalę to z Leonem... Ale myślę, że tak jak się wcześniej umawialiśmy - koło północy z piątku na sobotę.
Z tego co wiem to w tym przypadku nie ma sie na co napalacWICKER MAN pisze:Finka?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Acha. Ale to może jakąś fińską wódeczkę przywiezie.Szymon pisze:Z tego co wiem to w tym przypadku nie ma sie na co napalacWICKER MAN pisze:Finka?![]()
-
El Dorado
heheh ja sie piszę:D tzn macie miejsce w autobusiku do pragi??WICKER MAN pisze:Raczej dla wszystkich.
Będziemy musieli rozdać też w Pradze ulotki o re-edycjach Dickinsona. :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie!! Miejsc już dawno nie ma! Będziemy mieć tylko darmowe bilety - przejazd musicie załatwić na własną rękę!
-
El Dorado
trudno dam sobie jakoś radę.. Tylko powiedzcie mi wczesniej czy jade bo musze paszport wyrobicWICKER MAN pisze:Nie!! Miejsc już dawno nie ma! Będziemy mieć tylko darmowe bilety - przejazd musicie załatwić na własną rękę!
No to chlopie jutro zapierdaszaj do urzedu paszportowego, bo to czasami lubi potrwac kilka tygodni
Teoretycznie mozna przejechac na Dowodzie osobisty, ale tego jak widze tez raczej nie masz 
-
El Dorado
ale moge miecSzymon pisze:No to chlopie jutro zapierdaszaj do urzedu paszportowego, bo to czasami lubi potrwac kilka tygodniTeoretycznie mozna przejechac na Dowodzie osobisty, ale tego jak widze tez raczej nie masz
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Możesz wyrobić... Nic Ci nie szkodzi spróbować. Tylko jakbyś jechał to oprócz własnego transportu musiałbyś pomóc w rozdawaniu ulotek promujących Dickinsona przed halą. 
Pierwszenstwo beda mieli klubowicze
Ale jeszcze zobaczymy jak rozdamy te bilety
ile bedzie tych biletów??
ps na mystic tez beda jakies bilety do wygrania??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie. Kilka. Nie możemy na razie ujawniać szczegółów, ale nie będzie ich dużo...LoRdI pisze:ile bedzie tych biletów??
A wogóle istnieje taka opcja, iz któryś z was wysłał by set z Pragi po skończonym koncercie esemesem do kogoś, a ten ktoś wrzucił to na forum?? bo np. Ja bardzo lubię wiedzieć jakie piosenki czekają mnie na koncercie
Jakby co to mi możecie wysłać 
toż to oczywiste, ze tak będzie 
a ja mam takie pytanie odnosnie koncertu w Pradze.. a raczej busow ktorymi bedziemy jechac.. czy moge dostac jakies potwierdzenie ze pierwasza czesc kasy dotarla ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jasne. Wyślemy set zaraz po koncercie, a może nawet w jego trakcie.Pink pisze:A wogóle istnieje taka opcja, iz któryś z was wysłał by set z Pragi po skończonym koncercie esemesem do kogoś, a ten ktoś wrzucił to na forum?? bo np. Ja bardzo lubię wiedzieć jakie piosenki czekają mnie na koncercieJakby co to mi możecie wysłać
Pewnie pójdzie do jednej osoby z Polski, żeby wrzuciła go tutaj i do kogoś z oficjalnego forum... Więc jeśli pomożesz mi przy ulotkach na Juwenaliach to mogę wysłać go Tobie.
Dotarła. Leon dostał już kasę od wszystkich.Sim0n pisze:a ja mam takie pytanie odnosnie koncertu w Pradze.. a raczej busow ktorymi bedziemy jechac.. czy moge dostac jakies potwierdzenie ze pierwasza czesc kasy dotarla ?
ekhm ja mam kom od dwoch osob co jada do Pragi i one o tym wiedza
mozesz wpasc wicker jakby co :> i postaram sie wrzucic od nicha set, pasuje

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Co oznacza "wpaść jakby co"?S1MON pisze:ekhm ja mam kom od dwoch osob co jada do Pragi i one o tym wiedzamozesz wpasc wicker jakby co :> i postaram sie wrzucic od nicha set, pasuje
![]()
Oto mini-plakat promujący koncert. Nie wiadomo jeszcze na 100% czy będzie support...

no na kom wpasc
jeszcze Cie nie mam
a przydalby sie trzeci komunikator co do setu.... dla dobra Sanktuarian Wicker :beer