Hej moze jutro ?? wtedy mogę wam pomóc. Bede jutro w poznaniu i mam dzien wolny:)juras pisze:psia mać, byłem dzisiaj na kontroli i wiszą 3 plakaty i strzępy 4![]()
i to w mało widocznych miejscach, kurde yaaqb musimy się zabrać!!!
PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
UpTheIrons
jeszcze nie mamy plakatow wiec jutro odpada. poza tym najlepsza pora jest tak jak ostatnio robilismy w niedziele rano. tylko cholera wie jak to rozwiesic zeby sie potrzymaly troche dluzej niz ostatnio. bo rzeczywiscie wiekszosci plakatow nie bylo juz w dzien po naszej akcji. nie mam pojecia kto to zrywa... 
dodajcie krochmalu lub naplujcieYaaqb pisze: tylko cholera wie jak to rozwiesic zeby sie potrzymaly troche dluzej niz ostatnio.
tacy zdesperowani fani, którzy nie maja swojego nowiutkiego, pachnacego plakatu na koncert ich favourite banduYaaqb pisze: nie mam pojecia kto to zrywa...
Chyba jednak naplujemy 
Taa zdesperowani fani :] Ciekawe co z takimi mokrymi strzepami robia
Taa zdesperowani fani :] Ciekawe co z takimi mokrymi strzepami robia
-
Jack
jak to co nie wiesz !! wcadzaja do pralki i piora zeby klej zszedł i zeby był ładny i czysty . 
tysiąc plakatów to mimo wszystko nie tak dużo. PO doświadczeniach z ostatniego zaklejania Warszawy tysiąc wystarczy na samo centrum, jeśli chcesz zaklejać każde skrzyżowanie dokładnie.
jak to się da unieść wogole naraz?wyzwolony pisze:dostalem partie 1000 plakatow na krakow. ktos chce plakat do domu jeden?
ruszymy z tym jeszcze w tym tygodniu, jak sadze. wielkie sa, suki, do zadnej torby nie chca wejsc
Dzisiaj odebrałem na [poczcie przesyłke
I to były plakaty
I jakie są ładne
i jak ładnie jeszcze pachną farbą drukarską
aż miło
Ale ładniej będą wyglądały na mieście
Są tam i sponsorzy i supporty i to mi si epodoba
miałem racje jak sobie myślałęm ze będą tak wyglądały:

Tylko w rzeczywistości są duuuużo ładniejsze
:rocx
I to były plakaty
I jakie są ładne
i jak ładnie jeszcze pachną farbą drukarską
aż miło
Ale ładniej będą wyglądały na mieście
Są tam i sponsorzy i supporty i to mi si epodoba
miałem racje jak sobie myślałęm ze będą tak wyglądały:

Tylko w rzeczywistości są duuuużo ładniejsze
:rocx
UP THE IRONS!!
:solo
I ja sie melduje, dostalem plakaty. Po poniedzialkowej maturze ekipa rusza tapetowac miasto
Pytanie: jaki klej kupic, i ile go trzeba na 50 plakatow, no i co z tym krochmalem? jak sie gotuje taka miksture?
Pytanie: jaki klej kupic, i ile go trzeba na 50 plakatow, no i co z tym krochmalem? jak sie gotuje taka miksture?
Pijesz? Nie pisz.
-
Deleted User 357
Póki co jeszcze nic nie dostałem...
Jak do poniedziałku nie dojdą to chyba JG odpadła... 
kurde, nie doszło jeszcze, czyli nie będzie chlania pod pretextem plakatów w weekend
ale kiedy indziej będzie
ale kiedy indziej będzie
-
Jack
A ja ruszam na miasto !! za kilka chwil..
:D
@#%$$ Metylan drogi :/ Ale dobry do klejenia !! No to wsio na miasto z aparacikiem
@#%$$ Metylan drogi :/ Ale dobry do klejenia !! No to wsio na miasto z aparacikiem
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety w dużych miastach i w dobrych miejscach plakaty mogą powisieć góra kilka dni. Takie są realia... Dlatego dostajemy teraz drugą partię, żeby znów obkleić nasze miasta. :rocxYaaqb pisze:bo rzeczywiscie wiekszosci plakatow nie bylo juz w dzien po naszej akcji. nie mam pojecia kto to zrywa...
Dokładnie... BTW dziś dostałem ok. 60 plakatów na Wawę. Kiedy ruszamy?Czaro pisze:tysiąc plakatów to mimo wszystko nie tak dużo. PO doświadczeniach z ostatniego zaklejania Warszawy tysiąc wystarczy na samo centrum, jeśli chcesz zaklejać każde skrzyżowanie dokładnie.
Cóż, być może.Żelazny pisze:Póki co jeszcze nic nie dostałem...Jak do poniedziałku nie dojdą to chyba JG odpadła...
Może jeszcze przyjdą - np. jutro rano.MiKi pisze:kurde, nie doszło jeszcze, czyli nie będzie chlania pod pretextem plakatów w weekend![]()
ale kiedy indziej będzie
Właśnie wróciłem z poczty z plakatami.
Są gigantyczne i pięknie będą wyglądać porozklejane.
W niedziele ruszamy zaklejać Bydgoszcz. :beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Super! Powodzenia! :rocxWiśnia pisze:Właśnie wróciłem z poczty z plakatami.Są gigantyczne i pięknie będą wyglądać porozklejane.
W niedziele ruszamy zaklejać Bydgoszcz. :beer
A co do kleju to Metylan jest chyba najbardziej popularny.
I do tego krochmal sieknac? btw. w jakiego rodzaju sklepie kupuje sie krochmal ?
ile kosztuje metylan ?
ile kosztuje metylan ?
Pijesz? Nie pisz.
-
Jack
MaM juz fotki z dzisiejszego wypadu na miasto , tylk onie wiem jak je tu zamiescic ,weic jak ktos mi poda darmowy albo własny ftp to pochwale sie wszystkim :beer :beer
-
IvonMaiden
- -#Invader

www.photobucket.comJack pisze:MaM juz fotki z dzisiejszego wypadu na miasto , tylk onie wiem jak je tu zamiescic ,weic jak ktos mi poda darmowy albo własny ftp to pochwale sie wszystkim :beer :beer
uuu znów będzie na góra dwa skrzyżowania i jeden słupWICKER MAN pisze: dziś dostałem ok. 60 plakatów na Wawę. Kiedy ruszamy?DoGGadamy się jeszcze.
![]()
Hmm.... do mnie nie doszły, mam nadzieję że dojdą, wysłałes wogóle do mnie???