Support - PRIMAL FEAR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - PRIMAL FEAR
white--> Mi nie chodziło o to że ciężko jest wytrzymać przez tyle kapel pod barierkami czekając na gwiazde wieczoru a jeżeli sie wyjdzie to wrucić jest ciężko a co do ortografi to sam z siebie sie śmieje za tą gafe ale jak pisze na kompie to nie zawsze che mi się wciskac dodatkowe klawisze 
no mimo ze sie z siebie smiejesz to i tak sie nie poprawilesMiras pisze:...wrucić jest ciężko a co do ortografi to sam z siebie sie śmieje za tą gafe ale jak pisze na kompie to nie zawsze che mi się wciskac dodatkowe klawisze
no bo np. żeby napisać ó trzeba przycisnąć o i wcisnąć alt - marnowanie cennego czasu
.
A co do PF to całkiem fajna kapela
SorryMiras , ale kilka razy czytałem to co napisałeś i dalej nie rozumiem.Miras pisze:white--> Mi nie chodziło o to że ciężko jest wytrzymać przez tyle kapel pod barierkami czekając na gwiazde wieczoru a jeżeli sie wyjdzie to wrucić jest ciężko a co do ortografi to sam z siebie sie śmieje za tą gafe ale jak pisze na kompie to nie zawsze che mi się wciskac dodatkowe klawisze
nie musisz pisac ó, mozesz o tak jak jaMiras pisze:no bo np. żeby napisać ó trzeba przycisnąć o i wcisnąć alt - marnowanie cennego czasu.
- Ghost Of The Navigator
- -#Charlotte

Mnie wiadomość o Primal Fear ucieszyła, bo za Nightwish nie przepadam, Behemota nie słucham, a Dragonforce jest słabe, także ciesze się,że kolejny zespół który lubie, będe mógł posłuchać.
np. Primal Fear - Metal Is Forever
np. Primal Fear - Metal Is Forever
ROCK HARD RIDE FREE
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Z tego co spostrzegłem to chłopaki z "Primal Fear" nagrali cover
"Die Young" - "Black Sabbath" :solo może go zagrają na Mystic...
Wie ktoś może jakiech numerów należy się spodziewać ?
"Die Young" - "Black Sabbath" :solo może go zagrają na Mystic...
Wie ktoś może jakiech numerów należy się spodziewać ?
-
IvonMaiden
- -#Invader

ja mam nadziej uslyszec Metal Is Forever Suicide and Mania albo Wings Of Desire
- nomad85
- -#Prisoner

no to przynajmiej jest Heavy ,moze nie takiej klasy jak Accept,Saxon czy Manowar ale jednak , jakaś odtrutka na słodkie gotyckie gówienko Nightwish i tych bezbożników z Behemoth .
bogu dzięki, że zagra Primal Fear a nie Manowar.............
- nomad85
- -#Prisoner

to niech zagrają jakiś cover Judasów ,to byłoby super
Nie ma co, musiałeś słyszeć w pizdu ich piosenek skoro porównujesz ich do gotyku...nomad85 pisze:słodkie gotyckie gówienko Nightwish
ja słyszałem w ich wykonaniu metal gods i breaking the law i wyszło super i słyszałem taz excitera w wykonaniu gamma ray z wokalem ralfa schepersa tez dobrzenomad85 pisze:to niech zagrają jakiś cover Judasów ,to byłoby super
Primal Fear słucham już od jakiegoś czasu. Fajnie, że będą na MYSTIC. Co prawda ostatniej płyty nie słyszałem bo poprzednia "BLACK SUN" trochę mnie rozczarowała. Uważam, że najlepsza płyta to ich debiutancki "Primal Fear". Chciałbym żeby zagrali "Final Embrace" z "Jaws Of Death" - moim zdaniem to najlepszy utwór tego zespołu. Warte uwagi sa jeszcze "Angel in Black" oraz "Nuclear Fire" z płyty NUCLEAR FIRE. Mam nadzieję, że te piosenki usłyszymy w Chorzowie. Przed koncertem będę musiał przesłuchać ponownie wszystkie płyty Primal - powspominam sobie trochę 
Mam Primal Fear dwie plytki i moim zdaniem jest to niezly zespol i bardzo sie ciesze ze bede mogl zobaczyc go na zywo :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
- Iron Marcin
- -#Invader

Bardzo sie ciesze ze gra PRIMAL FEAR. Niektore piosenki sa naprawde genilane np. Red Rain lub Suiside and Mania itd. Uwazam ze bardzo pasuja na support Iron Miaden :solo .
kapitlanie pasują pod Iron Maiden świetny support moim zdaniem a nie to co behemoth lub frontside no ale to festiwal i jakos brzeboleje deciorIron Marcin pisze:Bardzo sie ciesze ze gra PRIMAL FEAR. Niektore piosenki sa naprawde genilane np. Red Rain lub Suiside and Mania itd. Uwazam ze bardzo pasuja na support Iron Miaden :solo .
- Iron Marcin
- -#Invader

Widze, ze nareszcie ktos madrze gada. To po prostu znakomity zespol na support Iron Maiden i powiem szczerze, ze nigdy w polsce nie bylo tak dobrego supportu ironow. Ludzie naprawde to bedzie wileki show tylko szkoda ze tak wczesnie, bo to raczej nie jest pora na koncert heavy metalowy 
no to jest chyba najlepszy support tak mi sie wydaje , ewentualnie Kreator jeszcze , tyle ze Kreator to thrash ,a thrash to nie jest aż tak dobra muzyka jak heavy , tak czy inaczej któryś z tych powinien zagrać przez IM
-
Deleted User 1309
Fajnie jakby zagrali ,,Under your spell" w jakimś secie z ostatniech koncertów byl ten kawałek a jest całkiem miły dla ucha
.

Jak doszedłes do tak genialnego odkrycia ?thrash to nie jest aż tak dobra muzyka jak heavy