Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ile biletów sprzedano?
tak jak mówisz, ryzyko jest, a do stracenia bardzo dużo.
Czy oszczędzenie kilku złoty jest tego warte??? każdy sam sobie odpowie...
a faktem jest, że czasem trafia się ktoś z obniżoną ceną bo świat mu się wali i wtedy faktycznie można przyciąć.
Czy oszczędzenie kilku złoty jest tego warte??? każdy sam sobie odpowie...
a faktem jest, że czasem trafia się ktoś z obniżoną ceną bo świat mu się wali i wtedy faktycznie można przyciąć.
co do tego ile biletow juz sprzedano.... kumpela ma nr. 24760 wiec kto wie..
moz ebedzie komplecik:D:
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

IMHO będzie ze 30.000 osób. To i tak super wynik i gigantyczna publiczność.
:rocx
-
_Sand_man_
- -#Invader

Napewno dużo osób zdecyduje się na ostatnią chwile i napewno przed kasami stadiony będą ludzie jeszcze kupować bilety.WICKER MAN pisze:IMHO będzie ze 30.000 osób. To i tak super wynik i gigantyczna publiczność.:rocx
dzis kupiłem
20 pare sztuk i bedzie 25 tys
20 pare sztuk i bedzie 25 tys
- likipiki
- -#Lord of the flies

osób które kupią bilet przed kocnertem będzie 500-1000_Sand_man_ pisze:Napewno dużo osób zdecyduje się na ostatnią chwile i napewno przed kasami stadiony będą ludzie jeszcze kupować bilety.WICKER MAN pisze:IMHO będzie ze 30.000 osób. To i tak super wynik i gigantyczna publiczność.:rocx
wątpię by więcej..
Będzie nie więcej niż 30k. A to mało...
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bez przesady. Mało który zespół jest w stanie sprzedać w Polsce 30.000 biletów bez gigantycznej promocji. Będzie to jedna z większych publiczności w Europie. W takiej Hiszpanii, Grecji czy Włoszech festiwale mogą przyjąć po około 25.000 więc będziemy lepsi od nich. 
- likipiki
- -#Lord of the flies

no ok... ale Śląski będzie świecił pustkami... A jednak te 45k ładniej by wyglądałoWICKER MAN pisze:Bez przesady. Mało który zespół jest w stanie sprzedać w Polsce 30.000 biletów bez gigantycznej promocji. Będzie to jedna z większych publiczności w Europie. W takiej Hiszpanii, Grecji czy Włoszech festiwale mogą przyjąć po około 25.000 więc będziemy lepsi od nich.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Jak grał Vader to płyta była pełna w 1/3 
co to jest, zawody jakieś czy koncert???
kcemy, żeby było jak najwięcej ludzi i tyle
45k nie uda się , ale do 40k może się dojdzie .... kto wie
No teraz to ja widze ze z punktu widzenia zespołu będzie i tak pęłno ludzi hehe
I to mi si ebardzo podoba
Ale i tak jestem zdania ze im nas więcej tym lepiej
I to mi si ebardzo podoba
Ale i tak jestem zdania ze im nas więcej tym lepiej
UP THE IRONS!!
:solo
ludzie,wyluzujcie,bedzie full ,albo prawie full. Juz widac banery na onet.pl ,w TV juz pierdziela o koncercie i w TR reklamy na całe okładki.Bedzie ponad 45 tyś. spokojnie 
no chcialbym_drupi_ pisze:Bedzie ponad 45 tyś. spokojnie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

E tam pustkami. Scena może być troszkę bardziej wysunięta do przodu, część płyty zastawiona stoiskami z gadżetami itp. i będzie full.świnka666 pisze:no ok... ale Śląski będzie świecił pustkami... A jednak te 45k ładniej by wyglądało
A ja osobiście wole żeby było np. 35 tys. niż 50 tys. Przecież to zawsze większe szanse że sie dopcha człowiek pod scene i będzie lepiej widział chłopaków, większa szansa że sie coś złapie, większa szansa że któryś z nich spojrzy właśnie na ciebie itp. .... No i mniejsza szansa że ktoś mnie w tym gąszczu glanem po jakiejś cześci ciała potraktuje
, zresztą idąc na płyte musze się z tym liczyć
to trzeba na behemotha lub cos w tym stylu isc do clubu jakiegos ...mozna wtedy w lape dostac glowka flame`a Nergala lub patrzec mu prosto w gały i ryknąc a on wtedy znowu zaczyna gracRycerzHeavyMetalu pisze:większa szansa że sie coś złapie, większa szansa że któryś z nich spojrzy właśnie na ciebie itp.
Jak byłem na Chainsaw we Wrocku to było chyba z 40 ludzi
i wokalista non stop patrzył na mnie, a raczej ja na niego. Takie małe koncerty mają swój urok.
Właśnie to nawet nie chodzi o łapanie czegoś ,ale bardziej o to że ja się troche źle czuje w tłumie,no i też o bezpieczeństwo itd.
Właśnie to nawet nie chodzi o łapanie czegoś ,ale bardziej o to że ja się troche źle czuje w tłumie,no i też o bezpieczeństwo itd.
Jedziesz na płyte na taką dużą imprezeRycerzHeavyMetalu pisze:Jak byłem na Chainsaw we Wrocku to było chyba z 40 ludzii wokalista non stop patrzył na mnie, a raczej ja na niego. Takie małe koncerty mają swój urok.
i Mówisz ze źle sie czujesz w tłumie??
Hehe dobre
A osobiści euważam że w momencie przebyweania w tłumie to różnica nawet tych 10tys osób nei będzie zbyt odczuwalna (jeśłi to będzie 35 albo 40 tys
UP THE IRONS!!
:solo
Jade właśnie na płyte nie dlatego że uwielbiam taką przepychanine ,tylko poprostu nie wyobrażam sobie słuchać hitów Iron Maiden na siedząco , poza tym jak się jest na płycie to potem sie to lepiej wspomina i to jest warte tego by się pomęczyć .