Iron Marcin pisze:Tak zgadzam sie ,ze mystic sie postaral i nareszcie moze ruszy z kampania reklamowa. do tej pory plakatu reklamujacego koncert to nie widzalem w Warszawie zadnego. Mam nadzieje ,ze reklama bedzie wystarczjaca i duzo ludzi przyjdzie na koncert do Chorzowa. Nie mozna zrobic wiochy, bo Maideni nigdy nie przyjada do nas na stadion.
Zastanawiam sie tylko czy to nie jest za późno... no ale cóż teraz to musztarda po obiedzie, cieszmy sie ze wogole cos ruszyło. Głeboko w to wieze ze reklamy w necie czy na plakatach przyciagna jeszcze troche osob i wiochy nie bedzie!! :rocx
heh, nawet dzisiaj jednego gościa przekonaliśmy, zobaczył plakat i od razu obiecał rozwiesić parę w swojej okolicy,więc na Mysticu będzie już może 1 osoba więcej
Widziałem własnie reklame koncertu na Vivie i musze stwierdzic ze jest naprawde mocna . Reklama trwa nawet dłougo , cała opiera się głownie na fragmentach z Rock in Rio jest oczywiście takze informacja o tym jakie zespoły jescze zagraja . Naprawde z ta reklama to sie postarali :beer
Ja bym chciał tą reklame w VIVIe też zobaczyć
Niestety nei dane jest mi posiadać ten program
ale wierze na słowo ze jest neizła
Moze ktoś powie o neij jeszcze jakieś szczegóły?
Wg mnie najważniejszym patronem będzie Onet.pl, bardzo dużo ludzi tam zagląda no i rzuca się to w oczy
Widziałem też tą reklamę na Vivie tylko, że leciała ona w czasie programu Hells Kitchen czyli programu o muzyce metalowej Sądzę, że wszsyscy którzy oglądaja ten program wiedzą juz o tym koncercie. IMO powinni pószczać tą reklamę w czasie całego dnia. Zobaczymy może jeszcze tak zrobią...
w radiu kilka dni temu słyszałem reklamę Mystica
powiedzieli, że 29 maja na Śląskim wystąpi Maiden i Nightwish a poza tym Kreator itd.
skandal - Kreator wymieniać w "poza tym" oburzające
na dodatek w tle leciało "Wish I Had An Angel"
MiKi pisze:w radiu kilka dni temu słyszałem reklamę Mystica
powiedzieli, że 29 maja na Śląskim wystąpi Maiden i Nightwish a poza tym Kreator itd.
Co w tym skandalicznego
Większe gwiazdy zawsze wymienia się na początku...
Widziałem też tą reklamę na Vivie tylko, że leciała ona w czasie programu Hells Kitchen czyli programu o muzyce metalowej Sądzę, że wszsyscy którzy oglądaja ten program wiedzą juz o tym koncercie. IMO powinni pószczać tą reklamę w czasie całego dnia.
Wczoraj widziałem reklamę Mystica w czasie trwania porgramu bezele. Większość chyba wie, że nie jest to program związany z muzyką metalową. Więc nie oburzaj się na Vive bo chyba robią to co do nich należy. :beer
to było w niedziele jak plakatowalismy
to był patronat radia flash
no właśnie, teraz już pamiętam gdzie to słyszałem
zastanawialiśmy się czemu w podkładzie nie ma "Extreme Agression"
Szczerze mówiąc reklama na radiu 94 jest żałosna. Gościu mówi z takim przekonaniem, że nawet małpy by go nie posłuchały.
Gdy były rekalmy Rammstein, czy Judas Priest to aż mnie nosiło po pokoju, by od razu kupić bilety. A tutaj słucham i nie czuję żadnej, ale to żadnej emocji