no bo ty jesteś z Raciborza ,a to jest 30 km ode mnie no to ty jesteś prawie jak ziomek :rocxświnka666 pisze:Może wróćmy do topicu, a zejdźmy w końcu z Nomada. Jego nowe wcielenie jest przeze mnei w 100% akceptowalnea nawet więcej
UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
- likipiki
- -#Lord of the flies

We Wrocławiu wygladało to tak, że umówiliśmy się w konkretnym miejscu. I miejscowi zaprowadzili nas na miejsce 'zlotu'.
Sądzę, że możemu tu zrobić podobnie.
Akurat miejscowych ze Śląska nam nie brakuje, tak że możemy zrobić kilka miejsc zbiórek i grupami dotrzeć do Leśniczówki
Sądzę, że możemu tu zrobić podobnie.
Akurat miejscowych ze Śląska nam nie brakuje, tak że możemy zrobić kilka miejsc zbiórek i grupami dotrzeć do Leśniczówki
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Wpłaciliście już kasę? Ja się cały czas zastanawiam .
Może się jednak zdecyduję.
Do kiedy mam czas?
Jak się wysyła pieniądze?
Do kiedy mam czas?
ja jutro wpłacam , spróbuje jeszcze namówić paru znajomych , mam nadzieje że chociaż jedną osobe przekonam , biorąc pod uwage że jesteś moim znajomym to ciebie też namawiam ,dawaj na zlot :beer
a pieniądze sie wysyła na numer konta , musisz wysłać maila do MaYeRa i on ci wyśle numer konta ,na który wysyłąsz 10 zł z dopiskiem ZLOT i imieniem i nazwiskiem
- likipiki
- -#Lord of the flies

Bartdeath, możesz posłać albo jakimś prezkazem pocztowym (ale wówczas płacisz bodajże 6zł) - nie polecam.
Albo znajdziesz jakiegoś znajomego, który ma konto netowe (mBank, ING, Intelligo etc) i on za Ciebie przeleje tą kasę. Ja tak właśnie zrobiłem. Tzn wysłałem forsę od mojej mamy
Albo znajdziesz jakiegoś znajomego, który ma konto netowe (mBank, ING, Intelligo etc) i on za Ciebie przeleje tą kasę. Ja tak właśnie zrobiłem. Tzn wysłałem forsę od mojej mamy
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
w szczegolnosci polecam mbankowe gdyz przelew robisz na konto w tym banku i Mayer przy pierwszym sprawdzaniu wychwyci przelew bez czekania na na sesje elixiraświnka666 pisze:Albo znajdziesz jakiegoś znajomego, który ma konto netowe (mBank, ING, Intelligo etc) i on za Ciebie przeleje tą kasę.
co do inteligo roznie bywa kasa wyslana z inteligo do mbanku wedrowala mi raz od srody do wtorku
Dzięki Swinka ,
życzyłbym sobie,aby takich ludzi jak Ty było więcej na tym Forum.
Nitek wielkie dzięki.
życzyłbym sobie,aby takich ludzi jak Ty było więcej na tym Forum.
Nitek wielkie dzięki.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze masz czas, ale radzę się spieszyć, bo musimy mieć 96 pewnych osób, które zapłaciły, przed 26 maja.Bartdeath pisze:Wpłaciliście już kasę? Ja się cały czas zastanawiam .
Do kiedy mam czas?
-
Deleted User 1309
. Dobry pomysł , tez tak zrobieAlbo znajdziesz jakiegoś znajomego, który ma konto netowe (mBank, ING, Intelligo etc) i on za Ciebie przeleje tą kasę. Ja tak właśnie zrobiłem. Tzn wysłałem forsę od mojej mamy
nomad ---> tak organizacyjnie. nie spamuj jednym postem pod drugim. się da, to napisz w jednym [po to mamy opcję ''edytuj'']
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

No to możemy mieć problem... z tego co pisał Mayer jest tylko 39 osóbJeszcze masz czas, ale radzę się spieszyć, bo musimy mieć 96 pewnych osób, które zapłaciły, przed 26 maja.
jak ktos nie dotrze to nie bedziemy plakacRycerzHeavyMetalu pisze:mogą sami nie dotrzeć do tej Leśniczówki (ale głupia nazwa) .
I ja sie zastanawiam... tzn ja juz sie zastanowilem i wiem ze chce byc, ale moja ekipa sredno sie pisze na to
do soboty bede mial jakas odpowiedz... :beer
Pijesz? Nie pisz.
wyslanie pieniedzy na konto przez poczte to koszt 2,50 
Mysle ze powinnismy sie spotkac wszyscy na plycie po koncercie do wspolnego zdjecia i stamtad wszyscy udamy sie na zlot
Mysle ze powinnismy sie spotkac wszyscy na plycie po koncercie do wspolnego zdjecia i stamtad wszyscy udamy sie na zlot
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dlatego piszę, żebyście już wpłacali kasę, a nie czekali do ostatniej chwili, bo niedługo będzie trzeba zapłacić resztę kasy!Iron Sajmon pisze:No to możemy mieć problem... z tego co pisał Mayer jest tylko 39 osóbJeszcze masz czas, ale radzę się spieszyć, bo musimy mieć 96 pewnych osób, które zapłaciły, przed 26 maja.Mam nadzieję, że ten zlot wypali...
dziś wysłałem kase
jutro wysle kase....5 osób:)
-
Freddy_Krueger
- -#Charlotte

Mam pytanko do Mayera: Jaki to jest bank co sie przelewa te pieniadze?? Bo jak bylem na poczcie to babka kazala mi wpisac jakis bank na jaki to bedzie przelane, a ja nie wiedzialem za bardzo jaki to. Wiec czy mozna sie dowiedziec??
"Running silent, running deep..."
to jest Mbank ...dziwne, ze musiales wpisac