UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
dostałem info, że kasa doszła :beer pewnie juz niedługo dostaniecie - cierpliwości
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale nawet nie myśl o MJu!Natalia pisze:OooooWICKER MAN pisze:
Możecie przynosić włane płyty z mp3 itp.![]()
![]()
Może weź całą dyskografię i bootyNitek pisze:łiker to kto priestow przynosi??![]()
Lepiej więcej niż mniej.S1MON pisze:Wicker - tylko nie tyle co na SS , bo do rana nie skonczymy
Co do potwierdzenia to wyluzujcie - Mayer każdemu da znać!
ok. ja mogę selekcję przeprowadzaćWICKER MAN pisze:Ale nawet nie myśl o MJu!Natalia pisze:OooooWICKER MAN pisze:
Możecie przynosić włane płyty z mp3 itp.![]()
![]()
Administracja SanktuariuM będzie osobiście oceniać płyty i puszczać wybrane.
![]()
![]()
![]()
btw, a to nomad też będzie?? fajnie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ty Ikea? O nie! Po moim trupie!
Tak... Nomad też się ponoć wybiera...
-
El Dorado
nomad bedzie???WICKER MAN pisze:Ty Ikea? O nie! Po moim trupie!![]()
![]()
![]()
![]()
Nomad bedzie a mnie nie bedzie
Ni zabijcie go błagam!
Już mi go szkodaWICKER MAN pisze:Nomad też się ponoć wybiera...
- likipiki
- -#Lord of the flies

ołki dołki
kasę za raciborzan już posłałem
no to do zobaczenia po koncercie
kasę za raciborzan już posłałem
no to do zobaczenia po koncercie
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
I właśnie takie posty mnie maxymalnie wk.....ajątobink pisze:nomad bedzie???WICKER MAN pisze:Ty Ikea? O nie! Po moim trupie!![]()
![]()
![]()
![]()
Tak... Nomad też się ponoć wybiera...![]()
Nomad bedzie a mnie nie bedzie![]()
Ni zabijcie go błagam!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A swoją drogą lepiej nie kropkuj, bo za to można dostać warninga.
EOT.
jak masz coś do mnie do umówmy się pod stadionem sam na sam ,a nie świruj tu przed większościąMajek pisze:Już mi go szkodaWICKER MAN pisze:Nomad też się ponoć wybiera...
-
szatanista
- -#Long distance runner

Wicker ten post narusza polskie prawo. Prosze o bana dla tego panaRycerzHeavyMetalu pisze:jak masz coś do mnie do umówmy się pod stadionem sam na sam ,a nie świruj tu przed większościąMajek pisze:Już mi go szkodaWICKER MAN pisze:Nomad też się ponoć wybiera...
Na ta chwile wplacilo 39 osob
- likipiki
- -#Lord of the flies

Bez przesady
Nomad został jawnie sprowokowany.
BTW skończcie już z tą nagonką na Nomada. Nudne to, a i niekomu nie zaimponujecie.
Śmieszne to było przez jakiś czas, teraz to se te odgrzewane kotlety możecie wsadzić między pośladki

Zamiast koncentrować się nad kolejnymi głupimi dogaduszkami, pomyślcie jak podwyższyć poziom dyskusji muzycznych na forum. Bo ten jest nieprawdopodobnie niski :/
BTW skończcie już z tą nagonką na Nomada. Nudne to, a i niekomu nie zaimponujecie.
Śmieszne to było przez jakiś czas, teraz to se te odgrzewane kotlety możecie wsadzić między pośladki
Zamiast koncentrować się nad kolejnymi głupimi dogaduszkami, pomyślcie jak podwyższyć poziom dyskusji muzycznych na forum. Bo ten jest nieprawdopodobnie niski :/
dziękuje :beerświnka666 pisze:Bez przesady![]()
Śmieszne to było przez jakiś czas, teraz to se te odgrzewane kotlety możecie wsadzić między pośladki![]()
dobrze świnek mówi .. zreszta dobrze nomad powiedzial, ze jesli ktos ma problem to pod stadionem
wiekszosci z was włupie bo ma te 19 czy tam 20 lat ... nie dziwie sie , ze tak powiedzial, bo ja wysiadlbym juz przy mniej irytujacych textach.... wpadaj na zlot nomad - goscinnosc śląska nie zna granic
skonczmy eotem :beer
wiesz , najśmieszniejsze jest to ze niektórzy nie odzielają rzeczywistości w necie od tego co na prawde, przecież do licha skąd kto będzie wiedział że ja tam to jestem ten gostek z netu , ludzie myślą że da się poznać człowieka po paru gadkach netowych ,przyznaje że pare gadek mam debilnych ,ale widocznie mam powody , moze mam problemy i stąd czasem zbyt nerwowo reaguje ,ech ale kogo to obchodzi....S1MON pisze:dobrze świnek mówi .. zreszta dobrze nomad powiedzial, ze jesli ktos ma problem to pod stadionemwiekszosci z was włupie bo ma te 19 czy tam 20 lat ... nie dziwie sie , ze tak powiedzial, bo ja wysiadlbym juz przy mniej irytujacych textach.... wpadaj na zlot nomad - goscinnosc śląska nie zna granic
skonczmy eotem :beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Brawo Świnek!świnka666 pisze:Bez przesady![]()
Śmieszne to było przez jakiś czas, teraz to se te odgrzewane kotlety możecie wsadzić między pośladki![]()
Nomad , ja w każdym razie jestem z Tobą. :rocx
Wkurza mnie od jakiegoś czasu łapanie Ciebie za słówka.
Nomad się odezwie zaraz mamy dziesięc negatywnych komentarzy .
To takie prostackie uważać się za alfę i omegę tego forum .
Userzy którzy mają z tym problem , zapraszam do działu Ankiety , tam możecie się wykazywać.
Wkurza mnie od jakiegoś czasu łapanie Ciebie za słówka.
Nomad się odezwie zaraz mamy dziesięc negatywnych komentarzy .
To takie prostackie uważać się za alfę i omegę tego forum .
Userzy którzy mają z tym problem , zapraszam do działu Ankiety , tam możecie się wykazywać.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Może wróćmy do topicu, a zejdźmy w końcu z Nomada. Jego nowe wcielenie jest przeze mnei w 100% akceptowalne
a nawet więcej 
Dzięki Bartek, ja też będe musiał 3 razy pomyśleć zanim coś napisze , bo czasem jak patrze tydzień potem na moje posty to sam sie z tego śmieje ,ale cóż jak się jest kłębkiem nerwów i żyje w ciągłym stresie to tak jest.
A żeby uciec od off-topa to jak to będzie ,kończy się koncert i co umówimy się w jakimś miejscu pod stadionem , czy jak ,no bo niektórzy mogą sami nie dotrzeć do tej Leśniczówki (ale głupia nazwa
) .
A żeby uciec od off-topa to jak to będzie ,kończy się koncert i co umówimy się w jakimś miejscu pod stadionem , czy jak ,no bo niektórzy mogą sami nie dotrzeć do tej Leśniczówki (ale głupia nazwa