28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Chyba Mastodon bedzie...szkoda że nie na Mysticu
co do ulotek, to Wicker odbierz PW 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, zGGadamy się na priv.
:beer
oby nie jakos ich nie lubiePink pisze:Chyba Mastodon bedzie...szkoda że nie na Mysticuco do ulotek, to Wicker odbierz PW
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mastodon raczej nie zagra, bo w tych dniach występują w Hiszpanii i Portugalii.
Może się okazać, że w ogóle nie będzie supportu, bo ekipa techniczna Maiden będzie chciała dopiąć wszystko na ostatni guzik i spokojnie przygotować się do występu.
Może się okazać, że w ogóle nie będzie supportu, bo ekipa techniczna Maiden będzie chciała dopiąć wszystko na ostatni guzik i spokojnie przygotować się do występu.
Wicker - te bilety to mowisz normalne na plyte a nie stani u podia
wiec jaka droga do pragi prowadzi jesli sie wygra a nie pojedzie busem z Wami 
jak to jaka?
pociągiem trzeba się tłuc - nie ma rady
pociągiem trzeba się tłuc - nie ma rady
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Bilety normalne (choć naprawdę T-Mobile Arena jest malutka w porównaniu ze Stadionem Śląskim więc i tak będzie się miało super widoczność), a transport niestety na własną rękę, bo jak wiecie oba busy są wyprzedane od kilku miesięcy...
Konkurs ruszy lada dzień.
Konkurs ruszy lada dzień.
Jak wyglada sprawa z wyjazdem do Pragi? O ktorej mamy sie zjawic w Katowicach? W ktorym miejscu? O ktorej bedziemy wyjezdzali?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To jeszcze uzgodnimy z Leonem. Może wstępnie wyjazd spod Spodka o 23.58 (w piątek 27 maja)?MaYeR pisze:Jak wyglada sprawa z wyjazdem do Pragi? O ktorej mamy sie zjawic w Katowicach? W ktorym miejscu? O ktorej bedziemy wyjezdzali?
No wlasnie trzeba sie by juz jakos dogadac co do tego. Ja mysle ze zbiorka kolo polnocy jest ok - chwila na zapakowanie sie i po polnocy wyjedziemy - tak chyba bedzie najlepiej. Co do miejsca zbiorki to nie wiem, niech Leon zadecyduje. Nie bardzo wiem gdzie pod tym spodkiem mielibysmy sie zebrac. Moim zdaniem lepszym rozwiazaniem jest dworzec PKP i odjazd busow z placu Andrzeja, ale jak mowie niech Leon powie jak jest najlepiej.
ja jestem gotów na wszystkie opcje bo z Katowic jestem
jak wygląda sprawa spożywania piwka na pokładzie?
jak wygląda sprawa spożywania piwka na pokładzie?
mysle ze okolice dworca sa dal wszytskich najlepsze? od strony placu andrzeja bedzie najwygodniej, konkrety podam na dniach, ale na 99% to bedzie to miejsce. musimy uzgodnic o ktorej bedziecie w Katowicach. co d piwek, na postojach czemu nie:) ale tak, to musze spytac. pamietam jak po ostatnim razie jakas panna stlukla flaszke wina przed busem... 
nikt chyba nie umrze nie pijąc w busie, ale fajnie by było, gdyby nie było też z tym problemów 
czuje na sobie mala presje, zebym zalatwil picie 
ja nie chcę wywierać presji, pytam tylko czy wolno czy nie 
nie jakaś panna tylko ja :> [tak, trzeba się czasem do takich rzeczy przyznawaćLeon665 pisze:pamietam jak po ostatnim razie jakas panna stlukla flaszke wina przed busem...
Aurora Borealis pisze:nie jakaś panna tylko ja :> [tak, trzeba się czasem do takich rzeczy przyznawaćLeon665 pisze:pamietam jak po ostatnim razie jakas panna stlukla flaszke wina przed busem...]. ale i ile pamietam nie wyrządziło to żadnych szkód :> [no chyba że temu mercowi pod ktróego szkło wpadło poszły się kochać opony
]
Nie wiedzialem, ze Ty to zrobilas
A tak BTW to ciekawe czy Leon mnie jeszcze pamieta
spoko.. to ja mam pytanie do ludzi udajacych sie do katosow z warszawy.. jakim pociagiem bysmy jechali ?? pospiech czy drogi i szybszy EX ??
co do picia w busie mysle ze nie bylo by problemu gdyby tylko kazdy wiedzial jaki ma umiar i przestal w odpowiednim momencie.. i puszki wyrzucal do torebeczki a nie pod siedzenie
co do picia w busie mysle ze nie bylo by problemu gdyby tylko kazdy wiedzial jaki ma umiar i przestal w odpowiednim momencie.. i puszki wyrzucal do torebeczki a nie pod siedzenie
Ja jestem za EX
Trza oszczedzac sily przed tymi morderczymi dwoma dniami 
osobiscie tez wole EX..Stranger pisze:Ja jestem za EXTrza oszczedzac sily przed tymi morderczymi dwoma dniami