29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Black Sabbath
- -#Prowler

Wyjazd z Krakowa do Chorzowa !!! WOLNE MIEJSCA !!!
Witam!
Jest jeszcze sporo miejsca w busie z Krakowa na Mystic Festival.
wyjazd w niedzielę raniutko, a powrót zaraz po koncercie.
Koszt przejazdu w obie strony to 30 PLN.
Zapraszam
Zapraszam
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Wyjazd z Krakowa do Chorzowa !!! WOLNE MIEJSCA !!!
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=3219Black Sabbath pisze:Witam!
Zapraszam
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Naszła mnie własnie reflekcja jak ten czas szybko zleciał
dopiero co kupowałem bilet (w pierwszym dniu sprzedaży
) a tu przeleciało mi 6 miechów i za niecałe 2 tyg bede już na stadionie śląskim :rocx
na depozyt raczej bym nie liczył ze względów takich, że ochrona ma zazwyczaj w głębokim tyle przyjmowanie od klientów jakiego kolwiek mienia do przechowania. Prędzej będzie to wyglądało tak: wszystko na kupe i jak po koncercie znajdziesz swoje to bierz...WICKER MAN pisze:Plecaki można chyba wnosić. Przynajmniej nie było z tym problemów na Mecie. W razie czego masz też depozyt.
ale mogę się mylić tym razem :rocx
od chwili, w której jasne się stało, że koncert w Polsce będzie i do Paryża się wybierzemy, co kolwiek poszło nie tak przez ten okras do dnia dzisiejszego - czy to w pracy czy gdzie indziej, jeśli tylko pomyślałem sobie o koncercie wszystko wracało do poziomu klasycznego bezchmurnego nieba.
UP THE IRONS!!! :rocx
UP THE IRONS!!! :rocx
nie mówmy o tym jak czas szybko leci - smutno mi się robi...
uświadamiam sobie, że to niedługo minie i to bardzo okropne jest
więc ciiiicho
uświadamiam sobie, że to niedługo minie i to bardzo okropne jest
więc ciiiicho
W pogodzie podają, że ładna pogoda utrzyma sie do czwartku, a później kolejne ochłodzenie. Zaczynam się bać o pogodę 
Ja tez sie obawiam nieco pogodyPiwowarus pisze:W pogodzie podają, że ładna pogoda utrzyma sie do czwartku, a później kolejne ochłodzenie. Zaczynam się bać o pogodę
ja też :// szczególnie, że ze mnie zwierzątko ciepłolubne.... nie widzi mi się w zimnie sterczeć cały dzień :// poza tym, jak [tfu!] będzie padać to dopiero będzie jazda bez trzymanki ://
a ci co idą na zlot to i tak bluze trza wziąść, bo 0 6 rano w t shirtcie to srednio
ogółem jakaś dziwna ta pogoda ostatnio 
Rzeczywiscie pogode to ostanio mamy dziwna
Zeby tylko za tydzien w niedziele bylo ladnie dosyc bo inaczej bedzie ciezko, zwlaszcza jezeli bedzie padac
- likipiki
- -#Lord of the flies

ano termin mamy beznadziejny, to i pogoda może być nienajlepsza
a że w tym roku maj robi nam psikusy, to istnieje realna groźba że będziemystać w zimnie i ulewie
a że w tym roku maj robi nam psikusy, to istnieje realna groźba że będziemystać w zimnie i ulewie
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
niech se pada, nawet (byle nie grzmiało !) , niech będzie se zimno ,a ja mam to gdzieś , co mnie to , gra Iron Maiden i warto tam stać ,
nie wiem też dlaczego termin jest beznadziejny (to do Świnki) ,a jaki byłby dobry , troche narzekacie ,ale cóż ja też często narzekam ,wiec was rozumie
nie wiem też dlaczego termin jest beznadziejny (to do Świnki) ,a jaki byłby dobry , troche narzekacie ,ale cóż ja też często narzekam ,wiec was rozumie
-
szatanista
- -#Long distance runner

raczej sie nie sprawdzi, watpie zeby o tej porze roku przez tyle dni padalo... obym sie nie myliltobink pisze:http://www.weather.com/activities/trave ... k_business
AAAA !! oby to się nie sprawdziło!!
Ale glupoty wypisuja na tej stronie z pogoda
Zreszta co oni moga wiedziec o takim "egzotycznym" panstwie jak Polskaja
Ale jezeli to jest prawda (oby nie) to trzeba bedzie do Rosjan zadzwonic zeby nam tych samolotow do rozganiania chmur pozyczyli
Zreszta co oni moga wiedziec o takim "egzotycznym" panstwie jak Polskaja
Ale jezeli to jest prawda (oby nie) to trzeba bedzie do Rosjan zadzwonic zeby nam tych samolotow do rozganiania chmur pozyczyli
-
Deleted User 1309
No mam nadzieje ze takiej pogody nie bedzie mimio ze murawa ma byc wyłożona czymś to i tak jak bedzie mokro to bedzie ślisko na płycie pozatym nie dosc że będę musiał taszczyc plecak do Chorzowa to jescze mnie pogoda zmusi do zabrania kurtki
.

No ale im cos z tymi samolotami nie wyszloAle jezeli to jest prawda (oby nie) to trzeba bedzie do Rosjan zadzwonic zeby nam tych samolotow do rozganiania chmur pozyczyli
Tez nie bardzo rozumiem czemu ten termin Ci nie pasujeano termin mamy beznadziejny
E tam marudzicie. Na zachodnich festiwalach ulewy sie od czasu do czasu zdarzaja i jakos sobie radza - Bodaj Dynamo Open Air 2000:) Przynajmniej wyjdzie kto jest naprawde tr00 fan 
Ja tam dostrzegam plusy takiej sytuacji
1. Ci co nie sa tr00 sie gdzie pochowaja przed deszczem, bedzie luzniej pod scena
2. Odpadnie problem odwodnienia, a i FOSA bedzie miala mniej roboty z polewaniem szlaufem
Ja tam dostrzegam plusy takiej sytuacji
1. Ci co nie sa tr00 sie gdzie pochowaja przed deszczem, bedzie luzniej pod scena
2. Odpadnie problem odwodnienia, a i FOSA bedzie miala mniej roboty z polewaniem szlaufem
hehe dobrze kolega Szymon radzi.
chromolić deszcz!!! Cały ten długi czas na to czekaliśmy i deszcz ma nam popsuć takie wydarzenie???
będzie zabawa i w deszczu :rocx
chromolić deszcz!!! Cały ten długi czas na to czekaliśmy i deszcz ma nam popsuć takie wydarzenie???
będzie zabawa i w deszczu :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z doświadczenia wiem, że w deszczu bawi się jeszcze lepiej!
:rocx